Hover Hound sammenligner Newegg-priser med Amazon og Tiger Direct

Når det kommer til shopping, er det mange som liker det praktiske med å handle fra sofaen. Og mens det er mange nettbutikker som tilbyr dataprodukter, er Newegg et populært navn blant massene som tilbyr deg et bredt spekter av produkter som bærbare datamaskiner, datatilbehør og annen elektronikk. Butikken huser mange populære merker rettet mot gjør-det-selv-makere, hardcore-spillere og IT-fagfolk som ikke har lyst til å tråle hovedgaten for å kjøpe det de trenger. For ikke å nevne, butikkens intuitive grensesnitt som gir kundene omfattende informasjon om produktet de kanskje lurer på. Selv om informasjon er en fin ting å ha, spiller prisen også en sentral rolle når du kjøper noe på nettet. Og hvis du er en Newegg-kjøper, men synes Neweggs priser er høye, er Hover Hound en Chrome- og Firefox-utvidelse som har som mål å hjelpe ved å la deg sammenligne shopping med Amazon og Tiger Direct.

  Hvordan spille Minecraft Multiplayer

Utvidelsen støtter en veldig enkel design. Når den er installert, legger den til en lett tilgjengelig «Hover Hound»-knapp til nettleseren din (demonstrert i skjermbildet nedenfor) som lar deg umiddelbart sjekke det samme produktet hos Amazon og TigerDirect. Ved å klikke på denne knappen åpnes en ny fane som fører deg til Amazon eller TigerDirects produktside.

I tillegg til å klikke på knappen, kan du også holde musepekeren over den, og utvidelsen vil gi deg sanntids prisinformasjon fra Amazon og TigerDirect, samt et alternativ for å se prishistorikkdiagrammer for alle de tre støttede butikkene. Når det er sagt, forteller det deg også om Amazon tilbyr Prime-frakt for det produktet eller ikke.

  Hva er menytasten til? (og hvordan du kan tilordne det på nytt)

Prishistorikken viser en graf som et overlegg på skjermen som fremhever hvordan prisene kan ha endret seg de siste to månedene. Dette er spesielt nyttig når du raskt vil ta en titt på om prisen på et bestemt produkt i ønskelisten din har sunket eller ikke. Grafen viser prisen på alle de tre støttede shoppingsidene og lar deg deaktivere noen av dem hvis du ønsker det. Den gir deg også beskjed når prisen faktisk traff sitt laveste merke på en bestemt dato.

Hover Hound er også ganske tilpassbar siden Alternativer-siden lar deg deaktivere uønskede funksjoner og aktivere de du trenger. For eksempel kan du begrense produkter på Amazon til de som kun støtter Amazon Prime, og spesifisere en skatteprosent i byen din. Videre kan du deaktivere den automatiske prissjekken på Newegg, og velge funksjoner som prishistorikk eller CPU-sammenligning.

  sjekk maskinvaren før en samtale

Alt i alt en nyttig utvidelse som kan hjelpe deg med å finne det beste kjøpet når du handler på Amazon, Newegg og TigerDirect.

Installer Hover Hound for Firefox