Hva du bør velge i 2023 –

Adobe Acrobat fortsetter å være et av de beste navnene i verden av PDF-redigerere. Men hva er Adobe Acrobat, tross alt? Det er en gruppe programvareapplikasjoner som hjelper deg med å vise, opprette, signere, skrive ut og administrere PDF-er.

Med Acrobat desktop-programvare, tre mobilapper (Adobe Acrobat Reader, Scan app & Signature app) og overlegne skytjenester, hjelper Adobe Acrobat deg med å jobbe effektivt og sikkert fra hvor som helst.

Nå er Adobe Acrobat tilgjengelig i tre versjoner: Acrobat Free, Acrobat Standard og Acrobat Pro. Det er mye snakk om hvorfor Acrobat Pro fortsetter å være selve symbolet på PDF-redigerere. Denne artikkelen tar sikte på å teste den påstanden grundig sammenligning av de tre tilbudene til Adobe Acrobat.

Adobe Acrobat gratisversjon: Hva du kan forvente

Adobe Acrobat gir deg muligheten til å jobbe med PDF-filer uansett hvor du er. Men med en gratis Adobe Acrobat-konto kan du bare jobbe med Acrobat-nettverktøy.

Kjernefunksjoner i Adobe Acrobat Free Account

 • Aktiver den gratis Google Chrome-utvidelsen for å fremheve, redigere og kommentere PDF-filer
 • Kommenter og rediger PDF-er direkte i Google Disk
 • Få tilgang til Acrobat-appen gratis
 • Arbeid med Excel-, Word- og PowerPoint-filer i Acrobat online
 • Skaff deg Adobe Scan-appen for iOS eller Android for å skanne ting enkelt
 • Få tilgang til Adobe Reader-appen på skrivebordet for å se, fremheve og kommentere alle typer PDF-filer
 • Du får tilgang til flere elektroniske PDF- og e-signeringsverktøy for å forbedre produktiviteten og samarbeidet
 • En rask gjennomgang av Adobe Acrobat Online Tool-funksjoner

  • Konverter Word til PDF og JPG til PDF
  • Komprimer PDF-er
  • Signer PDF-er og skjemaer digitalt

  Hva er Adobe Acrobat Standard?

  Hvis du vil ha et steg opp fra Adobe Acrobat-gratiskontoen, men du ikke er klar til å gå Pro ennå, kan du prøve Adobe Acrobat Standard. Perfekt for personlig bruk og standard kjernefunksjoner, Adobe Acrobat Standard lar deg samarbeide om PDF-filer fra hvor som helst og når som helst. Du kan se gjennom, redigere og spore PDF-filer på alle enheter.

  Adobe Acrobat standardkonto lar deg låse opp avanserte PDF-redigerings- og administrasjonsmuligheter i tillegg til de grunnleggende funksjonene. Den nye Adobe Acrobat Standard leveres integrert med skrivebords-, mobil- og nettilgang.

  Kompatibel med Microsoft Windows 7, 8 og 10 eller Mac OS X v10.9 og v10.0, Acrobat Standard har disse avanserte funksjonene:

    5 Topp PST-migreringsverktøy for kontormigrering
 • Se, rediger og lagre PDF-er i Box, Dropbox, OneDrive samt Drive
 • Samhandle, spor og kommenter PDF-filer fra alle enhetene dine
 • Lag, kombiner og beskytt PDF-er samtidig som du enkelt eksporterer dem til din mobile enhet
 • Konverter Adobe Photoshop (PSD), Illustrator (AI) eller InDesign (INDD)-filer til PDF-filer fra hvilken som helst enhet
 • Rediger PDF-filer på mobilen, fra å legge til tekst og bilder til å endre rekkefølge, rotere og slette
 • Signer og verifiser PDF-er digitalt og aktiver innsamling av autofyll for raskere resultater
 • Del PDF-er for signering, spor dem i sanntid og samle gruppetilbakemeldinger i én PDF
 • I tillegg er det viktig å merke seg at Acrobat Standard kommer med Adobe Cloud-tjenester. Uten at det går på bekostning av sikkerheten, forenkler dette integrasjon og samarbeid på tvers av ulike enheter.

  Hva er Adobe Acrobat Pro?

  Adobe Acrobat Pro er kjent som den «komplette PDF-løsningen», og er for alle profesjonelle der ute (bedrifter og bedrifter inkludert). I tillegg til de avanserte PDF-administrasjons-, signerings- og redigeringsfunksjonene som Acrobat Standard kommer med, lar Adobe Acrobat Pro deg slippe løs profesjonelle funksjoner som:

 • Lag PDF-er og design nye sider ved hjelp av forhåndsinnstilte maler
 • Konvertering av skannede dokumenter til redigerbare PDF-filer
 • Redigere PDF-er for å fjerne sensitiv informasjon
 • Sammenligning av forskjeller mellom flere versjoner av PDF-filer
 • Lag nettskjemaer umiddelbart, legg merkelogoer til avtalene dine
 • Måling av avstanden og omkretsen til objekter i PDF-filer
 • Konvertering av skannede papirdokumenter til PDF-er med matchende skrift
 • Aktiverer oppretting av rike PDF-er med ett klikk
 • Bruke Microsoft Project, Visio eller Autodesk AutoCAD til å lage tekniske PDF-filer
 • Opprette, konvertere og validere PDF-er som samsvarer med ISO-standarder som PDF/A og PDF/X og tilgjengelighetsstandarder
 • Få veilede instruksjoner for å forberede PDF-er og legge til interaktive objekter i PDF-er
 • Legger til Bates-nummerering i juridiske PDF-er og avtaler for kompatibel indeksering
 • Lage PDF-skjemaer med JavaScript for å øke interaktiviteten
 • Reduserer filstørrelsen, optimaliserer og tilpasser PDF-filer automatisk
 • Det som er spesielt med Acrobat Pro er at det lar deg samle inn betalinger via Braintree. I tillegg kan du legge til forgreninger i avtaler som en del av den siste oppdateringen. Faktisk gjør det hele prosessen med opprettelse og administrasjon av PDF-filer sikrere, kompatible og mer effektiv.

  Adobe Acrobat Pro kommer med 24×7 avansert teknisk støtte og kan integreres med bedriftsprogramvare som SharePoint og Microsoft 365.

  Sammenligning av Acrobat Free, Standard og Acrobat Pro

  Denne tabellen vil hjelpe deg å forstå hva som er spesielt med Acrobat Standard eller Acrobat Pro og hvorfor de er bedre alternativer for profesjonelle, bedrifter og bedrifter. Her er en sammenligning av avanserte funksjoner mellom Acrobat Pro, Standard og Free:

  Acrobat ProAcrobat StandardAcrobat FreeAdministrere PDF-er på tvers av alle enheterJaJaKun på nettet Måling av avstanden og omkretsen til objekter i PDFsJaNeiNeiLag PDF-er som samsvarer med samsvarsstandardene til ISOYesNoNoNoTrack-aktivitet på PDF-er og nettskjemaer på tvers av enheterJaJaNeiOpprett og eksporter PDF-er på mobilYesYes-No. malerJaNeiNeiLag PDF-er som samsvarer med tilgjengelighetsstandarderJaNeiNei Optimaliser PDF-er automatisk og reduser filstørrelsenJaNeiNeiBeskytt PDF-er med passord og hindre andre i å kopiereJaJaNeiRedagere PDF-er og fjerne sensitiv informasjon som er synligJaNeiNeiAdd Bates-nummerering for lovlig overholdelse innen PDFsIllustrator (NoDAI), Adobe InvertDesign (NoDAI) ) filer til PDF-filer fra hvilken som helst enhetJaJaNeiKonverter papirdokumenter til PDF-filer fra mobil eller skrivebordJaNeiNeiLag PDF-er ved hjelp av video, interaktive objekter eller lyd til PDF-er og bruk JavaScriptJaNeiNeiLag PDF-er ved hjelp av video, interaktive objekter eller lyd til PDF-er og bruk JavaScriptJaNeiNeiSend i bulk for e-signering til flere folk samtidigJaNeiNeiLag gjenbrukbare maler, legg til e-signering merkevarebygging og egendefinert URL til avtalerJaNeiNei

    Hvordan, hva, hvorfor og verktøy å bruke

  Acrobat Free vs. Standard vs. Pro forklart

  Vi har adskilt 5 hovedområder med forskjeller for å hjelpe deg med å få en detaljert oversikt over funksjonene mellom Acrobat Free, Standard og Pro:

  #1. Administrere PDF-filer

  Acrobat Free: Med en gratis Adobe Acrobat-konto er de grunnleggende funksjonene for visning, redigering og merking tilgjengelig på Acrobat online og Google Disk.

  Acrobat Standard: Adobe Standard lar brukere se, administrere, rotere, omorganisere, dele og organisere PDF-er fra hvilken som helst enhet de ønsker.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro, i tillegg til funksjonene i Standard, lar brukere redigere PDF-er for å beskytte sensitiv informasjon. I tillegg kan du lage tekniske PDF-er med Autodesk AutoCAD og Microsoft Project, rike PDF-er med ett klikk i Microsoft 365 og gjøre skannbare bilder/PSD-, AI- og INDD-filer til redigerbare PDF-filer. Du kan også lage nettskjemaer, legge til merkelogoer og optimalisere filstørrelsen automatisk.

  #2. Redigering av PDF-filer

  Acrobat Free: Du kan bare redigere PDF-er og skjemaer i Acrobat-nettleseren på skrivebordet.

  Acrobat Standard: Adobe Standard lar brukere konvertere PDF-er, organisere PDF-filer fra en enkelt side i Homeview og spore aktiviteten til PDF-er på tvers av enheter.

  Acrobat Pro: Sammen med funksjonene som følger med Acrobat Standard, lar Acrobat Pro brukere kombinere nettsider til interaktive PDF-filer og konvertere papirdokumenter til PDF-er med omflytning av avsnitt og matchende skrift. Det er også muligheten til å legge til interaktive objekter fra mobiler. Du kan også omorganisere, rotere og slette PDF-sider fra iOS- eller Android-appen din.

  #3. Digital signering av skjemaer

  Acrobat Free: Du kan bruke de grunnleggende e-signeringskapasitetene til Acrobats nettverktøy.

  Acrobat Standard: Adobe Standard lar brukere signere dokumenter digitalt, samle juridisk bindende signaturer og verifisere PDF-er.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro går et skritt foran og lar deg samle gruppetilbakemeldinger i én enkelt PDF, bruke autofyll for enklere innsendinger og merke PDF-er med godkjente/utkastetiketter, etter behov. Du kan også be om e-signaturer i bulk, lage gjenbrukbare maler for avtaler og legge til merkelogoer og URL-er i skjemaer.

  #4. Tilgjengelighet, sikkerhet og overholdelse

  Acrobat Free: Når du signerer eller bekrefter ved å bruke det elektroniske Acrobat-verktøyet, forhindrer Adobe brukere i å kopiere dataene dine.

    8 beste AI-søkemotorer å bruke som Google-alternativer

  Acrobat Standard: Adobe Standard garanterer sikkerheten til dataene dine i Adobe Cloud og er i samsvar med alle industristandarder for e-signaturer.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro tar sikkerheten til et annet nivå ved å tillate Bates-nummerering for juridisk overholdelse på PDF-er. Ikke bare det, men ved å bruke Acrobat Pro kan du sikre at PDF-ene dine overholder ISO-standarder som PDF/A og PDF/X og tilgjengelighetsstandarder for funksjonshemmede.

  #5. Tilgjengelighet og integrering

  Acrobat Free: Med en gratis Adobe Acrobat-konto får du tilgang til alle de grunnleggende funksjonene i Acrobat online. Du vil imidlertid ikke kunne låse opp avanserte funksjoner som enhetsintegrasjon eller Adobe Cloud-tjenester.

  Acrobat Standard: Adobe Standard og Adobe Pro lar brukere dele, administrere og lagre filer umiddelbart på tvers av alle enheter. Du kan få tilgang til PDF-ene dine i Disk, OneDrive, Dropbox og One Account.

  Acrobat Pro: Acrobat Pro tar integreringen et hakk høyere ved å tillate brukere å spore sanntids PDF- og dokumentaktivitet på tvers av enheter. Videre støtter den Windows-berøringsaktiverte enheter, inkludert Surface Pro, for økt effektivitet. Du kan også bruke autofyll for å signere avtaler og PDF-er mens du er på farten!

  Priser og planer

  To dominerende typer abonnementer er tilgjengelige for Acrobat Standard og Acrobat Pro: enkeltpersoner og lag. Mens individuelt abonnement betyr én enkelt lisens, har bedrifts-/teamabonnementer flere lisenser innenfor en organisert, administrerbar administrasjonskonsoll.

  Adobe Acrobat Standard

  Adobe Acrobat Standard er tilgjengelig for enkeltpersoner og team. Betalingsplaner er vanligvis tilgjengelige i månedlige, forhåndsbetalte og årlige abonnementer betalt per måned.

  EnkeltpersonerBedrifter$12,99/måned$14,99/måned/lisens

  Adobe Acrobat Pro

  Adobe Acrobat Pro er tilgjengelig for enkeltpersoner, team og bedrifter. Rabatterte betalingsplaner er også tilgjengelige.

  EnkeltpersonerBedrifterBedrifter$19,99/måned$22,19/måned/lisensEgendefinert plan

  For Pro-planen på bedriftsnivå, ta kontakt med Adobe for å få tilpassede priser basert på teamstørrelsen og -kravene dine. Det er også en Adobe Acrobat Pro-plan tilgjengelig for studenter og lærere, lik prisplanen tilgjengelig for enkeltpersoner.

  Acrobat Standard vs. Pro: Vårt valg

  Mens både Acrobat Standard og Acrobat Pro har noen fantastiske evner til å administrere og redigere PDF-er og skjemaer, kan Acrobat Pro etter vår mening være den klare vinneren. Acrobat Pro oppfyller tilgjengelighetsstandarder så vel som ISO-standarder, og gir deg dermed et ekstra lag med tilgjengelighet og sikkerhet.

  I tillegg åpner Pro for tilgang til avanserte funksjoner som Bates-nummerering, opprettelse av tekniske PDF-er og konvertering av papirdokumenter til umiddelbare rike PDF-er. Faktisk kan Acrobat Pro, med sin handlingsveiviser, bidra til å strømlinjeforme repeterende prosesser og ligge i forkant.

  Sammendrag: Acrobat Pro tar kronen

  Selv om bruk av Acrobat Free-versjonen kan gi deg tilgang til de absolutte grunnleggende funksjonene, er det kanskje ikke nok for store eller komplekse operasjoner. Du lurer kanskje på, hvorfor ikke Acrobat Standard, da? Med en veldig minimal prisforskjell mellom Standard og Pro, anbefaler vi å velge Pro.

  Det er fordi du får tilgang til overlegne funksjoner som å sammenligne flere PDF-versjoner, legge til interaktive elementer via JavaScript og lage PDF-er med lyd, video og interaktive elementer fra telefonen din i Acrobat Pro.

  Acrobat Pro er den klare vinneren for profesjonelle og bedrifter som ønsker å ta samarbeid, opprettelse og automatisering til neste nivå.

  Du kan også utforske Adobe Audition Audio Editor.