Hva du bør vite om Pardot

Pardot er en markedsautomatiseringsløsning som tilhører Salesforce-familien.

Markedsførere finner måter å forbedre sin markedsføringstiltak for å møte kundenes behov på et høyt nivå og forbedre ytelsen og inntektene.

Og den økende konkurransen krever at de er effektive i hvert trinn for å ligge foran konkurrentene.

Så hvis de bruker tradisjonelle manuelle måter å utføre sine markedsføringsaktiviteter på, vil det være en tidkrevende og kjedelig prosess.

Det er her Pardot er nyttig for markedsførere.

Denne populære programvaren for markedsføring hjelper dem med å automatisere markedsføringsaktiviteter gjennom analyse- og AI-funksjonene. Den forener også salgs- og markedsføringsteam for å øke den generelle ytelsen og potensielle salg.

Jeg vil diskutere Pardot, dens alternativer og mer i denne artikkelen.

La oss begynne!

Hva er Pardot?

Pardot, nå kalt Salesforce Marketing Cloud Account Engagement (SMCAE), er et godt valg for mange Salesforce-kunder som leter etter et B2B-automatiseringsverktøy. Det er faktisk en leadgenerering og pleieplattform som kommer med mange funksjoner og fordeler for å øke markedsføringsinnsatsen din.

Pardot gjør det mulig for organisasjoner å måle og spore effektiviteten til kommunikasjon, få fullstendig innsikt i publikumsatferd og tilpasse relevant innhold på tvers av kampanjer basert på en rekke kriterier.

Med Pardot kan markedsførere flytte kundene sine gjennom en sikker salgstrakt. Verktøyet gjør det superenkelt å designe effektive e-poster og engasjere målgruppen med riktig innhold.

I tillegg kan du sikre at du samhandler med riktig publikum til rett tid og i riktig tone. Dette hjelper selgerne med å lukke flere avtaler basert på tilgjengelig informasjon.

Videre vil markedsførere få en fantastisk mulighet til å slå seg sammen med salgsteamet effektivt og raskt ved å bruke Pardots funksjoner. Du kan spore brukernes hvert trinn og registrere markedsførings-ROI. På denne måten kan du forbedre kundeopplevelsen og kundebasen samtidig som du genererer flere datadrevne løsninger for å registrere mer vekst.

Pardot er tett integrert i Salesforces kjerneobjekter. Prispunktet gjør det til og med mer tilgjengelig for ulike organisasjoner.

Det er nyttig for flere brukstilfeller, inkludert e-postmarkedsføring, skjemaer, engasjementshistorikk, segmentering, gradering, scoring, potensielle kvalifisering, søkemarkedsføring, markedsanalyse, flerkanalsmarkedsføring og mer.

Marketing Automation med MCAE

Pardot eller MCAE lar deg automatisere repeterende oppgaver og spare tid for å fokusere på store mål. MCAE tilbyr uendelige funksjoner til markedsføringsteamene for å forbedre virksomheten deres ved å forbedre kundebasen.

Du kan oppdage den komplette pakken med automatiseringsverktøy for å generere flere pipelines, styrke salg og opprette relevante forbindelser for å avslutte flere avtaler raskere.

Her er hvordan B2B-markedsføringsautomatisering kan hjelpe deg med å øke salget, øke potensielle salg og bli mer produktiv for å transformere virksomheten din.

#1. Markedsføringsautomatisering

Med kraftig Marketing Automation kan du ta det manuelle arbeidet ut av salgs- og markedsføringsoppgaver og hjelpe teamet ditt fremskynde markedsføringsprosessen ved å:

 • Lukk flere avtaler raskere med intelligent pleie av potensielle kunder: Send e-poster automatisk og utfør alle markedsføringsoppgavene basert på utløsere som brukerinteraksjoner, tid og andre tilpassede parametere.
 • Send effektive meldinger med dynamisk innhold: Bruk kollektive data for å gi en bedre kundeopplevelse, utvikle pleie- og e-postveier sømløst, vise målrettede tilbud og mer.
 • Koble til kundene dine i rett øyeblikk: Svar på potensielle kunder og lær hva som skjer mellom salg. Få sanntidsvarsler for å få kontakt med potensielle kunder når det betyr noe, og legg merke til prospektets handlinger.
 • Detaljert oversikt over prospektets aktivitet: Lag relevante samtaler og målrett flere salgsoppslag ved hjelp av dybdedata om aktiviteten til potensielle kunder.
  Fix Remote Desktop Kan ikke koble til den eksterne datamaskinen

#2. Ledende generasjon

MCAE gir nyttige alternativer for å strømlinjeforme innsamlingsprosessen for kundeemner av høy kvalitet. Du kan lage landingssider med integrasjon og tilpassede oppsett ved å bruke en landingssidebygger. Med MCAE er det mulig å legge til skjemaer på sidene for å samle viktig kontaktinformasjon om brukere.

Du vil få en komplett statistikk om betalt og organisk søk, søkeordytelse, etc., slik at du kan analysere hvert punkt og forbedre SEO så vel som SEM innsats. Dessuten vil du få et fullstendig bilde av markedsføringskampanjene for sosiale medier og publikumsinteraksjoner, takket være Pardot-funksjonalitet.

#3. Lead Management

MCAE lar deg være i kontakt med brukerne dine gjennom meldinger basert på utløsere, inkludert tid, interaksjoner og andre tilpassede parametere. Du kan samle de hotteste potensielle kundene med dette markedsføringsverktøyet basert på karakter- og poengberegningene om brukere.

Verktøyet deler prospektene automatisk inn i dynamiske og målrettede lister. Det hjelper deg også med å spore kundenes interesser og atferd for å tilby relevant innhold.

#4. Epost markedsføring

MCAE hjelper med å utføre e-postmarkedsføringskampanjer effektivt og effektivt. Med en visuell og brukervennlig e-postbygger kan du bygge responsive og lyse e-poster skreddersydd etter kundens ønsker.

Dens nyttige funksjoner som tidsplanalternativ, autosvar, visuelt nærende lerret og mer hjelper deg med å sende relevante meldinger til kundene og samle inn statistikk om innholdet som gir best resultater.

#5. Tilpasning med utvikling

Fordelen med å bruke MCAE/Pardot er at det vil tillate å koble sammen salgs- og markedsføringsrepresentanter for å oppnå fantastiske resultater i kundeforholdskampanjer. Du kan enkelt spore meldinger sendt via Gmail, kommunisere med potensielle kunder og få sanntidsvarsler umiddelbart.

#6. ROI-rapportering

Du kan analysere effekten av salgs- og markedsføringstiltak på inntektene. Pardot oppretter flere rapporter, for eksempel livssyklusrapportering, ROI-rapportering og avansert e-postrapportering. I tillegg er det nå mulig å koble sammen ulike markedsføringsverktøy og administrere kundeinteraksjon på tvers av ulike kanaler.

#7. Kunstig intelligens

MCAE integreres med AI for å forbedre salgs- og markedsføringstiltak samt engasjere flere potensielle kunder. Du kan overvåke og analysere kundeatferd, kundeemnepoeng, innsikt i markedsføringskampanjer og brukerengasjementaktivitet ved å bruke Einstein-verktøyet.

Maskinlæring lar deg finne kvalifiserte potensielle kunder, bruke en kundesentrert tilnærming, se påvirkningsfelt og oppdage nye målgrupper. Dessuten er det andre funksjoner som hjelper virksomheten din med å skalere og automatisere markedsføringen. De er som følger:

 • Bygg personlig tilpassede og dynamiske e-poster samt landingssider med bare klikk, ikke med koden
 • Gi selgerne dine full innsikt i kundeengasjement og formidle potensielle kunder sømløst
 • Segmentering enkelt basert på engasjementet med undersøkelsen, videoapplikasjonene og webinaret
 • Få B2B-markedsføringsanalyse for å se prediktiv innsikt for å koble markedsføring tilbake til ROI-statistikken
 • Kontobasert scoring for å hjelpe salg og markedsføring på linje med nøkkelkontoene

Hvorfor Pardot (MCAE)?

Salesforce erstatter ikke Pardot (MCAE) og bruker heller de samme funksjonene og funksjonaliteten sammen med priser og emballasje. La oss forstå hvorfor Pardot er endret til Marketing Cloud Account Engagement.

 • Lett å gjenkjenne konsistensen og funksjonaliteten: Salesforce endrer produktnavnene sine for å gjøre dem mer beskrivende. Det vil hjelpe folk å velge et passende produkt for virksomheten deres og lett gjenkjenne produktets bruksområder.
 • Plattformforening: Salesforce segmenterer hvert produkt under en plattformseksjon slik at kundene enkelt kan søke etter deres krav. Hovedideen er å sette hver løsning under en bestemt seksjon.
 • Fleksibilitet og utholdenhet: Å komme opp med et perfekt navn som kort beskriver produktfunksjonaliteten gjennom navnet trenger ikke en ytterligere endring i fremtiden.

Bedrifter bruker MCAE av følgende grunner:

 • Identifisering, ledelse og kvalifisering av prospekt eller kundeemne
 • Kampanjestyring, historie og hierarkier
 • Funksjonalitet for sosiale medier, målrettet markedsføring og e-post
 • Prosessstandarder og foredling gjennom maler, segmentering og automatisering
 • Landingssider og skjemaer som kobler data automatisk til prospektets poster
 • Rapportering for tilkoblede applikasjoner, kampanjer, prospektlivssyklus og markedsføringsressurser med sporing av ting, for eksempel pipelinepåvirkning og kampanjeytelse
  Hvordan bli en programvareutviklingsingeniør i test (SDET)

Dessuten hjelper MCAE deg med å finne flere potensielle kunder, automatisere markedsføring, identifisere de mest populære potensielle kundene, maksimere markedsførings-ROI, administrere dataene dine, få kraftige integrasjoner og mer.

MCAE-priser

Store selskaper og bedrifter kan vokse enda raskere med ulike utgaver som tilbys av Salesforce MCAE som passer til forretningsprosessene dine. Du kan velge mellom følgende prisalternativer:

 • Vekst: Det koster $1250/måned. Den inkluderer funksjoner som generering av potensielle salg, kvalifisering, administrasjon, e-postmarkedsføring, e-posttilpasning, grenser til 10 000 kontakter, ubegrensede alternativer for e-postmarkedsføring, 50 skjemaer og landingssider, markedsføringskalenderen, A/B-testing og mer.
 • Pluss: Det koster $2500/måned og inkluderer avansert markedsføringsautomatisering, generering av potensielle salg, kvalifisering, administrasjon, e-posttilpasning og avansert analyse.
 • Avansert: Det koster $4 000 per måned for 10 000 kontakter. Det er den mest populære prisklassen som tilbyr de samme funksjonene som Plus-pakken med ekstra mulighet for utviklersandkasser, forretningsenheter og AI for markedsføring og salg.
 • Premium: Få bedriftsklare funksjoner, personlig produktstøtte og prediktiv analyse til $15 000 per måned for 75 000 kontakter.

Du kan registrere deg selv for å ta en GRATIS omvisning for å forstå nøyaktig hvordan det fungerer.

Alternativer til Salesforce MCAE

#1. HubSpot Marketing Hub

HubSpot tilbyr markedsføringsprogramvare for å hjelpe markedsførere og selgere å tiltrekke seg flere publikum, konvertere besøkende til de riktige kundene og kjøre komplette markedsføringskampanjer i stor skala. HubSpot Marketing Hub er en lett-å-bruke og kraftig plattform.

Plattformen lar deg tiltrekke besøkende gjennom annonser, kampanjer i sosiale medier, blogging og mer. Den sporer ROI med attribusjonsrapportering. Alle markedsføringsdata og verktøy er nå under ett tak, slik at du kan spare tid og få konteksten du trenger for å tilby en personlig opplevelse.

Du kan lage innhold som publikum ønsker og gjøre det attraktivt slik at potensielle kunder ikke går glipp av tilbudene.

Lag en skalerbar strategi for å tiltrekke flere og flere besøkende og konvertere dem til potensielle kunder. HubSpot Marketing Hub gir populære funksjoner, for eksempel markedsanalyse, tilpassede objekter, salesforce-integrasjon og mer.

HubSpot tilbyr enkle dashbord og et moderne grensesnitt som er mer brukervennlig sammenlignet med Pardot. Det gir deg muligheten til opplæring og støtte, for eksempel HubSpot Academy, hvor du forbedrer ferdighetene dine om hvordan du kan bruke kraften til avanserte funksjoner.

Når det gjelder automatisering, rapportering og kundestøtte, har HubSpot fordelen. Prisstrukturen er veldig enkel. Du vil få bruke det gratis, men du vil finne HubSpot-merkevarebygging.

Grunnprisen, hvor du ikke finner noen merkevarebygging, starter fra $45/måned. Få en gratis demo for alle premium-utgavene. Pardot tilbyr ingen gratis prøveversjon, men du kan ta en gratis omvisning. Pardot kan være utenfor rekkevidde for små bedrifter på grunn av høye priser.

#2. Adobe Marketo Engage

Gjør kundereisen smidig med Adobe Marketo Engage. Det vil hjelpe deg med å spore hver atferd til kundene dine og engasjere den rette kunden. Du kan raskt skalere markedsføringskampanjene og bestemme hvordan kanaler og markedsføring påvirker bedriftens inntekter.

Utnytt innebygd intelligens, sofistikerte reiseflyter og atferdsdata for å identifisere, akselerere og engasjere de beste alternativene for å gjøre kjøperens reise jevnere.

Adobe Marketo Engage tilbyr personlig tilpasning av innhold, automatisering, konsekvensanalyse, markedsføringsdatamiljø, salgspartnerskap, engasjement på tvers av kanaler og mer.

Ta en personlig demo for å forstå engasjementsmarkedsføringsløsninger og dyptgående produktfunksjoner som dekker pleie, automatisering, e-postmarkedsføring og mer. Du vil få enkle og kapasitetsrike pakker som hjelper deg å heve kundeopplevelsen og utvide virksomheten din.

Marketo Engage tilbyr forskjellige maler med kombinasjoner av variabler, moduler, elementer og beholdere som du kan bruke. I tillegg vil du få mobiloptimaliserte e-postmaler GRATIS. Endringene som er gjort i malen kan ses i desktop- og mobilformater.

  Hvordan gi kontinuerlig sikkerhet for nettstedet ditt ved å bruke AppTrana

Du kan opprette, forhåndsvise og godkjenne skjemaene, samt slette eller omorganisere felt og legge dem til fra rullegardinmenyen. Basert på synlighetsreglene har du muligheten til å vise eller skjule skjemaene dine.

Marketo Engage tilbyr stedsbaserte språkinnstillinger, autofyll for potensielle kunder i sosiale medier og progressiv profilering for å omdirigere og forhåndsvise takkesiden eller den eksterne nettadressen.

Sammenlignet med Pardot/MCAE vinner Marketo Engage når det gjelder forhåndsbygde maler, tilpasningsmuligheter, levering av flere skjemarelaterte funksjoner, sosiale mediekampanjer, BI-analyse, markedsføringskalenderen, SEO og mer.

#3. Zoho Marketing Plus

Markedsførere og selgere drar nytte av den enhetlige plattformen med Zoho Marketing Plus. Den forener alle markedsføringsaktiviteter og engasjerer kundene dine på tvers av flere kanaler. Det kan bidra til å øke avkastningen på markedsføringskostnadene og forbedre teamets produktivitet.

Siden du kanskje administrerer forskjellige kanaler, markedsføringsmateriale, meldinger, bransjeanmeldelser og mer samtidig, trenger du effektive og moderne markedsføringskampanjer for teamet ditt.

Marketing Plus gir tilgang til den rette markedsføreren, og bringer teamet sammen og lar dem samarbeide sømløst.

Marketing Plus støtter SMS, arrangementer, sosiale medier, presentasjoner, undersøkelser, webinarer og e-poster slik at du kan spre innholdet ditt på tvers av hver kanal der kundene dine allerede er der. La markedsføringsteamet ditt enkelt planlegge og gjennomføre kampanjer fra én enkelt markedsføringsplattform.

Sørg for at markedsføringskampanjen din blir en stor suksess med Marketing Plus. Du kan opprette aktiviteter, spore fremgang, tildele oppgaveeierskap, samarbeide med teamet ditt og gi publikum det de vil ha i sanntid.

Zoho Marketing Plus er et bedre alternativ for små bedrifter eller startups, da det gir en 15-dagers GRATIS prøveversjon. Du vil få muligheten til merkevareadministrasjon, konverteringssporing, flerbrukerstøtte osv. sammenlignet med Pardot. Standardpriser er rimelige for bedrifter i alle størrelser.

#4. Sendinblue Marketing Automation

Automatiser salgs- og markedsføringsprosessene dine på kort tid med Sendinblue Marketing Automation. Med støtte for flere kanaler kan du være overalt der kundene dine allerede er, for eksempel e-post, SMS, chat, innboks og mer.

Tilpass hvert trinn av publikummet ditt ved å segmentere hver kunde i forhold til deres behov, plassering osv. Du vil få registreringsskjemaer, Facebook-annonser og landingssider for å gjøre de besøkende om til verdifulle kunder.

Sendinblues grensesnitt er mer iøynefallende og behagelig å bruke. Det er en enklere prosess med å importere og kategorisere kontakter for å kunne kommunisere med kunder. Den tilbyr en gratis prøvekjøring og er rimelig for alle.

Forfatterens notat

Pardot er utvilsomt en utmerket markedsføringsautomatiseringsplattform som kommer med avanserte funksjoner og tilbyr mange fordeler for markører.

Den bruker kraften til automatisering og kunstig intelligens for å hjelpe deg med å utføre markedsføringsaktiviteter fra generering av potensielle kunder og pleie til e-postmarkedsføring, målretting på sosiale medier og kampanjeadministrasjon. Du kan også spore ytelsen din med detaljerte analyser og rapportering.

Totalt sett er plattformen flott for bedrifter og markedsførere med et godt budsjett i hånden. Men hvis du ikke finner det så tiltalende av en eller annen grunn, enten det er tilbud eller høy pris, kan du se etter Pardot-alternativer nevnt ovenfor. «

Til syvende og sist, velg markedsføringsautomatiseringsplattformen som passer dine behov og som fortsatt kommer under budsjettet ditt. Og vær vitne til at markedsføringsinnsatsen din blir til virkelighet!

x