Hva er Civilization V PC-krav?

Hvis du er en ivrig nettspiller, er det ingen tvil om din fascinasjon for videospill. Sosialisering via disse spillene har blitt en populær faktor i nyere tid, spesielt med spillene som har flerspillermodus. Et slikt kjent turbasert strategikrigsspill er Civilization V. Denne 4X-spillserien ble utviklet av et amerikansk-basert selskap, Firaxis Games, Inc. Nå er det normalt hvis du er forvirret angående spillspesifikasjonene og kravene, da det er en mange av dem. Denne artikkelen vil hjelpe deg å vite om Civilization V PC-krav. Du vil også få klarhet i om Civilization 5 fungerer på Windows 8, 10 eller Mac-datamaskiner. Så fortsett å lese!

Hva er Civilization V PC-krav?

Det er et spill som lar deg etablere en sivilisasjon fra forhistorisk tid gjennom et prosedyregenerert kart. Her kan du gå til krig og bygge deg et mektig imperium gjennom økonomisk utvikling, diplomati, forskning og utforskning av ulike nye teknologier og krigsteknikker for å vinne en seier over andre store ledere. I tillegg er noen bemerkelsesverdige funksjoner i spillet som bidro til dets suksess enormt oppført nedenfor.

 • Spillet tilbyr en troverdig verden ved å vise frem sin ultrarealistiske grafikk.
 • Deres intuitive grensesnitt lar nye spillere enkelt tilpasse seg spillet.
 • En flott fellesskapshub og flerspillermodus lar spillere konkurrere og få kontakt med spillere over hele verden.
 • Spillet blir lett kompatibelt med en rekke systemer og bærbare datamaskiner.

Liste over Civilization 5-versjoner

Det er to Civilization 5-versjoner tilgjengelig som du kan kalle utvidelsespakker. De er gitt i pekerne nedenfor.

 • Civilization V: Gods & Kings – Dette er den første utvidelsespakken. Denne spesifikke utvidelsen dekker hovedsakelig guder og religioner som er forkynt over hele verden, inkludert ni nye underverker og sivilisasjoner, forbedret sjøkamp med teknisk hjelp og spionasje for å bli og bygge et kraftigere imperium.

 • Sid Meier’s Civilization® V: Brave New World – Dette er den andre utvidelsespakken. Interessant nok tilbyr denne nye versjonen internasjonale handelsruter, en verdenskongress og noen få nye underverker, sivilisasjoner og ideologier.

Hva er Civilization V PC-krav på Windows?

Sid Meiers Civilization® V-spill er viden kjent for sin intensitet i motsetning til andre spill. På grunn av dette er det mulig at datamaskinen din ikke kan håndtere det noen ganger. Derfor er det viktig å oppfylle minimumskravene til systemet for en sømløs spillopplevelse. Her vil du få svar på spørsmålet ditt om fungerer Civilization 5 på Windows 10 eller ikke. Les ut kravene gitt nedenfor og sørg for at alle nødvendige komponenter er tilgjengelige.

Minimum Civilization V PC-krav

Minimumskravene til spesifikasjonene Sivilisasjon V spillet er nevnt i tabellen nedenfor. Det er obligatorisk å oppfylle disse minimumskriteriene satt av utvikleren for å starte selve spillet. Derfor, hvis du er en nybegynnerspiller, er dette den beste spillspesifikasjonen du kan starte på et innledende stadium. Likevel, hvis du vil oppleve spillet med dens fulle kapasitet, sjekk ut de anbefalte kravene gitt for Windows-operativsystemet.

OS (operativsystem)
Windows® Vista SP2/ Windows® 7
Prosessor
Intel Core 2 Duo 1,8 GHz eller AMD Athlon X2 64 2,0 ​​GHz
Hukommelse
2 GB RAM
Grafikkort
256 MB ATI HD2600 XT eller bedre, 256 MB nVidia 7900 GS eller bedre, eller Core i3 eller bedre integrert grafikk
DirectX
DirectX® versjon 9.0c
Harddiskplass
8 GB gratis filstørrelse
Lyd
DirectX 9.0c-kompatibelt lydkort
ODD (optisk platestasjon)
Nødvendig for diskbasert installasjon

Anbefalte Civilization V PC-krav

I motsetning til de minimale kravspesifikasjonene til spillet, brukes de anbefalte kravene vanligvis av profesjonelle spillere. Likevel, hvis du er en lidenskapelig tidsfordriv, er det ingen som hindrer deg i å oppgradere i henhold til din interesse. Det er ingen tvil om at denne spesifikasjonen vil gjøre spillet mer interessant. Gå nå videre og sjekk ut den utvikleranbefalte Civilization V-kravtabellen gitt nedenfor og oppgrader PC-en din.

OS (operativsystem)
Windows® Vista SP2/ Windows® 7
Prosessor
1,8 GHz Quad Core CPU
Hukommelse
4 GB RAM
Grafikkort
512 MB ATI 4800-serien eller bedre, 512 MB nVidia 9800-serien eller bedre
DirectX
DirectX® versjon 11
Harddiskplass
8 GB gratis filstørrelse
Lyd
DirectX 9.0c-kompatibelt lydkort

Tvilsomme spørsmål som fungerer sivilisasjon 5 på Windows 10, fungerer sivilisasjon 5 på Mac og fungerer sivilisasjon 5 på Windows 8 er uunngåelige. Fortsett å lese for å finne svar på slike spørsmål.

Fungerer Civilization 5 på Windows 10?

Civilization 5-spillet har lavere operativsystemkrav. Derfor fungerer det enkelt på Windows 10-versjonen. Sørg imidlertid for at alle andre minimumskriterier er oppfylt. Hvis du opplever et krasjproblem mens du starter spillet, kan det skyldes korrupte eller manglende filer på PC-en din som ble rapportert av mange brukere. Derfor, i dette scenariet, må du sjekke spillfilene og fikse om noen korrupte filer er tilstede eller installere de manglende filene. På denne måten kan du løse problemet med å krasje. Likevel kan det hende at dette ikke fungerer i alle tilfeller.

Fungerer Civilization 5 på Windows 8?

Når det gjelder Windows 8, rapporterte noen brukere at Civilization 5-spillet fungerer helt fint, mens enkelte andre fant ut at dette spesifikke operativsystemet ikke støtter eller forårsaker problemer i spillinstallasjonen. Derfor kan det konkluderes med at begge slike tilfeller er mulige i dette scenariet. For å vite mer om det, vennligst sjekk Microsoft Community-side og Steam Community Diskusjonsside for mer informasjon.

Civilization V PC-krav på MAC

Her vil du vite om Civilization 5 fungerer på Mac-datamaskiner eller ikke. Kravene til Civilization 5-spillet varierer når det gjelder MAC-systemer. Før det er det visse punkter å merke seg for MAC-brukere som er oppført nedenfor. Husk i tilfelle at det alltid er greit å lese opp unntakene.

 • Noen ganger når du oppdaterer spillet, kan det hende at MAC-en ikke lar deg synkronisere med et annet operativsystem. Men i løpet av denne korte perioden kan MAC-brukere spille med andre MAC-brukere. Dette punktet gjelder flerspillerkamper.
 • Når det gjelder språk, er Civilization 5-versjonsspillene kun tilgjengelige på engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk for MAC-brukere.
 • Et annet viktig unntak for MAC-brukere er at visse videobrikkesett ikke støttes for Civilization V-spill: ATI Radeon X1000-serien, HD 2400; Nvidia GeForce 7000-serien, 8600, 9400; Intel GMA (950/X3100), HD 3000.

Minimum Civilization V PC-krav

Minimumskravene til Civilization V-spillet er nevnt i tabellen nedenfor. Det er obligatorisk å oppfylle disse minimumskriteriene satt av utvikleren for å faktisk lansere selve spillet. Derfor, hvis du er en nybegynnerspiller, er dette den beste spillspesifikasjonen du kan starte på det innledende stadiet. Likevel, hvis du vil oppleve spillet med dens fulle spesifikasjoner, sjekk ut de anbefalte kravene gitt for din MAC.

Operativsystem
10. 12 (Sierra)
CPU-prosessor
Intel Core 2 Duo (Dual-Core)
CPU-hastighet
2,4 GHz
Hukommelse
2 GB RAM
Harddiskplass
8 GB
Videokort (ATI)
Radeon HD 2600
Videokort (NVidia)
Geforce 8600
Videominne (VRam)
256 MB

Anbefalte Civilization V PC-krav

I motsetning til de minimale kravspesifikasjonene til spillet, brukes de anbefalte kravene gitt nedenfor vanligvis av profesjonelle spillere. Likevel, hvis du er en lidenskapelig tidsfordriv, er det ingen som hindrer deg i å oppgradere i henhold til din interesse. Det er ingen tvil om at denne spesifikasjonen vil gjøre spillet mer interessant. Gå nå videre og sjekk ut den utviklere-anbefalte Civilization V-kravtabellen gitt nedenfor hvis du fortsatt har spørsmål om fungerer Civilization 5 på Mac.

CPU-prosessor
Intel Quad Core
CPU-hastighet
2,6 GHz
Hukommelse
4 GB RAM
Videokort (ATI)
ATI Radeon HD 2600, HD 3870, HD 4670, HD 4850, HD 5670, HD 5750
Videokort (NVidia)
NVIDIA GeForce® 8600, 8800, 9600M, GT 120, 320M
Videominne (VRam)
512 MB

Krav til Steam OS og Linux

Kravene til Civilization 5-spillet varierer når det gjelder Steam OS og Linux-systemer, og de er presentert i tabellen nedenfor. Men før det er det visse punkter å merke seg som er oppført. Fortsett å lese.

 • Når det gjelder språk, er Civilization 5-versjonens spill kun tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk for Linux-brukere.
 • Enkelte Intel-videobrikkesett støttes ikke. De er GMA 9XX og HD 3XXX versjoner.

Operativsystem
SteamOS, Ubuntu
CPU-prosessor
Intel Core i3, AMD A10
CPU-hastighet
2,4 GHz
Hukommelse
4 GB RAM
Harddiskplass
10 GB
Videokort (ATI)
Radeon HD 6450
Videokort (NVidia)
Geforce 640M
Videominne (VRam)
1 GB

For Ubuntu-brukere er det gode nyheter. Det er greit hvis du ikke oppfyller noen av de ovennevnte kravene. Utviklerne verdsetter alle. De forklarer at det bare må testes og konfigureres. Besøk derfor Civilization V samfunnsside og del dine erfaringer og tilbakemeldinger med dem for å tjene bedre. På denne måten ville det være veldig nyttig for dem å forbedre Civ V Linux og fremtidige oppdateringer.

***

Forhåpentligvis hjelper denne artikkelen deg å forstå om Civilization V PC-krav. Send gjerne spørsmål, forslag eller kommentarer via kommentarfeltet nedenfor.

  Lag engasjerende videoer med Wondershare Filmora [In-depth Review]
x