Hva er forskjellen mellom vanlig etui, MagSafe-deksel og silikondeksel?

Hva er det første du bestemmer deg for å kjøpe når du kjøper en telefon? Et telefondeksel, ikke sant? Det er en klok avgjørelse å kjøpe en fordi den beskytter dine hardt opptjente penger fra å bli bortkastet. Men siden vi er i det 21. århundre og flere valg er tilgjengelige for oss, blir det vanskelig å velge en sak å kjøpe. Selv om du vet hvilken etui du skal kjøpe, er det vanskelig å bestemme hvilken farge du skal kjøpe. Så i denne artikkelen hjelper vi deg med å bestemme hvilken sak du skal kjøpe. Du vil få svar på spørsmålene, for eksempel hva er MagSafe-etui og hva som er forskjellen på vanlig etui, MagSafe-etui og silisiumdeksel. Du vil også lære om silikondeksel er bra for iPhone eller ikke, og hvilket deksel som er dyrt. Fortsett å lese for å vite om detaljene.

Hva er forskjellen mellom vanlig etui, Magsafe etui og silikondeksel?

For å forstå forskjellen, la oss først forstå hva som er vanlig etui, hva som er silisiumdeksel, hvilket deksel som er dyrt og mange andre spørsmål du har. Fortsett å lese for å lære om forskjellen mellom vanlig etui, MagSafe-deksel og silikondeksel.

Hva er vanlig sak?

Et standard telefondeksel som kan plasseres for å dekke telefonens bakside og la bare skjermen være synlig. Vanlige telefondeksler kommer i forskjellige stiler, inkludert skinn, kraftige og elegante. Det er imidlertid noen få kjennetegn som alle normale forekomster deler. Til å begynne med kan hver sak være helt tilpasset med tanke på alt fra tykkelse til generell stil og utseende. De er alle normalt støtdempende, så hvis telefonen faller mens du har på deg et deksel, vil dekselet beskytte den mot å bli skadet.

  13 kule verktøy for å lage animerte karakterer for bedriften din

Foto av Frankie Lu på Unsplash

Hva er Silicon Case?

Som navnet på Silicon mobildeksler antyder, består den av silisium. Men det inkluderer også gummi. Siden gummi også er der, er de myke. Disse dekslene beskytter også telefonen mot små fall. Det gir også et godt grep hvis disse silikondekslene er strukturert. Hvis du skal bruke et Apple silikondeksel, har det et mykt mikrofiberfôr som gir mer beskyttelse til iPhone. Fortsett å lese videre for å finne ut hvilket omslag som er dyrt.

Foto av Alexandar Todov på Unsplash

Er silikondeksel bra for iPhone?

Ja. iPhone er en dyr telefon, så du må sørge for at den forblir trygg og sikker. Til dette gjør du mange ting som tuklet glass for å beskytte skjermen og et godt telefondeksel. Når det kommer til telefondeksler, er det flere valg tilgjengelig på markedet. Men ethvert deksel er ikke godt nok til å beskytte din iPhone; så du trenger en god sak. Og dette gode etuiet er et silikondeksel spesielt for iPhone, fordi:

  • Utmerket grep: Når det kommer til telefondeksel, trenger du et etui som ikke er glatt. Ikke bare dette, men selv når hendene er svette, lar det deg opprettholde et godt grep om telefonen. Hvis du vil ha et utmerket grep, vil Apples silikondeksel gi deg det.

  • Lett å rengjøre: Hvis teksturen på etuiet enkelt kan rengjøres, kan du bruke det på lang sikt, og dette dekselet lar deg enkelt utføre denne funksjonen.

  • Støtsikkert deksel: Hvis du er en som glir telefonen ofte, kan du gå for dette dekselet fordi dette dekselet vil beskytte telefonen din mot støt.

Hva er MagSafe Case?

MagSafe-deksler er etuier som har en innebygd magnetfunksjon. Denne innebygde magnetfunksjonen lar deg lade enheten din. Bortsett fra dette gjør dens støtdempende funksjoner den til et perfekt valg for deg. Den er designet spesielt for Apple-enheter. Forskjellige farger er også tilgjengelig for dekselet, og du kan kjøpe disse dekselene fra Apple Store og Amazon.

Foto av Daniel Romero på Unsplash

Hva er fordelene med å bruke en MagSafe-veske?

Fordelene ved å bruke en MagSafe er listet opp nedenfor:

  • Det er mer effektivt fordi magneten til MagSafe-dekselet sørger for at dekselet og telefonen er perfekt justert. Så hvis du er noen som har mye arbeid å gjøre og ikke kan sørge for å sjekke tingene på nytt, kan du gå for det.
  • MagSafe-etuier er tryggere enn konvensjonelle trådløse ladeetuier. Dette skyldes magnetens evne til å holde dekselet til telefonen din selv når det flyttes rundt. Så det er perfekt for deg hvis du er en som elsker å reise.
  • Det er flere fargealternativer også slik at du har valg. Du vil ha valg og teknologi i én pakke, noe som gjør det til et perfekt etui for deg, spesielt hvis du er en blogger.

Kan jeg legge til MagSafe i alle deksler?

Ja. Du kan kjøpe en mag-case safe converter fra amazon for å legge til MagSafe til saken din. Men det er betingelser som din sak skal oppfylle hvis du ønsker å konvertere den til en MagSafe-sak. Og disse forholdene er:

  • Saken skal være mindre enn 4 mm tykk.
  • Et 3M-lim kan feste seg til ikke-MagSafe-dekselet.
  • Ikke-MagSafe-dekselet skal ikke ha et fingeravtrykksbestandig belegg.

Så du kan konvertere et ikke-MagSafe-deksel til et MagSafe-deksel, men det skal kunne oppfylle vilkårene ovenfor. Først da kan du legge til MagSafe i ethvert tilfelle.

Hvilken dekning er dyr?

Prisene på MagSafe-dekselet er oppført nedenfor i tabellen:

MagSafe deksel
Pris i rupier
Pris i dollar
iPhone 14 Pro Max klart deksel med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro gjennomsiktig deksel med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro Lærveske med MagSafe
5900
72,47

Prisene på Silicon Case med MagSafe-deksel er oppført nedenfor i tabellen:

Silikondeksel
Pris i rupier
Pris i dollar
iPhone 14 Pro Max silikondeksel med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro silikondeksel med MagSafe
4900
60,19
iPhone 13 Pro Max silikondeksel med MagSafe
4900
60,19

Ved å analysere tabellene ovenfor kan du bestemme hvilket deksel som er dyrere for deg.

Merk: For vanlige tilfeller kan prisene variere, og det vil avhenge av kvaliteten du bestemmer deg for å kjøpe.

Hva er forskjellen mellom vanlig etui, MagSafe-deksel og silikondeksel?

En tabell er presentert nedenfor for en bedre forståelse av hva som er forskjellen mellom vanlig etui, MagSafe-deksel og silisiumdeksel:

Funksjoner
MagSafe etui
Silikonetui
Vanlig sak
Støtdempende
Ja
Ja
Ja
Ladestøtte
Ja
Nei
Nei
Ulike farger tilgjengelig
Ja
Ja
Ja
Pris
Kostbar
Kostbar
Billig til kostbar
Grep
Godt grep
Godt grep
Avhenger
Enkel å rengjøre
Ja
Ja
Avhenger av teksturen

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Bør jeg bruke dekselet på telefonen min?

Ans. Ja, du bør bruke et deksel på telefonen din fordi den beskytter telefonens skjerm mot å bli ødelagt.

Q2. Hva er silikonetuiet?

Ans. Silikonetuiet er laget av silisium som også inkluderer gummi. For å lære mer i detalj, se denne artikkelen fra starten.

Q3. Holder silikontelefondeksler lenge?

Ans. Ja, silikonetuier er holdbare.

***

Vi håper at du har lært om hva som er forskjellen mellom vanlig etui, MagSafe-deksel og silikondeksel. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x