tipsbilk.net

Hva er Tello? (Og er denne T-Mobile MVNO riktig for deg?)

Viktige takeaways

  • Tello er et rimelig alternativ til toppoperatører i USA. Planene varierer fra $5 til $25 per måned.
  • Selskapet er en MVNO som leier tilgang til T-Mobile-nettverket, og tilbyr lavere priser uten å måtte signere en kontrakt.
  • Tello tilbyr fullt tilpassbare planer og gratis internasjonale samtaler til over 60 land. Du kan bestille et Tello SIM på Amazon.

Å gå inn i en populær operatørs butikk for å registrere deg for et telefonabonnement er ikke en god idé, siden du vil bruke mer penger enn du trenger. Det beste alternativet ditt er å velge en mindre kjent operatør, og Tello er omtrent så rimelig som det kan bli.

Hva er Tello?

Tello er en mobil virtuell nettverksoperatør (MVNO), noe som betyr at den leier tilgang til et mobilnettverk i stedet for å bygge og vedlikeholde sine egne mobiltårn. Siden MVNOer ikke trenger å bygge sin egen infrastruktur, og de fleste heller ikke tilbyr fysiske butikker, kan de tilby planer til betydelig lavere priser.

  Med Vedant Singh Thakur (Administrerende direktør i My Content Cafe)

Tello har eksistert siden 2016. Telefonene deres kjørte opprinnelig på Sprint-nettverket, men etter fusjonen mellom T-Mobile og Sprint, byttet Tello til T-Mobile-nettverket for dekning.

Hvor mye koster Tello?

Tello lar deg lage en plan som passer for dine behov. Du kan velge datatildelinger fra ingen data til en ubegrenset plan, og du kan gjøre det samme med minutter.

Hvis du ikke bruker data og sjelden ringer, kan du få dekning for så lite som $5 per måned. Planer maks. $25 per måned for ubegrenset alt. Du kan til og med bygge databaserte planer uten minutter, noe som er nyttig hvis du ønsker å erstatte operatøren din med åpen kildekode-verktøy som Cheogram og JMP.

For å få en følelse av hva du kan gjøre, her er noen av de mulige planene du kan lage:

  • Ingen data + 100 minutter: $5 per måned
  • 1 GB + 500 minutter: $8 per måned
  • 5 GB + ubegrensede minutter: $14 per måned
  • Ubegrenset data + ubegrensede minutter: $25 per måned

Tello tilbyr forhåndsbetalte planer, slik at du ikke trenger å signere en kontrakt eller betale et aktiverings- eller avbestillingsgebyr. Du kan også spare mer penger ved å henvise venner; du får $10 rabatt for hver person som blir med ved å bruke henvisningslenken din (de får også $10 rabatt hver).

  Hvordan sende PowerPoint-presentasjoner med en innebygd video

Hvilke funksjoner tilbyr Tello?

For alle planer er tekstmeldinger ubegrenset, og så lenge du har data, er både hotspot-data og Wi-Fi-anrop inkludert.

Du får også gratis internasjonale samtaler til over 60 land, selv om noen land krever at du ringer et fasttelefonnummer for den fordelen. For andre steder varierer prisene voldsomt. For eksempel koster samtaler til Australia 1,3 cent per minutt, mens du må betale 26,5 cent per minutt for å nå en mobiltelefon i Rwanda.

Ubegrensede planer kommer med 35 GB høyhastighetsdata og senker farten etterpå til syklusen din fornyes. Tello tilbyr både 5G og 4G LTE for tilkobling

Hvilke telefoner fungerer med Tello?

Unsplash

Tello selger telefoner fra noen få merker direkte, inkludert Apple, Google, Motorola og Samsung. Den tilbyr også en billig flipptelefon. De fleste av telefonene som tilbys er enheter med lav eller mellomklasse, med de kraftigste tilbudene noen få eldre flaggskip, som iPhone 12, Galaxy S22 og Pixel 7 Pro.

  Hva er Ring Security System og hvorfor trenger du det?

Selv om det er pengebesparende grunner til å bytte til en MVNO, er den virkelige skjønnheten til en operatør som Tello muligheten til å ta med din egen telefon. Dette er vanligvis det billigste alternativet siden du sannsynligvis kan bruke din nåværende telefon eller kjøpe en ulåst fra et annet sted enn Tello, enten for en lavere pris eller en nyere enhet enn Tello tilbyr.

Alle telefoner som er ulåst fra operatøren og som er kompatible med T-Mobile-nettverket, vil fungere med Tello. Telefoner som er kompatible med AT&Ts nettverk har en tendens til å være kompatible med T-Mobiles også. For å bekrefte på forhånd, skriv inn IMEI på Tellos online kompatibilitetskontroll.

Kjøpe et Tello SIM-kort

Tello har ikke egne utstillingsvinduer, og du vil heller ikke finne SIM-kortene tilgjengelige i andre butikker. Du kan imidlertid kjøpe kort direkte fra Tellos nettsted eller bestille et fra Tello på Amazon, hvor du sannsynligvis vil ha raskere fraktalternativer.

x