Hva står WDYM for?

Det 21. århundre handler om hastighet, folk er fokusert på å gjøre alt så fort som mulig, uten å kaste bort tid. Denne tilnærmingen kan finnes i alle aspekter av hverdagen vår, inkludert kommunikasjon, både verbal og via tekst.

Det er derfor forkortelser har blitt så populære, et perfekt eksempel er WDYM.

I dagens artikkel vil vi kort forklare hva WDYM står for, og når du kan og ikke kan bruke det.

Hva står WDYM for?

WDYM er en veldig vanlig forkortelse som brukes når du chatter, og den står for Hva mener du?

  Hvordan sjekke et Microsoft Word-dokument for plagiat

Det brukes i samtaler der du ber om flere detaljer om et gitt emne, eller når detaljene som allerede er presentert for deg ikke var klare nok i utgangspunktet.

Brukes mest på Internett på sosiale medieplattformer, fora eller på telefonchatter, og er ganske vanlig, spesielt blant dagens ungdom.

Hva betyr WDYM, når er det passende

WDYM og WYM er ganske like siden de har samme betydning, så bruk av den ene eller den andre er ganske enkelt et spørsmål om personlige preferanser.

Når skal du bruke WDYM eller WYM?

Både WDYM og WYM brukes vanligvis under raske samtaler, og siden de ikke inneholder noen profane ord, kan de brukes i en mye bredere skala enn andre forkortelser som CTFU.

  Hvordan endre språket i Microsoft Word

Dette betyr imidlertid ikke at du kan bruke det hvor som helst siden arbeidsmiljøer eller personer som det forventes et profesjonelt forhold til er et av få unntak der WDYM og WYM ikke anbefales.

Eksempel (bruker WDYM)

Person 1: Jeg er så sulten at jeg kunne spise en hest!

Person 2: WDYM?

Når skal man IKKE bruke WDYM eller WYM?

Forkortelser er vanligvis mislikt i arbeidsmiljøer, så vel som visse sosiale sirkler, spesielt der det er stor sjanse for at folk kanskje ikke en gang vet hva WDYM står for.

Når det er tilfelle, anbefales det at Hva mener du? bør brukes i stedet.

  Blåskjermfeil under installasjon av NVIDIA-drivere? (FIKSET)

Eksempel (IKKE bruk WDYM)

Arbeidsgiver: Jeg tror du er erfaren nok til å få flere oppgaver.

Ansatt: WDYM?

WDYM-betydning (konklusjon)

Lang historie-kort, WDYM er en del av den store uoffisielle ordboken som er Internett, og bør av sosiale årsaker oppbevares der.

Det er et uttrykk som kun tjener det formål å spare noen sekunder for den som bruker det, og bør derfor ikke brukes med mindre det er nødvendig.

Har du nå en bedre forståelse av hvordan du bruker WDYM riktig?

Gi oss beskjed hvis du er en fan av vår rekke internett-slangrelaterte artikler, så holder vi deg oppdatert med de nyeste og mest brukte forkortelsene fra nettverdenen.