Hvor å se finner hvor du lovlig kan se filmer og TV-serier [Web]

Piratkopiering av film (og alle andre former for piratkopiering) er galt, og vi ser ofte meldinger fra offentlige tjenester som gjør inntrykk på oss hvor alvorlig forbrytelsen er piratkopiering. Du har utvilsomt hørt påstander om at piratkopiering skader underholdningsindustrien, og det har vært en kraftig nedbryting i det siste med uskyldige videoer som er fjernet fra YouTube, og noen søkeresultater er fjernet fra Google på grunn av brudd på opphavsretten. Vi kommer ikke til å krangle om piratkopiering er skadelig eller ikke, i stedet føler vi å introdusere Where To Watch for leserne våre er en mye bedre måte å bekjempe utbredt piratkopiering av filmer og TV-serier. Denne enkle lille nettappen lar deg søke etter hvilken som helst film og/eller TV (hvilken som helst sesong) og finne hvor du kan betale for å se den lovlig.

  Slik deltar du i et Zoom-møte: logg på med passord

Where To Watch krever ikke at du registrerer deg for tjenesten. Bare skriv inn navnet på hva det er du vil se på lovlig, og den søker etter det i databasen.

Du kan søke etter noe å se ved å bruke navnet på et TV-program eller en film, ved å søke etter en skuespiller eller etter en regissør. Hvis du vet at du vil se et TV-program, scroller du litt ned på hjemmesiden og når linjen øverst vises, velger du TV. Det er imidlertid ikke et nødvendig trinn, hvis du skriver inn et TV-programnavn, vil appen finne og liste det under TV.

  Hvordan flytte Google Authenticator til en ny telefon (eller flere telefoner)

Når det gjelder resultatene, for filmer som kan ha blitt laget om igjen og igjen, eller som kan ha oppfølgere og prequels, som Batman-serien, vil du se en liste over alle filmer som noen gang er laget. TV-serieresultater er sortert etter sesonger. Visningsalternativene er oppført med prisdetaljer for hvor mye det vil koste å kjøpe hele sesongen for visning. Resultatene viser de vanlige mistenkte; Amazon, Netflix, etc, og appen indikerer hvor du må betale en enkelt pris og hvor du trenger et abonnement på tjenesten som er oppført.

Den eneste feilen med appen er at den ikke tar regionen i betraktning når den viser alternativer. Noen eller kanskje alle visningsalternativer er kanskje ikke tilgjengelige i alle land (derav mye piratkopiering, fortsatt feil). Annet enn det er What To Watch det man faktisk kan anse som et godt og effektivt verktøy for å bekjempe piratkopiering og en fin måte å finne TV-serier og filmer i HD-kvalitet.

  MessageEnhancer gjør kosmetiske og funksjonelle endringer i Messages-appen

Besøk Where To Watch