Hvor kan jeg få tak i juridiske dokumentmaler for bedriften din?

Med hvordan ulike land ruller ut sine egne retningslinjer, blir det mer og mer viktig å ha bedriftens lover på plass.

Det har vært mange tilfeller tidligere hvor bedrifter har havnet i trøbbel fordi de ikke har ordentlige juridiske dokumenter, og du ønsker ikke å være en av dem. Å ha de juridiske dokumentene på plass sikrer at virksomheten din holder seg unna søksmål eller unødvendige problemer i senere stadier.

Omtrent alle juridiske dokumentgeneratorer på internett vil imidlertid ikke redde deg fra bryet, siden ikke alle er laget av lisensierte advokater.

Den gode nyheten er at jeg har satt sammen en liste over ressurser som vil hjelpe deg å få dine egne ønskede legitime juridiske dokumenter uten å måtte finne ut hva som er ekte og hva som ikke er det. 😎

Hvis det høres interessant ut, la oss dykke rett inn i det.

Juridiske maler

En one-stop-løsning for gratis amerikanske juridiske former, Juridiske maler tar smerten ved å lage juridiske dokumenter. Du kan lage din på få minutter ved å velge hvilken som helst av deres 120+ maler. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen få enkle spørsmål, og systemet deres vil gjøre det om til et skikkelig juridisk dokument, hvoretter du kan e-signere og skrive det ut for bruk.

Den har juridiske dokumenter i forskjellige kategorier, inkludert:

 • Ny virksomhetsdannelse
 • Personlig eiendom
 • Administrere eiendom
 • Låne/låne ut penger
 • Eiendomsvirksomhet
 • Ansettelse og ledelse av virksomhet

LegalTemplates er klarert av over 2 300 000 brukere over hele verden for deres fantastiske advokatlisensierte dokumenter.

PandaDoc

Beskytt dine forretningsinteresser ved hjelp av PandaDoc og deres enorme bibliotek med gratis juridiske maler. Last dem umiddelbart ned som PDF eller importer dem til PandaDoc-dokumentredigereren for å fullføre arbeidet med det mye raskere.

Alternativt, hvis du ikke ønsker å bruke forhåndslagde maler, kan du starte fra bunnen av og bygge opp skjemaet etter eget ønske. Det er et alternativ for å lagre alle dine opprettede dokumenter i PandaDoc-biblioteket, som du kan få tilgang til og redigere når som helst for din bekvemmelighet.

  Kan du fjerne en Snap? På en måte

Du kan komme i gang helt gratis ved å bruke deres 14-dagers gratis prøveversjon.

LegalZoom

Bare svar på noen få enkle spørsmål, og LegalZoom vil automatisk generere et juridisk dokument for deg i løpet av sekunder. Den har mange forskjellige typer dokumenter du kan velge mellom, for eksempel endring av avtale, intensjonsavtale og ansattes NDA. Du kan også se på kategorilisten deres hvis du ikke finner det nøyaktige behovet ditt.

Etter at du er ferdig med å tilpasse malen, kan du umiddelbart laste ned, skrive ut og få tilgang til den når som helst. Advokater har laget alt du finner på LegalZoom slik at du kan lene deg tilbake og vite at du jobber med legitime skjemaer for virksomheten din. Det kan ikke finnes noe mer betryggende enn det.

LawDepot

Vurdert 4,5/5 stjerner på TrustPilot, LawDepot er et knutepunkt for gratis juridiske dokumenter, skjemaer og kontrakter som kan tilpasses, lastes ned og skrives ut i en håndvending. Med denne tjenesten kan du opprette dokumenter som:

 • Salgskvittering
 • Låneavtale
 • Boligleieavtale
 • Konsulentavtale
 • Uavhengig entreprenøravtale
 • Konfidensialitetsavtale
 • Taushetserklæring

Og det stopper ikke der. Det er hundrevis og hundrevis flere av disse, så det er stor sjanse for at du kommer til å finne ønsket juridisk dokument, skjema eller kontrakt. Bare bruk søkefeltet deres, og du er i gang.

Sørg for å sjekke dem ut og bli en av deres 10 millioner brukere.

Rakettadvokat

Bortsett fra de juridiske dokumentene som Rakettadvokat allerede har, kan du direkte stille advokatene deres spørsmål som måtte dukke opp i tankene dine angående juridiske dokumenter. Dette er spesielt nyttig når du er usikker på hvilket juridisk dokument du skal velge og hva du skal inkludere i det.

I tillegg til det er det viktig å nevne at alle dokumenter du finner på Rocket Lawyer kan tilpasses og lar deg gjøre revisjoner så mange ganger du vil.

Du kan prøve det gratis i 7 dager og deretter bestemme deg for å oppgradere hvis du ønsker det. En av hovedfordelene med å oppgradere er muligheten til å håndtere tvister med dine juridiske dokumenter uten at du trenger å gjøre noe. Hva dette betyr er at du kan la deres tilkallende advokat håndtere og svare på dine vegne.

  Slik bruker du QUERY-funksjonen i Google Sheets

FormSwift

Blitt omtalt på nettsteder som The Huffington Post, The Next Web og Forbes, FormSwift er en veldig enkel og grei side som tilbyr 100% gratis juridiske dokumenter. Du trenger faktisk ikke engang å registrere deg. Bare velg ønsket dokument, rediger det og lagre det for utskrift i Word- og PDF-formater.

Den har juridiske dokumenter i kategorier som virksomhet, finans, eiendom og menneskelige ressurser, noe som er ganske bemerkelsesverdig for en gratis tjeneste. Og det faktum at alle dokumentene ble laget av juridiske og forretningsfolk gjør tjenesten deres utrolig vanskelig å ignorere.

Avodocs

Avodocs har ikke det største biblioteket med juridiske dokumenter, men de legger stadig til nye for å sikre at det dekker alles behov. Foreløpig kan du velge mellom rundt 14 forskjellige dokumenter, inkludert GDPR-policy, personvernpolicy, intensjonsavtale, SaaS-avtale og NDA for oppstart.

Det er gratis å registrere seg, og det gir deg 3 dokumenter du kan bruke per måned. For å bruke mer enn det, kan du velge en av deres svært rimelige betalte planer.

Avodocs har noen av internetts største selskaper som partnere, som AWS, TechCrunch og HubSpot.

Juridiske kontrakter

Du kan bla gjennom en rekke juridiske dokumentmaler delt på en rekke kategorier Juridiske kontrakter. Bare velg en, svar på noen spørsmål, og det juridiske dokumentet vil være klart til å lastes ned og skrives ut.

Hele prosessen tar noen minutter, så det er ikke slik at du trenger å gå gjennom tonnevis av sider for å fullføre tilpasningen av det juridiske dokumentet ditt. En veldig fin ting jeg la merke til på denne siden er at den gir en grundig forklaring av hvert dokument for å utdanne deg mer om hvorfor og når det brukes i en bedrift.

Du kan komme i gang uten kostnad i det hele tatt.

Dokrati

Et nettsted hvor du finner gratis juridiske dokumenter opprettet og delt av fellesskapsmedlemmer, Dokrati er et godt valg hvis du ikke ønsker å bruke penger for øyeblikket.

  Hvordan endre språket på Netflix [All Devices]

Et raskt søk på portalen deres vil gi deg tonnevis av juridiske dokumenter fra anerkjente kilder sammen med sosiale bevis som også tillater enhver mengde tilpasning. Du kan også e-signere og lagre dem trygt.

Men siden det er en åpen portal, må du fortsatt snakke med en advokat om dokumentene du skal bruke. På denne måten vil du ikke gjøre en feil når du velger et passende dokument.

Wonder.Legal er et annet enkelt nettsted som lar deg lage juridiske dokumenter gratis ved å bruke mange maler. Alle de 280+ tilgjengelige dokumentene er laget av advokater og juridiske eksperter og lar deg tilpasse dem helt etter dine behov.

Når du har svart på noen få enkle spørsmål for å generere ditt personlige juridiske dokument, kan du umiddelbart laste det ned for utskrift eller digital bruk.

Docular

Docular har mange gratis og betalte juridiske dokumenter som du kan tilpasse og laste ned umiddelbart. Du kan laste ned dokumentene i PDF-, HTML-, RTF- og DOCX-formater, noe som gjør dem egnet for print og digital bruk.

Sørg for å sjekke lisensene for hvert dokument før du laster det ned, siden alle har forskjellige, men enkle lisensieringer. Hvis du ikke finner ønsket juridisk dokument, kan du fylle ut «be om en mal»-skjemaet for å varsle dem om kravet ditt.

Konklusjon

De ovennevnte nettstedene bør være nok alternativer for deg til å lage dine juridiske dokumenter med den største letthet. Alle av dem har en gratis plan som vil hjelpe deg å teste vannet før du betaler penger i det hele tatt.

Deretter får du en personvernerklæring, samtykke til informasjonskapsler for nettstedet ditt.

x