Hvor mange mennesker kan bruke Netflix på en gang?


Som du sikkert er klar over, er Netflix en av de mest populære strømmetjenestene der du kan se en rekke TV-serier og filmer via Wi-Fi eller internettforbindelse. Showene og filmene er delt inn i forskjellige sjangere, inkludert komedie, barn og familie, krim og dokumentarer, for å gjøre valget ditt enklere. Titlene endres kontinuerlig; noen vil bli lagt til og andre fjernet, avhengig av deres popularitet og plassering. Netflix startet med å tilby utleie via post og DVD-salg og gikk videre til en full strømmetjeneste. Netflix er også en distributør og produsent, noe som betyr at de tilbyr en rekke originale serier og filmer som kun finnes på strømmetjenesten.

Med en plattform så populær lurer du kanskje på hvor mange personer kan bruke Netflix samtidig? Vi svarer på det spørsmålet og andre i artikkelen nedenfor.

Netflix-abonnenter

Hvis du vurderer å registrere deg for et Netflix-abonnement, vil du kanskje vite om du kan dele kontoen din med venner og familie, og om alle vil ha muligheten til å se den når de vil. Du kan se Netflix på en rekke enheter, inkludert telefoner, nettbrett og til og med på spillkonsollen din.

  Hva er SD Express og hvor mye raskere er det?

For å svare på dette spørsmålet: antall personer som kan bruke Netflix samtidig avhenger av abonnementet. La oss gå inn på detaljene for abonnementene nedenfor.

Abonnementsalternativer

Sørg for å velge en passende plan hvis du deler Netflix-kontoen din med andre. Grunnplanen lar brukeren bare streame favorittfilmen eller TV-programmet på én skjerm om gangen, og dette koster $8,99 per måned. Hvis du ønsker å ha to skjermer som deler Netflix samtidig, koster dette $12,99 per måned, og $15,99 per måned vil tillate at det deles på fire skjermer samtidig. Hvis du har en stor familie som liker å se Netflix, er det sannsynligvis best å velge premiumplanen, som er på fire skjermer. De andre er ideelle for en eller to personer i familien.

  Lytt til de minst spilte sangene på Spotify av enhver artist

Deling av passord

Du skal ikke dele passord med noen utenfor husstanden din. Imidlertid deler mange abonnenter det med familie og venner, da dette lar dem se Netflix uten å betale noe. Netflix gjør ikke noe med passorddeling siden det ikke er et stort problem når det gjelder inntekter – dette er et selskap som har tjent rundt seks milliarder dollar! Hvis du mottar en melding om at Netflix er i bruk på en annen enhet, for mange bruker kontoen din akkurat nå, eller Netflix-kontoen din er i bruk på for mange enheter, og du ikke har delt passordet ditt, bør du kontakte Netflix umiddelbart.

Innhold i forskjellige land

Hvis du reiser til et annet land og lurer på hvorfor innholdet er annerledes enn det du får hjem, er det fordi innholdet varierer avhengig av hvor du er. En film eller et TV-program som er populært i USA er kanskje ikke så attraktivt i et annet land, og selv om mange forblir de samme, vil du finne noen uregelmessigheter. Noen er uavhengige filmer som bare ville vært populære i det spesifikke landet. Netflix inngår forskjellige avtaler avhengig av land, og streaming må være lønnsomt for dem.

  Blogtrottr gjør RSS-feeder til nyhetsbrev på e-post med historiefiltre

Hvor finner jeg Netflix?

De fleste smart-TV-er vil allerede ha Netflix-appen lett tilgjengelig. Hvis du ser på Netflix på den bærbare datamaskinen, kan du besøke nettstedet ditt og logge på. Alternativt kan du laste ned appen til mobiltelefonen og se den på denne enheten. Du trenger ikke å laste ned noen filmer eller TV-serier for å se titler. De streames, noe som betyr at du kan se hvilken som helst av dem når du vil.