Hvor mye er 1 million mynter på TikTok?

Det er ingen tvil om at TikTok har tatt verden med storm med sin økende popularitet. Deres korte videoformat har blitt en verdensomspennende trend. Mens du har hørt om hvordan populært innholdsskapere tjener gjennom TikTok, har du kanskje ikke hørt om TikTok-myntene, som også er en stor del av inntektene deres. Når de når 100 følgere på TikTok-kontoen sin, kan de begynne å tjene. Disse myntene er ikke vanlige og kan brukes til ulike formål. I denne artikkelen vil du lære alt om TikTok-mynter, spesielt hvor mye er 1 million mynter på TikTok og TikTok-mynter lades opp. Du vil også få vite hvor mye er 20000 mynter på TikTok.

Hvor mye er 1 million mynter på TikTok?

Du vil få vite hvor mye er 1 million mynter på TikTok lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er TikTok-mynter?

TikTok-mynt er valutaen som brukes i appen. Disse myntene kjøpes med ekte penger og lagres i TikTok-lommeboken. Å legge til myntene i lommeboken er kjent som TikTok-mynter. TikTok-mynter brukes til å sende gaver til din favorittinnholdsskaper. Disse brukes er uttrykksikoner i livestrømmen og kommentarer fra en TikTok-innholdsskaper. Du kan også lade opp kontoen din med TikTok-mynter og kjøpe deg TikTok-kampanjer. Man bør alltid huske at disse myntene ikke kan refunderes.

  Hvordan svare på en kommentar på TikTok

Hvordan tjene TikTok-mynter?

Som vi allerede har nevnt, tjener innholdsskapere mynter ved livestreaming og gjennom kommentarer. De mottar mynter i form av emojier som kalles gaver. Hver gave har en annen myntverdi. Nedenfor er myntverdien for hver gave:

 • Panda: 5 mynter

 • Italienske hender: 5 mynter

 • Love bang: 25 mynter

 • Solkrem: 50 poeng

 • Regnbue: 100 mynter

 • Jeg er veldig rik: 1000 mynter

 • Konsert: 500 mynter

 • Drama Queen: 5000 mynter

 • Løve: 29 999 mynter

Drama Queen Gift er det maksimale en bruker kan dele. Man kan nå ut til flere brukere ved å øke antallet følgere.

Hvor mye koster TikTok-mynter?

Siden disse myntene er kjøpt med ekte penger, endrer verdiene seg stadig med valutakursen. Per nå koster én TikTok-mynt 1,3 cent. Appen tilbyr syv myntpakker. Du kan kjøpe maksimalt 16 500 mynter om gangen for $300. Appen gir også bonus for førstegangskjøp av mynter.

Hvor mye er 1000 TikTok-mynter?

La oss finne ut hvor mye som er 1000 TikTok-mynter, da vi allerede vet prisen på 1 mynt. Basert på beregningen hvor 1 mynt tilsvarer 1,3 cent, 1000 mynter tilsvarer 1300 cent. Derfor viser verdien av 1000 TikTok-mynter å være $12,9.

Hvor mye er 20000 mynter på TikTok?

Siden vi allerede vet hvor mye som er 1000 TikTok-mynter, kan vi enkelt finne ut hvor mye som er 20000-mynter på TikTok. Alt vi trenger å gjøre er å finne verdien 20 ganger mer enn verdien av 1000 TikTok-mynter. Basert på beregningene viser den endelige verdien seg å være $268,98.

Hvor mye er 1 million mynter på TikTok?

Å beregne hvor mye som er 1 million mynter på TikTok er ikke en avtale i det hele tatt, siden vi allerede vet hvor mye som er 20 000 mynter på TikTok. Når 20000 TikTok-mynter koster $260, kommer beregningen for 1 million TikTok-mynter opp til $13000, omtrent.

Hva er forskjellen mellom mynter, gaver og diamanter?

Den primære forskjellen mellom TikTok-mynter, gaver og diamanter er at bare diamanter kan trekkes. Hver diamant koster $0,05. Derfor må du konvertere myntene dine til diamanter for å innløse dem.

Hvordan konvertere TikTok-mynter til ekte penger?

TikTok-mynter kan enkelt konverteres til ekte penger. Du må koble PayPal-kontoen din til TikTok-kontoen din. Etter å ha koblet kontoen, sjekk myntbalansesiden for å vite det eksisterende antallet mynter, du kan konvertere myntene til diamanter som kan utbetales på PayPal-kontoen din. Du kan ta ut myntene når som helst, avhengig av ditt valg. Du kan la myntene samle seg i en periode og deretter innløse dem eller overføre saldoen umiddelbart til PayPal-kontoen din. Slik kan du ta ut minimum $100 og maksimum $1000 per dag.

1. Åpne TikTok-appen på din Android eller iOS mobil enhet.

2. Trykk på Profil fanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på hamburgerikonet fra øverste høyre hjørne.

4. Trykk deretter på Innstillinger og personvern.

5. Trykk deretter på Saldo > LIVE-gaver > Ta ut.

6. Logg på PayPal-kontoen din med riktig legitimasjon og ta ut pengene.

Merk: Det kan være problemer med uttak av kontanter i to tilfeller. En, når detaljene dine for TikTok-kontoen ikke samsvarer med PayPal-kontoen. For det andre er når du har brutt noen av fellesskapets retningslinjer utstedt av TikTok. Sørg for at du har gitt de riktige opplysningene og følg retningslinjene gitt av TikTok. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut hvor mye er 1 million mynter på TikTok.

Kan TikTok-mynter selges?

Nei, verken TikTok-myntene kan selges eller refunderes.

Hva er forskjellen mellom TikTok-mynter og diamanter?

TikTok-mynter kan ikke tas ut, mens diamanter kan tas ut. En diamant tilsvarer to TikTok-mynter. Der kreves det at en skaper konverterer myntene til diamanter for å gjøre dem til ekte penger. Du må ha et minimum av diamanter som er verdt $100 for å innløse dem.

Hvem kan motta gaver på TikTok?

Noen kriterier må følges hvis du vil begynne å motta gaver på TikTok. Disse kriteriene er listet opp nedenfor:

 • Du må bli med i Creator neste gang.
 • Innholdet ditt skal ha blitt publisert i løpet av de siste 30 dagene.
 • Din TikTok-følger bør være minimum 1000 følgere.
 • Kontoen din bør være minst én måned gammel.
 • Du burde ikke ha brutt noen av retningslinjene for TikTok-fellesskapet.

***

Ovennevnte var detaljene om opplading av TikTok-mynter og verdien av TikTok-mynter. Vi håper denne guiden hjalp deg med å forstå hvor mye er 1 million mynter på TikTok. Del dine spørsmål eller forslag i kommentarfeltet nedenfor.

x