Hvordan bruke Voicemod på Discord [Mobile and PC]

Voicemod og Discord er en match laget for hverandre.

Stemmeendrende verktøy brukes i stor grad av spillere og influencere over hele verden. Og Voicemod er ett verktøy på toppen av listen over beste stemmevekslerløsninger.

Hva er Voicemod?

Det er først og fremst et gratis program som lar deg endre stemmen din mens du snakker med andre mennesker. Dette verktøyet lar deg gjøre sanntidsmodifikasjoner og bruke ulike effekter. Den fungerer også som en lydplanke, der du kan spille med ulike lydeffekter og lage klare til bruk stemmeskinn.

Hva gjør Voicemod?

Verktøy som Voicemod er populære blant spillere, YouTubere og innholdsskapere. Den lar deg integrere stemmemodifikatorer til lydene dine, for eksempel en jordekorn, en robot, demon, mann, kvinne eller noe annet. Voicemod kan fungere med ulike strømmeapplikasjoner. Den er også kompatibel med spill.

Så, for den neste strømmen din, kan du raskt bruke en live stemmeveksler og lage dine stemmeavatarer for multiverse- og metaverseplattformer. Du kan ta opp med Voicemod og redigere den innspilte videoen senere.

Noen av callsenteransatte som ønsker å legge en maske på originalstemmen, bruker også Voicemod. Ved å endre stemmen vil de fremstå som mer hørbare for kundene sine.

Hvorfor trenger du Voicemod på Discord?

Discord er en plattform for å kommunisere over tekst, stemme eller video, og skaper et stort fellesskap. Og flertallet av menneskene her ønsker å forbli ukjent. Til dette formålet bruker de stemmevekslerverktøy som Voicemod. Noen vil kanskje skjule sitt faktiske kjønn og derfor legge til effekter på stemmene sine.

Uansett årsak, har disse verktøyene oppmuntret folk til å komme ut med kreative ting.

La oss nå se på hvordan du bruker Voicemod på Discord på forskjellige enheter.

Windows PC

Hvis du synes det er ganske skremmende å bruke Voicemod med Discord, vil dette endre synet ditt. Og du trenger bare å laste ned Voicemod-verktøyet og være klar til å bruke det. La oss se trinn-for-trinn-guiden for hvordan du bruker Voicemod med Discord på din Windows-PC.

#1. Last ned Voicemod: Besøk den offisielle nettsiden til Voicemod. Du vil se en lenke «Get Voicemod Free». Klikk på lenken, og den vil be deg om å logge på via Google-, Twitch- eller Discord-konto. Etter pålogging vil oppsettfilene for Voicemod lastes ned til din PC.

#2. Still inn mikrofonen din: Velg mikrofonen du vil bruke til å legge inn stemmen din.

#3. Velg stemmefiltre: Når du har valgt input-output, er det på tide å sjekke flere filtre på stemmen din på forhånd. Du vil se at det legges til nye filtre daglig. Det er en grense på tilgjengelige filtre for et gratis medlem. For å nyte alle filtrene kan du oppgradere til en premiumversjon.

#4. Innstillinger for Voice: Du kan koble Voicemod til Discord ved å åpne Discord-kontoen din. Når den er åpnet, gå til innstillingene. I appinnstillingene velger du «Stemme og video». Endre inngangsenheten til «Voicemod Virtual Audio Device» fra «Standard».

Android-mobiler

Voicemod kan også brukes på din Android-mobil enheter. Den kan bli funnet med navnet «Voicemod klipp». Voicemod bringer et sett med filtre festet til kameraet og stemmefiltre for mobile enheter. Hvis du er en innholdsskaper, kan denne funksjonen hjelpe deg med å lage engasjerende innhold.

La oss se hvordan du begynner å bruke den på Android-smarttelefonen din.

#1. Åpne «Google Play Store» på Android-telefonen din. Søk etter «Voicemod Clips» i søkeboksen og last ned den nyeste versjonen.

#2. Når applikasjonen er lastet ned, åpner du den for å fullføre profiloppsettet. Du kan se den komplette listen over tale- og videofiltre. Ved å bruke Voicemod for telefonen din kan du lage videoer for Instagram, Snapchat, etc.

#3. Åpne nå Discord-applikasjonen på smarttelefonen. Gå til innstillingene.

Velg alternativet «Stemme og video». Velg «Voicemod» under alternativet «inndataenhet». Nå under alternativene for utgangsenhet, velg «headset».

Nå kan du bruke et filter på stemmen din gjennom Voicemod.

iOS-mobiler

Voicemod er tilgjengelig for iOS også. For å bruke den på din iPhone, her er trinnene du kan følge:

#1. Åpne Apples «App Store» og søk etter Voicemod Clips i søkeboksen. Last ned og installer den nyeste versjonen.

#2. Åpne Discord-appen på din iPhone, og du vil se et tannhjulikon. Trykk på den. Åpne innstillingene. Trykk på alternativet «Stemme og video». Velg Voicemod som alternativet for inndataenhet. Velg Headset under alternativet for utdataenhet.

Nå kan du komme i gang.

Konklusjon

Voicemod er et utmerket program for stasjonære så vel som mobile brukere. Så, enten du er en spiller på Discord eller en innholdsskaper, kan det hjelpe deg betydelig i alle tilfeller. Du kan raskt forvandle stemmen din til de aktuelle og lage engasjerende innhold.

  Slik legger du til bots på Discord-serveren din
x