tipsbilk.net

Hvordan få Dynamic Island på hvilken som helst iPhone (ingen jailbreak)

Dynamic Island er høydepunktet i iPhone 14 Pro-serien. Apples nye versjon av iPhone-hakket gjør det beryktede hakket til en verktøyfunksjon. Dessverre er den eksklusiv for iPhone 14 Pro og 14 Pro Max, men det ryktes at den når alle modeller med iPhone 15-serien. Selv om vi har sett flere jailbreak-justeringer som bringer Dynamic Island-funksjonalitet til iPhones med et hakk, er det ikke mulig for alle å jailbreake enhetene sine. iOS-utvikleren Matteo Zappia har imidlertid kommet med en ny app som ikke krever jailbreaking av iPhone-ene dine for å få Dynamic Island-funksjonene. Kalt «DynamicCow», kan denne appen bringe Dynamic Island-pillen til enhver iPhone som allerede har et hakk. Og vi vil se på hvordan du installerer DynamicCow-appen i denne veiledningen.

Få Dynamic Island-funksjoner på hvilken som helst iPhone (2023)

Du må installere AltStore på din ikke-jailbroken iPhone for å installere DynamicCow-appen og bringe Dynamic Island-funksjonaliteten til din hakkede iPhone. Først forklarer vi hvordan denne appen fungerer og går deretter til trinn-for-trinn-installasjonsprosessen.

DynamicCow: Hvordan fungerer appen?

DynamicCow-appen utnytter «MacDirtyCow»-feilen (CVE-2022-46689) på enheter som kjører iOS 15 – iOS 16.1.2 og macOS 13.0.1, som lar hvem som helst endre alle filer som en app i sandkasse kan lese. Heldigvis er disse endringene midlertidige, ettersom du skriver til de bufrede dataene i RAM.

Så spennende som det høres ut, er prosessen ikke så enkel som å laste ned en app fra App Store. Du må koble iPhone til en Mac eller Windows-PC for å laste ned AltStore for sidelasting av DynamicCow-appen. Men det er verdt bryet hvis du vil oppleve de kule Dynamic Island-funksjonene og animasjonene på telefoner i iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 eller iPhone 14-serien. Dessuten er det bare mulig å få Dynamic Island på iPhones som kjører iOS 16.0 – iOS 16.1.2 ettersom Apple har rettet MacDirtyCow-feilen på iOS 16.2.

  Hvordan bytte mellom Wayland og Xorg i Ubuntu

For øyeblikket er appen i en eksperimentell fase og utvikleren har lovet for å forbedre det ytterligere i fremtiden. Så vi anbefaler at du prøver dette på egen risiko. Hvis du er en iPhone 11-bruker, vær klar til å se en stor rød stolpe rundt hakket som blokkerer tid, ikoner og batteriprosent. Utvikleren av DynamicCow-appen har ennå ikke funnet en løsning på dette problemet.

Forutsetninger for å installere DynamicCow

Med det grunnleggende ute av veien, her er forutsetningene for å installere DynamicCow-appen og få Dynamic Island på din iPhone:

  • Først trenger du en iPhone som kjører iOS 16.0 – iOS 16.1.2. Ikke last ned den nyeste iOS 16.2-oppdateringen hvis du ønsker å bruke Dynamic Island-funksjonene på telefonen.
  • Du trenger en Mac eller Windows PC for å installere AltStore på iPhone. Ja, du kan installere iTunes på Windows for å sidelaste AltStore på iPhone.
  • Til slutt trenger du en lynkabel for å koble iPhone til Mac eller Windows PC.

Slik installerer du AltStore på iPhone

Først av alt, la oss se på hvordan du kan laste ned og installere AltStore-appen på din iPhone, som er nødvendig for at Dynamic Island-appen skal fungere. Slik går det:

Merk: Vi har demonstrert prosessen på Mac, men du kan besøke denne lenken for å sjekke instruksjonene for Windows.

  Hvorfor og hvordan sikre API-endepunkt?

1. Last ned AltServer på din Mac ved å gå til denne lenken akkurat her.

2. Når den er lastet ned, start AltServer og start deretter Mail-appen på Mac-en.

3. I Mail-appen, naviger til «Mail -> Preferences» fra menylinjen øverst. Velg deretter alternativet «Administrer plugins» under fanen «Generelt» og aktiver alternativet «AltPlugin.Mailbundle». Klikk på alternativet «Bruk og start e-post på nytt».

4. Koble deretter iPhone til MacBook- eller Mac-enheten.

5. Lås opp iPhone-en din samtidig og klikk på «Stol på» når popup-vinduet «Stol på denne datamaskinen» vises på iPhone.

6. Åpne nå «Finder» på Mac-en, velg iPhone fra venstre sidefelt, og aktiver deretter alternativet «Vis denne iPhone når du er på Wi-Fi» i høyre rute.

7. Deretter går du til Mac-menylinjen øverst på skjermen og klikker på AltServer-ikonet. Klikk deretter på «Installer AltStore» (brukes til å installere Dynamic Island-appen) og velg den tilkoblede iPhone.

8. Skriv inn Apple ID og passord, og du vil få et varsel som lyder «AltStore har blitt installert på enheten din» om noen sekunder.

9. Etter det, flytt tilbake til iPhone og gå til «Innstillinger -> Generelt -> VPN og enhetsbehandling» og trykk deretter på «Tillat» [Your email ID]».

10. Gå deretter til «Innstillinger -> Personvern og sikkerhet» og rull ned for å finne utviklermodus. Her, aktiver utviklermodus på din iPhone.

Sidelast DynamicCow-appen på din iPhone

Du har nå installert AltStore på din iPhone. Når det er sagt, er det nå på tide å sidelaste DynamicCow-appen og få Dynamic Island-funksjonaliteten på din iPhone. Slik gjør du det:

1. Åpne AltStore på iPhone og logg på med din Apple-ID.

  Topp 7 PHP-rammer for bedre applikasjonsutvikling

2. Gå deretter til GitHub-side for DynamicCow på din iPhone. Rull deretter ned til «Releases»-delen og last ned den nyeste «.ipa»-filen for DynamicCow.

3. Etter det, åpne AltStore og gå til «Mine apper»-fanen. Her trykker du på «+»-ikonet og velger DynamicCow.ipa for å installere appen.

4. Når den er installert, åpner du DynamicCow-appen og velger mellom iPhone 14 Pro og iPhone 14 Max layout, avhengig av iPhone-modellen og skjermstørrelsen. Trykk deretter på Aktiver-knappen. Hvis du eier en ikke-Pro iPhone, foreslår vi at du går for iPhone 14 Pro Dynamic Island.

5. Og vips! Din iPhone med hakk har nå Dynamic Island UI og funksjonalitet som den nye iPhone 14 Pro og 14 Pro Max.

Dynamic Island på iPhone 12 Pro

Merk: Husk å deaktivere Dynamic Island før du avinstallerer DynamicCow-appen eller AltStore fra din iPhone. Ellers må du installere appen på nytt eller oppdatere iPhone helt for å bli kvitt den.

Dynamic Island: Gjør hvilken som helst iPhone til iPhone 14 Pro

Nå som du har lært hvordan du får Dynamic Island-lignende funksjonalitet på hvilken som helst iPhone, er det på tide å teste ut funksjonen. Du kan sjekke artikkelen vår for å se listen over apper som støttes av Dynamic Island. Alternativt begynner du å fikle med den nye funksjonen ved å installere noen kule apper som du kan bruke med Dynamic Island. Jeg er enig i at Dynamic Island-grensesnittet du får med DynamicCow-appen ikke er så estetisk tiltalende som det er på iPhone 14 Pro-serien, og det opprinnelige hakket hindrer tids- og mobilsignalikonene, men det er verdt å få tak i den nye funksjonen uten å bruke penger $1000.

x