tipsbilk.net

Hvordan få en gratis Hulu-konto

Etter å ha lest en positiv anmeldelse av en film eller TV-serie, kan vi sannsynligvis se etter kilden eller strømmeplattformen. En slik plattform som streamer utallige medieinnhold er Hulu-plattformen. I jakten på å spare penger, er spørsmålet som dukker opp, hvordan få en gratis Hulu-konto? Ikke bekymre deg, denne artikkelen er det eksakte resultatet av et slikt søk på søkemotorer. Når du leser metodene gitt i artikkelen, vil du vite hvordan du får Hulu gratis på din Windows 10 PC. Hvis du er en person som elsker å se og strømme medieinnhold regelmessig, er sjansen stor for at noen av de tilgjengelige abonnementene på andre mediestrømmeplattformer kan hjelpe deg med å få tilgang til Hulu-plattformen. For eksempel vil spørsmålet om hvordan du får gratis Hulu med Spotify gi et positivt svar. Med tanke på et annet stort strømmenettverk, la oss finne svaret på spørsmålet om hvordan får jeg gratis Hulu med Amazon Prime også i artikkelen.

Hvordan få en gratis Hulu-konto

Du vil få vite hvordan du får en gratis Hulu-konto og hvordan du får gratis Hulu med Spotify lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er Hulu og hva er dets funksjoner?

Hulu er en amerikansk abonnementsvideo on Demand-tjeneste eid av The Walt Disney Company med NBC Universal. Nettstedet strømmer filmer, serier og anime fra TV-nettverkspartnere og andre innholdspartnere, noe som gjør det til en av de ledende videostrømmeplattformene i USA. I tillegg til dette streamer Hulu Originals vanlig medieinnhold som er helt originalt til plattformen.

Svaret på spørsmålet om hvordan du får en gratis prøveversjon av Hulu-kontoen er å bruke den innen utløpsperioden. Den er tilgjengelig i 30 dager hvis den vanlige abonnementsplanen er valgt, og 7 gratis dager er tilgjengelig for Hulu+ Live TV-pakken fra registreringsdatoen. Etter den gratis prøveversjonen har abonnementspakkene tre grunnleggende planer, som er $7,99/måned med annonser, $14,99/måned uten annonser og $69,99/måned for Hulu+ Live TV.

Funksjoner på Hulu-plattformen:

Hulu-plattformen tilbyr følgende funksjoner som er oppført nedenfor:

 • Tilgang på hvilken som helst enhet opptil 6 profiler på hvilken som helst plattform
 • Multiskjerm opptil 2 skjermer
 • Ta opp innhold i opptil 50 timers lagring
 • Se innhold fra det enorme biblioteket
 • Se mer enn 50 beste live-TV
 • Premium-tillegg av HBO, CINEMAX, SHOWTIME
 • Bytt abonnement eller avbryt når som helst
 • Ultra 4K HD

Hvordan få Hulu-konto gratis på Windows PC eller bærbar PC?

Seksjonen viser alle mulige metoder for å få en Hulu-konto gratis og bruke den til å streame medieinnholdet som er tilgjengelig på nettet.

Metode 1: Bruk Hulu gratis prøveversjon

Det første og mest anbefalte alternativet er å benytte den gratis prøveperioden som tilbys av Hulu-tjenesten. La oss nå få vite hvordan du får en gratis prøveversjon av Hulu-kontoen for den angitte perioden basert på planen.

1. Åpne Google Chrome ved å bruke Windows-søkefeltet fra bunnen.

2. Åpne Hulu offisielle nettsted og klikk på START DIN GRATIS PRØVE-alternativ.

3. Klikk på VELG under passende plan fra listen.

4. Skriv inn de relevante detaljene i feltene og klikk på FORTSETT.

5. Oppgi betalingsdetaljene på den påfølgende siden og klikk på SEND-alternativet.

Merk: Hvis du ønsker å bruke en annen betalingsmåte enn kredittkort, klikker du på ekspressalternativene øverst.

Metode 2: Del og henvis konto med venner

Et annet alternativ som kan være et svar på spørsmålet om hvordan du får en gratis Hulu-konto er å dele kontoen eller registreringen med vennene dine. Dette kan hjelpe deg å se Hulu uten ekstra kostnad for å dele med vennene dine eller andre personer i kontaktene dine.

Alternativ I: Del konto med venner

Før du prøver å finne ut om du kan dele påloggingsinformasjonen til andre nettverk til Hulu-plattformen, for eksempel hvordan får jeg gratis Hulu med Amazon Prime, kan du prøve å dele påloggingsinformasjonen til selve Hulu-plattformen. Hvis noen av vennene dine har en Hulu-konto, kan du be dem om å gi deg påloggingsinformasjonen for å hjelpe deg med å se innholdet på plattformen. Et annet alternativ som kan gjøres er å dele abonnementsavgiften blant vennene dine for å redusere abonnementsavgiften som skal bæres av en enkelt person.

Alternativ II: Hulu-henvisningsprogram

  En introduksjon til Prometheus og Grafana

I likhet med henvisningsprogrammene til Spotify kan du bruke Hulu Referral Program for å få tilgang til Hulu-plattformen og også få et innblikk i spørsmålet om hvordan du får gratis Hulu med Spotify. En av de beste fasilitetene som tilbys av Hulu-plattformen er Friend Referral Program, der du kan tjene $10 for en invitasjon sendt til en hvilken som helst konto. Hvis noen av vennene dine godtar invitasjonen og oppretter en konto på Hulu-plattformen, kan du tjene et beløp som du kan bruke for å betale for abonnementsavgiften.

1. Start Google Chrome-appen på din PC eller bærbare datamaskin.

2. Åpne Hulu nettsted og LOGG PÅ kontoen din.

3. Klikk på profilikonet og klikk på Konto-fanen.

4. Klikk på henvisningsdelen nederst på siden.

5. Klikk på alternativet Refer to a friend.

6. Klikk på Registrer-fanen.

På Ambassador Referral-nettstedet kan du sende invitasjoner til vennene dine.

Metode 3: Benytt studentrabatter

Hvis du er student, kan du bruke identiteten din for å få noen få rabatter på Hulu-plattformen. Dette vil kreve relativt et lavere abonnementsgebyr, og du kan enkelt vite hvordan du får en gratis Hulu-konto.

Alternativ I: Hulu Studentrabatt

Det første alternativet og svaret på spørsmålet om hvordan du får Hulu gratis er å bruke Hulu Student-rabatt, der du kan få abonnementet for bare $1,99/måned i stedet for den vanlige prisen, som er $7,99/måned. I dette tilfellet kan du benytte deg av dette tilbudet med 75 % rabatt.

1. Åpne Hulu studentrabatt nettsted i nettleseren din og klikk på REGISTRER NÅ.

2. Skriv inn kontodetaljene dine og oppgi gyldige bekreftelsesdetaljer for å bruke rabatten.

Alternativ II: Spotify Premium for studenter

Den mest populære musikktjenesten for strømme, Spotify Premium, gir en utmerket rabatt for studenter. Du er kanskje ikke klar over at du kan bruke den støttede planen til Spotify Premium sammen med Hulu-plattformen til en rabatt. I en konsolidert form vil du lære hvordan du får gratis Hulu med Spotify denne metoden.

Spotify Premium tilbyr omtrent 50 prosent redusert pris for høyskole- og universitetsstudenter, hvor du må betale en abonnementsavgift på bare $4,99 per måned. Dette er gyldig i opptil 4 år, hvor du kan legge til Hulu med annonsetillegg til abonnementsplanen. Dessuten er prisen på tjenesten bare 99 cent for de første tre månedene hvor du kan finne svaret på spørsmålet om hvordan du får en gratis Hulu-konto.

1. Start Google Chrome-appen på din PC/laptop.

2. Åpne Spotify Premium for studenter nettsiden og klikk på FÅ PREMIUM.

3. Klikk på alternativet Kom i gang og opprett en konto ved å angi nødvendig informasjon.

Metode 4: Bruk Hulu-gavekort

Hvis du ikke kan få en Hulu-konto ved å bruke noen av alternativene gitt tidligere eller få en idé om hvordan du får gratis Hulu med Spotify, kan du få Hulu-gavekortet. Det er relativt billig, og du kan bruke det til å lade opp eller utvide abonnementet ditt. Prøv denne metoden før du prøver å finne svaret på noen spørsmål som hvordan får jeg gratis Hulu med Amazon Prime.

Alternativ I: Kjøp fra forhandlere

Det første alternativet er å kjøpe den fysiske formen til Hulu-gavekortet fra en hvilken som helst butikk. I høytiden kan du få bruktkort fra CVS-, Walgreens- eller Target-butikker.

Skrap aluminiumsfolien på baksiden av kortet for å se koden på kortet.

Alternativ II: Kjøp fra nettstedet

Hvis du ønsker å kjøpe et digitalt Hulu-gavekort, kan du bruke hvilken som helst av nettsidene som f.eks AmazonMicrosoft Rewards, eller Rakuten.

Du må bruke en e-post for å registrere deg på nettstedet og bruke den digitale koden som sendes til e-posten din for å få tilgang til Hulu-gavekortet. Ved å bruke den digitale koden til det kjøpte e-Hulu-gavekortet kan du få svar på spørsmålet om hvordan du får Hulu gratis.

Metode 5: Bruk annet abonnement

Hvis du har abonnert på noen av de kjente mediestrømmeplattformene, kan du bruke den til å streame innholdet på Hulu-plattformen også.

Alternativ I: Sprint Plus Plan

Det første alternativet er Sprint Plus-planen, der du kan bruke abonnementsplanen til å legge til Hulu with Ads-abonnementsplanen. Denne kombinerte planen gir et gratis Hulu-abonnement med Sprints ubegrensede Plus-plan fra $70 per måned.

1. Besøk Sprint nettstedet og opprette en konto på nettstedet.

2. Logg på Sprint-kontoen din ved å bruke legitimasjonen.

3. Åpne Hulu tilleggsside og legg til Hulu-abonnementet på kontoen din.

4. Åpne Gmail nettstedet og logg på kontoen din.

  Slik får du Google Play-spill på iPhone

Merk: Bruk e-posttjenesten du bruker for å få tilgang til e-postkontoen din.

5. Åpne e-postbekreftelsen og klikk på aktiveringslenken som er tilgjengelig.

6. Fullfør registreringsprosessen med instruksjonene på skjermen for å bruke Hulu-nettstedet.

Alternativ II: Verizon Play More

Et annet potensielt alternativ for å finne svaret på spørsmålet om hvordan du får en gratis Hulu-konto er å bruke et abonnement på et mobilnettverk som Verizon. Du kan bruke Verizons Disney Bundle-tillegg sammen med basisplanen for en avgift på bare $13,99 per måned. Basisplanene kan enten være Play More Unlimited som starter på $80 per måned eller Get More Unlimited-planen som starter på $90 per måned. La oss lære litt om dette alternativet, slik at vi kan få en ide om svaret på spørsmål som hvordan får jeg gratis Hulu med Amazon Prime eller hvordan får jeg gratis Hulu med Spotify.

1. Naviger til Verizon nettstedet og klikk på alternativet Start med planer.

2. Klikk på alternativet Ny kunde, registrer deg på en passende plan og kjøp den ved å bruke bankopplysningene dine.

3. Åpne Min Verizon nettstedet og logg på kontoen din.

4. Naviger til kontogrensesnittet og klikk på alternativet Tillegg og apper.

5. Klikk på alternativet Underholdning og deretter på alternativet Lær mer i Disney Bundle-delen.

6. Klikk på alternativet Få det nå øverst til høyre.

7. Godta vilkårene på transaksjonsgjennomgangssiden og klikk på alternativet Registrer deg i Disney-pakke.

8. Skriv inn e-postadressen i feltene og klikk på knappen Sjekk e-post.

9. Åpne Gmail nettstedet og logg inn på kontoen din.

10. Åpne bekreftelsesposten og klikk på Fortsett-alternativet for å bekrefte e-postadressen.

11. Klikk på alternativet Gå til Disney.

12. Skriv inn e-postadressen din og klikk deretter på GODKJEN OG FORTSETT.

13. Opprett en ny Disney+-konto eller bruk din eksisterende Disney+-konto på Disney+-nettstedet.

14. Etter å ha fullført kontoen, klikk på alternativet Aktiver Hulu.

15. Sett opp Hulu-kontoen din og klikk på Fortsett-alternativet.

16. Klikk på alternativet Start Watching Hulu for å se innholdet på Hulu-nettstedet.

Merk: Alternativt kan du åpne Disney+ nettsted, og klikk på Profilikonet > Konto-fanen > Hulu-alternativet.

Metode 6: Bruk Nulled Website

For å finne svaret på spørsmålet om hvordan du får en gratis Hulu-konto, kan du få påloggingsinformasjonen til kontoen. Hvis du ønsker å få brukernavnet og passordet til Hulu-plattformen enkelt og lære hvordan du får Hulu gratis, kan du bruke Nulled-nettstedet.

1. Gå til Nullstilles nettsted og klikk på alternativet Opprett konto.

2. Skriv inn de nødvendige opplysningene i feltene, merk av i captcha-boksen og klikk på alternativet Opprett konto.

3. Du vil motta en e-post til den registrerte e-postadressen som er oppgitt i feltene.

4. Åpne Gmail nettstedet eller en annen e-posttjeneste for å få tilgang til koblingen gitt i den mottatte e-posten.

5. Bruk brukernavnet og passordet gitt i registreringsskjemaet for å logge på kontoen din.

6. Velg Leaks-alternativet i rullegardinmenyen Kategori og klikk på delen for filmvisning.

Merk: Hvis alternativet ikke vises, klikker du på alternativet Kino.

7. Klikk på Hulu-alternativet i listen.

8. Åpne Hulu-nettstedet og klikk på Logg på-alternativet. Du kan bruke kontoene som vises i listen på det nullstilte nettstedet etter hverandre for å logge inn på Hulu-nettstedet.

9. Etter at kontoen din er godkjent, oppretter du din nye profil og logger på med profilen.

Metode 7: Gratis Hulu-informasjonskapsler

Et stort problem som hindrer og blokkerer deg fra å finne svaret på spørsmålet om hvordan du får en gratis Hulu-konto er informasjonskapslene som brukes av Hulu-nettstedet. Du kan bruke noen få chrome-utvidelser for å oppheve blokkeringen av disse informasjonskapslene på nettstedet ditt, og deretter bruke informasjonskapslene til å strømme inn i Hulu Plus Premium-abonnementet uten å logge på. Ved å bruke dette alternativet kan du få tilgang til plattformen gratis uten å bruke noen annen plattform som f.eks. spørsmålet, hvordan får jeg gratis Hulu med Amazon Prime?

1. Åpne Google Chrome-appen.

2. Åpne Rediger denne informasjonskapselen nettsted for nettleserutvidelse og klikk på alternativet Legg til i Chrome.

3. Åpne Hulu nettsiden og klikk på LOGG PÅ kontoen din.

4. Klikk på alternativet Endre informasjonskapsler.

5. Velg eksempelkoden gitt her og trykk på Ctrl+C-tastene for å kopiere den.

{

“domain”: “hulu.com”,

“hostOnly”: false,

“httpOnly”: false,

“name”: “XSRF-TOKEN”,

“path”: “/”,

“sameSite”: “unspecified”,

“secure”: false,

“session”: true,

“StoreId”: null,

“value”: “1623605c-ed91-4625-adc3-e2f95984ddd8”

}

6. Trykk på Ctrl+V-tastene for å lime inn koden og klikk på Test-alternativet for å sjekke om koden er kompatibel.

7. Klikk på EditThisCookie-informasjonskapselalternativet øverst til høyre på Hulu-nettstedet og klikk på Importer-alternativet.

  Hvordan tar du et skjermbilde av Snapchats i hemmelighet

8. Trykk på Ctrl+V-tastene for å lime inn koden og klikk på Test-alternativet.

9. Bruk Hulu-kontoen til å se innholdet på nettstedet.

Merk: Hvis et annet popup-vindu vises, trykker du på Ctrl+R-tastene for å oppdatere siden.

Metode 8: Andre alternativer (anbefales ikke)

Den siste metoden for å få svar på spørsmålet om hvordan du får en gratis Hulu-konto er å bruke følgende alternativer gitt her. Det skal imidlertid bemerkes at det ikke er tilrådelig å ty til disse alternativene hvis noen av de andre metodene virker tilfredsstillende for å strømme innholdet.

Alternativ I: Hulu Account Generator

Det første alternativet for å vite svaret på spørsmålet om hvordan du får Hulu gratis, er å bruke Hulu-kontogenerator ved å bruke noen av nettstedene. Dette kan brukes til å få et tilfeldig brukernavn og passord som du kan bruke til å få tilgang til Hulu-plattformen.

Alternativ II: Giveaway-nettsteder

Noen nettsteder gir gratis kontodetaljer for arbeidskontoene som lånes ut av abonnentene. Disse giveaway-nettsteder vil bli oppdatert regelmessig, hvorfra du kan få brukernavn og passord for å bruke Hulu-plattformen.

Alternativ III: Premium Account Telegram Channel

Et annet alternativ for å få brukerlegitimasjonen til Hulu-plattformen er å abonnere på kanaler på Telegram-appen, hvorfra regelmessige oppdateringer av fungerende Hulu-kontoer fortsetter å sirkulere. Ved å bruke påloggingsinformasjonen kan du streame innholdet på plattformen på enheten din. Du kan også få Spotify-legitimasjon og bruke svaret på spørsmålet om hvordan du får gratis Hulu med Spotify diskutert tidligere for å logge på Hulu-nettverket.

Alternativ IV: Online virtuelt kredittkort

Som et alternativ for å omgå betalingsinformasjonssiden på registreringssiden til Hulu-plattformen, kan du bruke hvilken som helst av online VCC- eller Online Virtual Credit Card-nettstedene. Dette vil hjelpe deg med å finne svaret på hvordan du får en gratis Hulu-konto og å skaffe detaljene til bankkontoen for å omgå betalingssiden.

 • Entropay
 • Payoneer
 • Neteller
 • NetSpend
 • Walmart-kort

Alternativ V: Undersøkelsesnettsted

Som et siste alternativ kan du tjene penger eller et Hulu-gavekort fra et hvilket som helst undersøkelsesnettsted, som du deretter kan bruke til å få en Hulu-konto. Du kan registrere deg på alle undersøkelsesnettstedene som er gitt og jobbe for at de skal tjene en viss sum penger.

Alternativ VI: Bruk alternative nettsteder

Hvis du ikke er i stand til å finne Hulu-kontoen, til tross for noen av metodene som er gitt her, kan det være på grunn av noen geo-restriksjoner eller kan oppstå hvis IP-en din er utestengt på serveren. For dette formålet kan du bruke alternative nettsteder som Popcorn tid å streame medieinnhold.

Nå er det på tide å svare på det åpne spørsmålet som er igjen i begynnelsen, som er hvordan du får gratis Hulu med Spotify. Vel, du kan muligens ikke få tilgang til Hulu-plattformen ved å bruke Amazon Prime-kontoen din, da de ikke er koblet eller støttet.

Hvordan bruke Hulu gavekort?

Metoden for å bruke den anskaffede koden til Hulu-gavekortet for å få tilgang til abonnementet på plattformen og vite hvordan du får en gratis Hulu-konto er forklart nedenfor.

1. Start Google Chrome-appen og gå til Hulu gavekort nettsted.

2. Skriv inn koden i det angitte feltet og klikk på LØS inn.

3. Beløpet nevnt i Hulu-gavekortet vil automatisk bli kreditert Hulu-kontoen din, og du kan bruke det til å se innholdet.

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du får gratis Hulu med Spotify.

Hvordan kansellerer jeg Hulu-abonnement?

Etter at du har lært hvordan du får Hulu gratis, er det nødvendig å kansellere abonnementet før utløpsdatoen. Det er best å kansellere Hulu-abonnementet 2 til 3 dager før fullføringen av prøveperioden for å unngå ekstra kostnader for abonnementet.

1. Besøk Hulu nettsted og LOGG PÅ kontoen din ved å bruke legitimasjonen.

2. Klikk på profilnavnet øverst og klikk på Konto-alternativet.

3. Klikk på AVBRYT-alternativet i Avbryt abonnementet og gi tilbakemelding til dem.

Merk: I noen versjoner kan det vises som alternativet Avslutt abonnement.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å kansellere abonnementet.

***

Artikkelen forklarer de mulige metodene for å få svar på spørsmålet om hvordan du får en gratis Hulu-konto og hvordan du får gratis Hulu med Spotify. Vennligst bruk noen minutter til å gi oss beskjed om dine verdifulle spørsmål og forslag i kommentarfeltet. I tillegg, la oss få vite hvilke av disse metodene som hjalp med å finne det beste svaret på spørsmålet om hvordan du får Hulu gratis.

x