Hvordan få en PHR-sertifisering

Vis din kompetanse som sertifisert HR-profesjonell med PHR-sertifisering.

Professional in Human Resources eller PHR er en påtegning innen HR-profesjonen. Det gjør deg til en verdig konkurrent under jobbjakten ettersom organisasjoner vil finne deg en mer attraktiv kandidat. I tillegg til å tilby deg en bedre jobbmulighet, vil denne sertifiseringen ha en positiv innvirkning på lønnen og forfremmelsen din.

Les videre for å vite alt om PHR-akkreditering, sammen med noen nyttige ressurser for eksamensforberedelse.

Hva er PHR-sertifisering?

Hvis du er en profesjonell som jobber i Human Resources, Professional in Human Resources (PHR) er en passende sertifisering for deg. HR-sertifiseringsinstitutt (HRCI) er organisasjonen som tilbyr denne sertifiseringen til fagfolk med erfaring i HR-praksis, menneskelig organisasjonsstruktur og programimplementering.

Eksamenen tester kunnskapen din om grunnleggende menneskelige ressurser konsepter og emner, inkludert kompensasjon og fordeler. Mens PHR-akkreditering er for folk som jobber i USA, har den også noen varianter:

 • PHRca: Spesielt for fagfolk som jobber i California.
 • PHRi: PHR Internasjonal sertifisering for internasjonalt baserte virksomheter.
 • GPHR: Global PHR-akkreditering for globale fagfolk.

Hva sertifiserer PHR-sertifiseringen?

PHR-testen sertifiserer de overlegne kvalifikasjonene til en HR-ekspert. Når en organisasjon ansetter noen med en PHR-akkreditering, kan de være trygge på de høye standardene til denne personen.

Bortsett fra den kvalifiserende arbeidserfaringen, bekrefter den en persons betydelige kunnskap om standard HR-praksis. Dessuten er disse sertifikatinnehaverne også oppdatert på de siste endringene innen HR-feltet.

PHR-sertifiseringen sertifiserer også kompetansen til en HR-profesjonell innen følgende kunnskapsdomener:

Arbeidsstyrke og sysselsetting

En PHR-sertifisert fagperson forstår ansettelses- og arbeidsstyrkeledelse, inkludert lønnsforhandlinger, rekruttering, ombordstigning, orientering, fastholdelse av ansatte og avgang.

Ansatte og arbeidsforhold

PHR-akkrediteringsinnehavere kan skape og implementere arbeidsforhold og strategier for ansattes forhold. De kan også evaluere organisasjonsmiljøet, avgjøre ansattes klager og administrere oppsigelsesprosesser.

Kompensasjon og fordeler

Personer med PHR-sertifisering kan også utvikle, håndheve og evaluere organisasjonens fordelsprogrammer. De kan også lage kompensasjons- og fordelsstrategier for et selskap, ved å følge lover og forskrifter.

HR utvikling

Sertifikatinnehaverne kan designe og evaluere ansattes opplæring og ytelsesstyringsprogrammer. De kjenner til globale spørsmål og føderale lover knyttet til HR-utvikling.

Forretningsledelse og strategi

PHR-akkreditering sikrer også at fagfolk har tilstrekkelig forretningsstrategi og ledelseskunnskap til å støtte organisasjonens visjon.

Risikostyring

Sertifiseringen betyr forståelse av sikkerhetsrisikoer på arbeidsplassen, risikostyring, katastrofegjenopprettingsplaner og etterforskningspolicyer av sertifisert fagperson for å fremme et trygt arbeidsmiljø.

Hva er sertifiseringsgyldighetsperioden?

Når du får en PHR-akkreditering, vil den være gyldig i tre år. Etter det må du ta eksamen på nytt. Du kan imidlertid opprettholde sertifiseringen hvis du tjener 60 resertifiseringspoeng i løpet av de tre årene.

  Hvordan endre katalog i ledetekst (CMD)

For å tjene resertifiseringskredittene kan en sertifisert HR-profesjonell delta i forskjellige faglige aktiviteter, som nettkurs eller seminarer. Å implementere et nytt HR-program på jobben er en annen måte å tjene studiepoeng på.

Kvalifisering for PHR-sertifisering

For å kunne gå opp til eksamen i PHR-akkreditering må man oppfylle noen av følgende kriterier for utdanning og erfaring.

 • Hvis du har vitnemål fra videregående skole, bør du ha minst fire års erfaring i en profesjonell HR-stilling.
 • Som innehaver av bachelorgrad må du ha minimum to års arbeidserfaring i en profesjonell HR-stilling.
 • Hvis du er en mastergradsholder, er det tilstrekkelig å ha erfaring i en profesjonell HR-stilling i ett år.

En oversikt over PHR-undersøkelsen

PHR-sertifiseringsgebyr

Du må betale et eksamensgebyr på $395 og et søknadsgebyr på $100 for å planlegge en sertifiseringstest. Hvis du ønsker å omplanlegge eller avbryte testen på et PearsonVUE-testsenter eller på nettet, må du betale $150.

Testsentre

HRCI gjennomfører PHR-sertifiseringseksamenen gjennom sin eksamenspartner Pearson VUE. Pearson Vue har mange testsentre i USA, Canada, Australia, Storbritannia og andre støttede land.

Du kan finne testsenteret i nærheten av deg ved å besøke Finn et testsenter portal og søker mot adressen din. Alternativt kan du ta testen gjennom OnVUE online proctoring i noen få land.

Eksamens varighet

Du vil få to timer til å prøve alle spørsmålene i PHR-akkrediteringseksamenen. Det vil imidlertid være ytterligere 30 minutter til administrasjon av testsenteret.

Testspørsmål

Sertifiseringsprosessen er datamaskinbasert hvis du dukker opp på et testsenter eller via OnVUE-verktøy. Testen består av 25 pre-test spørsmål og 90 scorede spørsmål.

Bestått kriterier

HRCI avslører ikke riktige og gale spørsmål. Den viser bare bestått merket, 500, hvis du klarer å sikre det.

Antall forsøk

Mislykkede kandidater kan ta testen på nytt etter en nedkjølingsperiode på 90 dager. Du kan bare ta om igjen tre ganger i løpet av en 365 dagers periode. I tillegg er det et gebyr du må betale for ny eksamen.

Karriereutsikter for PHR-sertifiserte fagfolk

Å være PHR-sertifisert betyr at du har større sjanse for å bli shortlisted og ansatt. Med denne sertifiseringen i CV-en din blir det tidligere å få oppmerksomhet fra rekruttererne.

I følge Salary-coms studie får HR-fagfolk med PHR-akkreditering 3 % økning i lønn sammenlignet med de uten sertifiseringen.

Fra juni 2022 var gjennomsnittlig lønn rekkevidden for en PHR-sertifiseringsinnehaver i USA er mellom $56,550 og $118,962.

Nå som du har gått gjennom det grunnleggende om PHR-akkreditering, oppdag noen få læringsressurser av høy kvalitet nedenfor for å bestå eksamen:

Forberedelse til å bestå PHR-eksamenen: Udemy

Hvis du ønsker å investere i HR-karrieren din ved å oppnå Professional in Human Resources-akkrediteringen, se på dette Udemy kurs. Nettstudieressursen vil gi deg fullstendig forberedelse til den elektroniske PHR-eksamenen. Videre presenterer den en utdypet oversikt over alle de fem HR-faglige kompetansene du vil bli evaluert på.

Disse er bedriftsledelse, læring og utvikling, talentplanlegging og anskaffelse, total belønning av ansatte, styring av medarbeiderforhold og administrasjon av dyktige/ufaglærte arbeidere. Kurset vil også lede deg gjennom eksamensforberedelsen trinn-for-trinn for enkel memorering og tillitsbygging.

  Det er enkelt å lage animasjoner og livevideoer med Animaker

Kurset består av 9 seksjoner og 25 forelesninger på 8 og 20 minutter. På slutten av hver faglig del er det quiz for egenvurdering. Til slutt får du også en moc-avsluttende eksamen som hjelper deg med å forberede deg til selve Pearson Vue-testen.

HRCI – PHR/SPHR-sertifiseringsprogram: Udemy

Er du nyutdannet som ønsker å bli en svært kompetent personalsjef? Er du villig til å sikre høyere stillinger i globale selskaper med lukrative kompensasjonspakker? Da må du sjekke ut dette Udemy kurs for veiledning om begynnende til seniornivå PHR.

Forfatteren har laget kursene på en slik måte at de samsvarer med alle kravene fra HRCI. Du trenger ikke å hoppe gjennom bøyler for forskjellige ressurser fordi dette ene kurset er gyldig for aPHR-, PHR- og SPHR-sertifiseringstester.

Videre har forfatteren også justert studiedelene med A Guide to the Human Resource Body of Knowledge. Det er den primære referansen som alle kandidatene følger når de forbereder seg til eksamen av HRCI.

Dette kurset på 31 timer og 33 minutter dekker 21 seksjoner for human resource management-studier og 522 forelesninger. Alt kursmateriellet er i eget tempo, slik at også profesjonelle fagfolk kan melde seg på dette kurset.

Sertifiseringsforberedelse PHR: LinkedIn Learning

Dette Koblet læring Kurset er utformet for å forberede kandidatene til å nærme seg eksamensdagen med forsikring om bestått, forutsatt at de har gått grundig gjennom materialene.

Den anerkjente instruktøren Joanne Simon-Walters gir en oversikt over innholdet i PHR-sertifiseringseksamen. Hun går også over sentrale HR-kompetanse-emner i hvert av de fem områdene: talentplanlegging, virksomhetsledelse, talentanskaffelse, læring og utvikling, arbeids- og medarbeiderrelasjoner og totale belønninger.

Du kan få tilgang til kursinnholdet på nettbrett, bærbare datamaskiner og mobiltelefoner når du registrerer deg. Kursene kommer med to prosjektfiler, fem kapittelavslutningsquizer, etterutdanningspoeng og et digitalt sertifikat.

Til slutt lærer du også eksklusive tips og triks fra en svært erfaren MBA-, SPHR- og SHRM-SCP-profesjonell.

BenchPrep HR er nok en omfattende nettressurs for de som trenger å forberede seg til aPHR-, PHR- og SPHR-testene på en intelligent måte. Hvis du melder deg på kurset og fullfører alle modulene flittig, får du kunnskapen, selvtilliten og ferdighetene til å bestå alle tre sertifiseringseksamenene fra HRCI.

Den kuleste delen av denne ressursen er et intelligent eksamensforberedende instrumentbord som sporer studiet ditt og oppdaterer beregningene automatisk. Dashbordet viser deg en nedtelling til testdag, studieplanens fremdriftsnivå og daglige kunnskapsmål.

Videre viser det elektroniske verktøyet også prosentilrangeringen din basert på falske tester, gjennomsnittlig praksisscore og gjennomsnittlig testscore. I tillegg er det intuitivt studiemateriell som flashcards, gamified innhold, diskusjoner, etc.

HR-sertifiseringsforberedende kursalternativer: HRCP

HRCP har vært en dedikert plattform for forberedelse av sertifisering av menneskelig ressurser i mange år. Det tilbyr dedikerte kurs for forskjellige HR-sertifiseringer som aPHR, SPHR, PHR, PHRca, PHRi og mange flere.

Noen bemerkelsesverdige funksjoner ved denne forberedelsesressursen for den kommende PHR-sertifiseringen er:

 • HR Body of Knowledge-tilknyttede studiemateriell
 • Kursene samsvarer med HRCIs testmanual
 • Innhold tilgjengelig i flashcards, falske tester, trykte kopier og digitale kopier
  Hva betyr deaktiver og last ned meldinger i iCloud?

Videre, når alle tilbyr deg nettkurs, hvis du er noen som foretrekker den gamle måten å lære på ved å delta på klasseromsøkter, bør HRCP være førstevalget. Bortsett fra et nettkurs i eget tempo, tilbyr det deg også et instruktørledet kurs levert online og ansikt-til-ansikt instruktørledet coaching i et klasserom nær deg.

PHR eksamensforberedende bøker

#1 PHR Study Guide 2022-2023: Amazon

The Newstone Test Prep forfattet denne PHR-studieveiledningen for travle arbeidere og nyutdannede. Du får alle forberedelsesoppgavene, falske tester og svar i én pocketkopi. Svarene er heller ikke bare ett- eller toordstekster. Du får en fullstendig forklaring på hvordan du kommer til løsningen.

Guiden består av 525 spørsmål og tre full-lengde falske eksamener. Spørsmålsbanken dekker både praktiske og teoretiske emner. Dermed utvikler du en fullstendig kunnskap om PHR-sertifiseringskompetansen. Dessuten er falske tester fordelaktige siden du får det nøyaktige spørsmålsformatet og antall spørsmål som HRCI følger.

#2 PHR Study Guide 2022-2023: Amazon

Enda en pocketbok-ressurs for forberedelse av PHR-eksamen og øvingsspørsmål på Amazon er PHR Study Guide 2022-2023. Joshua Rueda, en anerkjent forfatter av profesjonelt kursforberedende materiale, har komponert dette fysiske læringsinnholdet.

Boken dekker alle PHR-kompetanser som læring og utvikling, forretningsledelse, medarbeider- og arbeidsforhold, talentplanlegging og anskaffelse og total belønning. Alt det grunnleggende har sin del for effektiv innholdsorganisering.

I tillegg til det grunnleggende, leverer ressursen også strategier for testing, en komplett veiledning om selve testen, øvingsspørsmål, forklarende svar og mosketestoppgaver.

#3 PHR Study Guide 2022-2023: Amazon

Vil du ha en komplett ressurs for å studere og bestå den kommende PHR-sertifiseringseksamenen? Du må besøke Amazon-markedssiden for PHR Study Guide Test Prep Secrets Book.

Studieveiledningen er en pocketkopi og inneholder følgende:

 • Alle grunnleggende studier og HR-kompetanser for PHR-eksamenen
 • Massevis av mock og praksis testspørsmål med beskrivende svar
 • Strategier, tips og triks for å levere ditt beste på testsenteret

Siden HRCI-testen er utfordrende og vanskelig å knekke, må du øve på de riktige spørsmålene og eksamenstipsene. Mometrix og Matthew Bowling forfattet forberedelsesmateriale gjør det mulig.

Konklusjon

En PHR-sertifisering kan være vendepunktet i livet til en HR-profesjonell. Denne avanserte sertifiseringen indikerer dine ferdigheter i tekniske og operasjonelle aspekter av menneskelige ressurser.

Nå som du kjenner de beste ressursene for denne verifiseringseksamenen, kan du gjøre det smarte grepet for å løfte karrieren din ved å ta PHR-sertifisering. Tross alt er denne sertifiseringen en langsiktig investering i tid og penger for å forbedre din posisjon blant kollegene dine.

Dessuten kan du være interessert i andre HR-sertifiseringer, for eksempel SHRM.

x