Hvordan fikse Adobe Save for Web-feilen i Photoshop

Photoshop lagrer filer i sitt eget format, dvs. PSD-er, men det støtter et stort antall bildeformater. Den kan åpne bilder i disse formatene, og den kan også eksportere et bilde/fil til andre formater enn PSD. Den kan for eksempel lagre en fil i formater som vanligvis brukes på nettsider som JPG og PNG.

Adobe Save for Web-feil

Formatene, kjent som webformater, er ikke oppført i dialogboksen Lagre for en Photoshop-fil. I stedet må du gå gjennom dialogboksen Lagre for nett. Det er begravet under eksportalternativet og er et gammelt alternativ som mange brukere fortsatt bruker. Du kan komme til det raskere med Ctrl+Alt+Shift+S hurtigtast.

  Hvordan bruke live view på Google Maps

Hvis du prøver å lagre et bilde for nett, men du får en feilmelding, kan du prøve rettelsene nedenfor.

Leter du etter et Photoshop-alternativ? Prøv disse.

FIX: Lagre for nettfeil (Photoshop)

1. Lagre som JPEG/PNG

Hvis du bruker en nyere versjon av Photoshop, trenger du ikke å bruke alternativet Lagre for Internett. Den er avviklet. Du kan i stedet bruke alternativet Lagre som.

Åpne Photoshop-filen.
Gå til Fil>Lagre som.
Åpne rullegardinmenyen Lagre som type og velg JPEG.
Klikk Lagre.

2. Tilbakestill Photoshop-preferanser

Photoshop lar brukere endre alle slags innstillinger i appen. Innstillingene lagres i en brukerprofil, men profilen kan bli ødelagt og forårsake problemer med funksjonen Lagre for nett. Du kan tilbakestille Photoshops preferanser, følg disse trinnene.

  Hvordan installere en videoringeklokke

Lukk Photoshop.
Trykk og hold inne Alt+Control+Shift-snarveien og åpne Photoshop.
Photoshop åpnes med tilbakestilling av preferansene.

3. Start Photoshop på nytt med ny Scratch-disk

Hvis Photoshops skrapedisk er full, kan det hende at den ikke kan lagre et bilde for nettet. Du kan lage en ny skrapedisk i farten og deretter lagre bildet.

Lukk Photoshop-filen.
Trykk og hold nede Ctrl+Alt-tastene og åpne Photoshop.
Bruk alternativet Fil>Åpne for å åpne filen du vil lagre.
Trykk på Ctrl+Alt+Shift+S for å lagre filen som et nettbilde.

Konklusjon

Alternativet Lagre som web er mer eller mindre på slutten av levetiden. Du kan enkelt lagre en PSD-fil som PNG, JPG, GIF, etc og legge inn fargeprofilen i prosessen. Filen kan ikke endre størrelse når den er lagret i et annet format, så det er ikke en eksakt kopi av funksjonen. Det er definitivt noen alternativer som mangler, og du må redigere filen etter at den er lagret eller før.

  Hvordan forfattere kan bruke GitHub til å lagre arbeidet sitt