Hvordan fikse AT&T U-vers gateway-autentiseringsfeil

Internett-tilkoblingen din kommer til deg via en ISP. Internett-leverandøren forblir normalt i bakgrunnen; alt du vet er at enhetene dine er i stand til å koble til ruteren og alt er bra. Hvis du opplever problemer med å koble til en bestemt nettside, ligger problemene ofte i internettinnstillingene eller ruterkonfigurasjonen. Det er vanligvis enkelt å løse.

Rett opp AT&T U-vers gateway-autentiseringsfeil

AT&T er en av de største Internett-leverandørene i Amerika. Det gir både rask internett og høyhastighets kabelforbindelser, i tillegg til andre tjenester og produkter. Du kan normalt stole på uavbrutt service fra selskapet. Dette gjelder både for internett og kabeltjenesten.

  Slik planlegger du å sende en e-post i Gmail

Av de mange tjenestene og produktene som AT&T tilbyr, er U-Verse TV-tjenesten. Det er TV levert over en høyhastighets nettverkstilkobling og som alle andre nettverkstilkoblinger kan den få problemer. Hvis du ser meldingen om gateway-autentiseringsfeil på U-Verse TV-apparatet, kan du prøve reparasjonene nedenfor.

1. Sjekk AT&T-tjenestestatus

Før du prøver noe for å fikse gateway-autentiseringsfeilen, må du sjekke om det er på din side eller om AT&T opplever et tjenestebrudd. Det skjer, og selskapet må fikse det.

For å sjekke tjenestestatusen, gå til selskapets tjenestestatusside. Alternativt kan du kontakte hele støttelinjen, og de vil fortelle deg om det er et pågående problem.

  Hvordan lage en avstemning i Telegram på en PC eller mobil enhet

Hvis det er et tjenestebrudd, er det opp til AT&T å løse det.

2. Slå på modem

Prøv å starte modemet på nytt, dvs. ruteren din.

Finn strømknappen på ruteren.
Trykk og hold knappen i 15 sekunder.
Slipp knappen.
Koble modemet fra stikkontakten.
Vent ytterligere 15 sekunder.
Koble strømpluggen til modemet.
Trykk på strømknappen for å slå den på.
Vent til lysene har stabilisert seg.

3. Se etter løs kabel

Hvis en kabel ikke er sikkert koblet til ruteren, kan det hende du ser feilen for gateway-autentiseringsfeil. Finn ruteren og sørg for at alt er sikkert tilkoblet. Prøv å koble fra og koble den til igjen. I tillegg må du kontrollere at alt er koblet til riktig port/kontakt.

  Hvordan koble til et annet lysbilde i samme PowerPoint-presentasjon

4. Tilbakestill ruteren

Prøv å tilbakestille ruteren. Feilen ved gatewayautentiseringsfeil peker på et problem med nettverkskonfigurasjoner, og hvis du kommer på TV-en din, så vel som andre enheter, må nettverksinnstillingene i ruteren tilbakestilles.

Finn tilbakestillingsknappen på ruteren (dette er forskjellig fra strømknappen).
Trykk og hold tilbakestillingsknappen.
Når lysene på ruteren begynner å blinke, slipper du knappen.
Vent til lysene har stabilisert seg.
Gateway-autentiseringsfeilen skal være borte.

Konklusjon

Feilen ved gatewayautentiseringsfeil på en datamaskin kan ha å gjøre med alle slags ting; nettleseren, datamaskinens nettverksinnstillinger, DNS-innstillingene dine eller nettstedet du prøver å få tilgang til. Hvis du ser feilen for gateway-autentiseringsfeil på alle enhetene dine, kan det hende at ruteren eller tilkoblingen er feil. Hvis du ikke er kjent med å tilbakestille en ruter, kan du kontakte AT&T for å få hjelp.