tipsbilk.net

Hvordan fikse GPS-signalet ikke funnet-feilen i Pokémon GO

Pokémon GO lar deg se Pokémon og treningssentre rundt deg i sanntid, slik at du kan beseire eller fange dem for å fullføre Pokédex. Men appen er helt avhengig av at GPS-posisjonen din fungerer. Hvis Pokémon GO-appen din viser feilen GPS Signal Not Found (11), blir spillet ditt fullstendig uspillbart.

Men ikke skynd deg ut for å skaffe deg en ny telefon for å fortsette ditt Pokémon-eventyr! Den mobile enheten i seg selv forårsaker sannsynligvis ikke denne feilen. Hvis Pokémon GO-appen din viser feilen GPS-signal ikke funnet (11), er det hvordan du kan fikse det.

Hvorfor kan ikke Pokémon GO finne min plassering?

Pokémon GO er et av de mest populære valgene av alle Pokémon-følgerappene der ute. Og som alt annet kan det være frustrerende når det ikke fungerer som det skal. Heldigvis er det noen få triks du kan bruke for å sette appen i gang igjen.

Det er flere grunner til at telefonen din kanskje ikke finner posisjonen din. Her er de vanligste årsakene:

  • Posisjonstjenestene dine kan være slått av.
  • Appen har kanskje ikke tillatelse til å bruke posisjonstjenestene dine.
  • Du er kanskje ikke koblet til internett.
  • Du kan være på et sted som er vanskelig å spore.
  • Du må kanskje starte posisjonsinnstillingene på nytt.
  Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) og dens nøkkelkomponenter forklart

Det er en sjanse for at GPS-en i mobilenheten din kan være defekt, men ni ganger av 10 vil problemet ligge i mobilenhetens innstillinger.

Hvordan fikser jeg Pokémon GO GPS-signalet ikke funnet?

Hvis du allerede har prøvd den gyldne regelen for feilsøking til ingen nytte, som selvfølgelig er å slå enheten av og på igjen, og du er sikker på at enheten din er koblet til internett, kan du prøve et av følgende metoder for å fikse GPS-problemene dine.

Sørg for at posisjonstjenestene dine er slått på

En av de første tingene du bør sjekke når du prøver å fikse GPS-signalet ikke funnet (11), er at posisjonstjenestene er slått på. Enheten din kan ha en GPS i seg, men personvernet ditt er fortsatt viktig for mobilleverandøren din.

Posisjonstjenestene dine kan slås på eller av når som helst. Hvis disse innstillingene ikke er på, vil ikke Pokémon GO-appen din kunne spore posisjonen din for å finne ut hva slags Pokémon som lurer i det høye gresset rundt deg.

For å sjekke at posisjonstjenestene er på, gå inn i enhetens innstillinger. Søk etter Personvern og sikkerhet på iOS eller Sted på Android. Sørg for at posisjonstjenestene dine er slått på og lukk og oppdater appen.

  10 beste tilknyttede WordPress Plugin-programmer for å bli med og tjene penger

Sørg for at Pokémon GO har tillatelse til å bruke posisjonen din

Apper krever eksplisitt tillatelse for å kunne spore posisjonen din. Hvis disse tillatelsene ikke er gitt, vil ikke appen bruke disse tjenestene. For å være sikker på at du har tillatt appen å spore posisjonen din, gå inn i enhetens innstillinger igjen. Rull ned til listen over installerte apper, og finn Pokémon GO.

Når du har åpnet Pokémon GO-appens innstillinger, klikk på Location. Her kan du velge hvilket tilgangsnivå du vil at appen din skal ha. Å la appen spore posisjonen din mens du bruker appen er det beste alternativet. Å la Pokémon GO hele tiden sjekke posisjonen din selv når du ikke bruker appen er unødvendig og kan tygge gjennom enhetens batteri.

Det anbefales også at du slår på nøyaktig plassering slik at Pokémon GO får mest mulig nøyaktige resultater mens du bruker appen. Lukk og åpne appen på nytt for å sikre at innstillingene er oppdatert.

Gå inn på en tydelig plassering

Noen steder er det vanskeligere for GPS-en å spore, spesielt hvis de er avsidesliggende. Kanskje du er inne i en bygning eller dekket av trær, kanskje begge deler. Å være undercover kan være nok til å forstyrre et svakt GPS-signal, og å gå ut et øyeblikk kan hjelpe GPS-en til å finne deg igjen.

  10 beste salgsaktiveringsverktøy for bedre effektivitet [2023]

Start posisjonsinnstillingene på nytt

Hvis alle tillatelsene dine er på, og Pokémon GO-appen din fortsatt ikke oppdager GPS-en din, kan du prøve å skyve telefonen til flymodus i noen øyeblikk og deretter slå den av igjen. Noen ganger hvis telefonens GPS har problemer, kan dette være nok til å starte den på nytt og sette den i gang igjen. Du kan gjøre dette fra telefonens innstillinger eller ved å trekke ned verktøylinjen på iPhone og velge flyikonet.

Du bør nå være fri til å fortsette å fange Pokémon for å fylle opp din Pokédex. Hvis Pokédexen din trenger et løft, prøv å overføre Pokémonen din fra Pokémon GO til Pokémon HOME for å fullføre samlingen din også i andre spill.

Fortsett søken etter å fange alle med disse Pokémon GO-feilsøkingstipsene

Pokémon GO er en utrolig populær app. Hvis du har prøvd alle disse feilsøkingstipsene og appen din fortsatt sliter med å finne posisjonen din, er det mulig at serverne kan være overbelastet. Kom tilbake senere for å se om problemet har løst seg selv.

Men å sørge for at telefonen og appen din har tilgang til mobilens GPS bør være alt du trenger å gjøre for å la Pokémon GO finne posisjonen din. Neste gang du ser meldingen GPS-signal ikke funnet (11), bør denne guiden få deg tilbake til Pokémon-jakt så snart som mulig.

x