Hvordan fikse League of Legends påloggingsfeil (LoL mislyktes ved å logge på ugyldig økt)

League of Legends er et online spill og spillerbasen er enorm. Spillet spilles i utgangspunktet på en nettarena. Spillet kan spilles fra skrivebordet og fra enten en iPhone eller en Android-telefon.

Reparer League of Legends uventet påloggingsfeil

For å spille League of Legends må du logge på kontoen din. Kontoen kan opprettes ved hjelp av en e-post, Google-kontoen din eller en Apple-konto. Normalt forblir spillere pålogget spillet med mindre de logger ut, men hvis du prøver å spille League of Legends og får feilen Uventet påloggingsøkt, kan du prøve reparasjonene nedenfor.

  Netflix fortsetter å buffere? Her er rettelsene!

Tving utlogging og logg på igjen

Hvis du stadig får feilmeldingen Uventet påloggingsøkt når du åpner League of Legends, prøv å logge ut og logge på igjen.

Åpne League of Legends.
Klikk på lukkeknappen før feilen vises.
På Avslutt nå-ledeteksten, klikk Logg av.
Avslutt spillet og åpne det igjen.
Logg inn.

Avslutt alle League of Legends-prosesser

En enkel utlogging april til tider ikke være nok til å fikse feilen ved uventet påloggingsøkt. Hvis du fortsatt ser det, logg av og avslutt alle League of Legends-prosesser.

Åpne League of Legends.
Klikk på lukkeknappen før feilen vises.
Klikk Logg av i Avslutt nå-ledeteksten.
Høyreklikk på oppgavelinjen og velg Oppgavebehandling fra hurtigmenyen.
Gå til fanen Prosesser.
Se etter League of Legends.
Velg prosessen og klikk på Avslutt nå-knappen nederst.
Gjenta for alle League of Legends-prosesser.

  Hvordan lage et dynamisk definert område i Excel

Deaktiver VPN

Hvis du bruker en VPN for å spille League of Legends, prøv å koble den fra. Spillet er ikke geografisk begrenset, så du trenger egentlig ikke en VPN for å spille det. Det er mulig at VPN selv har problemer som igjen forårsaker feilen for uventet påloggingsøkt. Prøv å koble til uten VPN.

Konklusjon

League of Legends har tusenvis av spillere online til enhver tid. Det er ikke nytt å håndtere et stort antall spillere, og serverne er mer enn i stand til å håndtere dem. Feilen for uventet påloggingsøkt har mer å gjøre med spillet som kjører på skrivebordet ditt enn det gjør med spillets online-servere. Nærmere bestemt er noe som er lagret lokalt enten korrupt eller har utløpt (omtrent som en informasjonskapsel), og spillet klarer ikke å oppdatere det. En enkel tvungen utlogging er nøkkelen til å fikse problemet i de fleste tilfeller.

  Hva er en "hot take", og hvor kom setningen fra?