Hvordan finne Amethyst minecraft

Amethyst er en ny blokk lagt til Minecraft (Java og Bedrock) for en stund siden. Disse blokkene er for det meste dekorative, men du kan få Ametyst-skår fra en Ametyst som brukes til å lage en kikkert. Kikkerten er nyttig, og det er derfor du vil finne Amethyst.

Ametyst i Minecraft

Ametyst forekommer i huler i oververdenen. De gyter som hele geoder og er sjeldne. Unødvendig å si at de er vanskelige å finne siden de kan være hvor som helst mellom Y 0 og Y 70. Å gruve dem er også litt vanskelig hvis du ønsker å få ametyst-skår.

  Hvordan sende meldinger til en gruppe i Mail på iPhone eller iPad

Finn ametyst i Minecraft

Den enkleste måten å Amethyst i Minecraft er å grave, men å gjøre det forsiktig. Husk at de gyter som hele geoder slik at du kan grave deg over i en hule og du vil finne noen.

Se etter en underjordisk hule
Se etter en hule
Grav til du er under Y 0 (vær forsiktig med å falle i lava)
Finn et sted å begynne å grave over og lag en tunnel.

Mange brukere har foreslått å bruke en røntgenmod, og det vil fungere, men hvis du vil finne den på egen hånd, se etter den ved å grave over undergrunnen.

  Hvordan slå av Cortana, helt

Trenger du en rask verden som har ametyst? Bruk følgende frøverdi (berggrunnsfrøverdi). Ametyst-geoden er på 3081, 17, -122.

Seed value: 1177374759

Du kan konvertere et grunnfjellsfrø til en Java-frøverdi.

Får en ametystskår

Hvis du har en hakke som er fortryllet med Silk Touch, kan du høste den fra en ametystblokk. Hvis du ikke har en hakke med Silk Touch, kan du få Ametyst-skår med en vanlig jernhakke. Alt du trenger å gjøre er å bryte en ametystklynge med en vanlig jernhakke.

Klyngene kan bli funnet voksende i en ametyst-geode. De vil vokse ut igjen. Du må fortsette å gå tilbake til kilden for å få skår, noe som er ulempen med dette. Hvis du får en hakke med silkepreg, kan du høste en spirende ametystblokk (en blokk som vokser ametystknopper) og flytte den til basen din. Du kan deretter dyrke ametyst hvor som helst du vil. Den avgir noe lys og kan brukes som lyskilde.

  Hvor er administrasjonsverktøyene for Office 365?

Konklusjon

Ametyster er ganske nye for Minecraft. Det kan brukes til å lage andre gjenstander senere, men foreløpig kan du lage et kikkertglass med det, og det er en nyttig gjenstand som gjør det verdt å finne ametyst. Når det gjelder kobber, er det høyst sannsynlig at du finner noen mens du ser etter ametyst.