tipsbilk.net

Hvordan finne IP-adresse fra Xbox Live Gamertag

Alle IP-adresser avsløres når en aktivitet gjøres online. For Xbox-spill på nett må en IP-adresse deles. Så hvis du vil finne din venns eller noens IP-adresse, kan du gjøre det raskt. Vi kan gjøre den nevnte oppgaven ved å bruke forskjellige verktøy eller bare gjennom sosiale medier. På Xbox-plattformen, hvis du trenger å finne noens plassering, kan du gjøre det via deres IP-adresse. Så snart du får IP-adressen deres, kan du søke etter plasseringen deres, som er deres bolig. Det er forskjellige alternativer, du kan prøve å finne IP-adressen fra Xbox live Gamertag. Det er også mange Xbox IP-adressesøkeverktøy, IP tracker Xbox live tilgjengelig. Les mer for å finne ut.

Hvordan finne IP-adresse fra Xbox Live Gamertag

Her er metodene for å finne IP-adresse fra Xbox Live gamertag.

Metode 1: Søk etter GamerTag på nettsteder

Hvis du har GamerTag-en til en person, kan du enkelt søke på forskjellige nettsteder for deres fullstendige detaljer. Noen informasjonssøkende nettsteder tilbyr IP-adresse og mer sporing ved å gi dem en Gamertag. Denne metoden er en god løsning for folk som søker etter hvordan de finner IP-adresser fra Xbox live Gamertag

1. Ble bekreftet

BeenVerified er en god omvendt brukersøkemotor, som kan brukes til å finne detaljer om hvem som helst ved å legge inn en minimal mengde informasjon.

  • Den samler inn enorme mengder data fra 50 og flere sosiale nettverk og utfører en kryssreferansesjekk med milliarder av offentlige registre og gir deg resultatene.
  • Ved å bruke en Gamertag for å finne personen, vil du få personens virkelige navn, plassering, telefonnummer og gjeldende bolig og IP-adresse.

2. Spokeo

Spokeo er nok et verktøy for å søke etter folk, det finner og viser enorme mengder informasjon ved bare å oppgi Gamertag, nettstedet finner også brukere gjennom online brukernavn. Spokeo hjelper deg med å finne IP-adresser fra Xbox Live gamertag

1. Besøk Spokeo offesiell nettside.

2. Skriv inn spillerkoden til personen og klikk på SØK NÅ-knappen for å utføre et omfattende søk.

3. Vent til Spokeo-motoren søker i databasen. Dette kan ta et øyeblikk. Når nettstedet finner en treff, vil du motta en rapport som inneholder all informasjon, inkludert Xbox Gamertag.

3. Sosial steinbit

Social Catfish er en lokalisator som hjelper deg med å finne IP-adressen fra Xbox live Gamertag. Det er en dedikert side om hvordan du finner IP-adresse fra Xbox live Gamertag på selve nettsiden. Social Catfish omvendt brukernavnsøk lar folk søke etter alle personer gjennom brukernavn, ikke bare Xbox, men du kan også søke etter andre brukernavn og Social Catfish vil hente informasjonen fra databasen for deg.

  Hvordan sette opp Ajenti-serveradministrasjonsverktøyet på Ubuntu Server

1. Besøk Sosial steinbit side, klikk på Brukernavn.

2. Søk etter en Xbox Live Gamertag og klikk på Søk-knappen for å starte et søk for å finne personens IP-adresse.

Metode 2: Bruk XResolver Tool

Xbox-resolver er et verktøy for å finne IP-adresser fra Xbox live gamertag. Det eneste som kreves før du bruker dette verktøyet er at du må kjenne Xbox Gamertag. Først da kan du bruke den gamertaggen til å utføre et søk.

1. For å få full tilgang trenger Xresolver at brukeren er registrert, gå til Xresolver nettsted.

2. Klikk på Registrer for å låse opp muligheten for full tilgang for å registrere deg.

3. Skriv inn ønsket brukernavn og skriv inn e-postadressen din, opprett et passord og skriv inn passordet på nytt i delen Bekreft passord.

4. Klikk nå på Registrer-knappen for å registrere deg med detaljene du nettopp har oppgitt.

5. Nettstedet vil automatisk logge deg på etter at du har registrert deg, klikk på menylinjen og klikk på Xbox Resolver.

6. Skriv inn personens Xbox Gamertag og klikk på Løs-knappen, dette vil avsløre IP-adressen som du kan bruke til å finne IP-adressen.

Merk: Du kan også finne en Xbox Gamertag ved å bruke IP-adressen deres, bare skriv inn IP-adressen og klikk Løs for å finne Gamertag.

7. Noen ganger klarer ikke Xresolver å finne en IP-adresse. Hvis dette er tilfelle, må du kanskje bruke en annen teknikk for å finne ut IP-adressen.

Metode 3: Finn IP-adresse ved hjelp av Wireshark

Wireshark er et annet alternativ når du prøver å finne IP-adressen til en annen Xbox-spiller. Forutsetningen for denne tjenesten er at du må spille spillet sammen med personen du prøver å finne IP-adressen til.

Naturen til denne forbindelsen er peer-to-peer. Dette verktøyet er avhengig av denne teknologien for å finne IP-adressen, dette verktøyet fungerer ikke på Xbox, så du trenger en PC for å finne IP-adressen fra Xbox live Gamertag

1. Naviger til Wireshark nettsted.

2. Klikk på Last ned-knappen for å laste ned Wireshark-appen.

3. Klikk på alternativet Windows Installer for å laste ned installasjonsversjonen av Wireshark-appen.

4. Etter nedlasting, installer appen og åpne den.

5. Koble nå datamaskinen til en ruter, og koble deretter tilkoblingen til Xbox-konsollen via en Ethernet-kabel.

6. Hver gang peer-to-peer-nettverksinformasjonen sendes gjennom og fra konsollen, alle detaljene til spillerne i spillet sammen med deres IP-adresser og andre data kan sees i Wireshark-grensesnittet, er dette en pålitelig metode og fungerer som en Xbox IP-adressesøker.

Metode 4: Fryind IP-adresse gjennom ledetekst

Du kan også ikke bruke ledeteksten for å spore IP-adressen til Xbox-systemet deres. Forutsetningen for dette er at målet og du må være på en chatteforbindelse, du må kanskje også være på en delt forbindelse. Dette er en pålitelig metode for å finne en IP-adresse fra Xbox live Gamertag.

  5 beste betalingsplattformer for frilansere og bloggere

1. Du trenger en Xbox for å utføre denne metoden, slå på Xboxen og gå til personen du vil spore IP-adressen deres.

2. Følg personen og finn deres Gamertag i vennelisten din.

3. For å etablere en forbindelse med dem, må du starte en chat med dem, dette kan gjøres av Parter og chat-funksjonen på Xbox-systemet.

4. Søk nå etter kommandoprompt på PC-en og klikk på Kjør som administrator.

5. Skriv inn netstat-an-kommandoen og trykk deretter på Enter-tasten.

6. I tilfelle du ønsker å finne plasseringen til personen, gå til IPLocation.net for å spore.

Metode 5: Bruk Grabify

Grabify er et annet verktøy for å finne IP-adressen til en person gjennom Xbox. Det fungerer egentlig som en IP-grabber. Grabify er også et gratis verktøy som kan hente deg en IP-adresse. Verktøyet fungerer ved å generere en lenke, du må dele denne lenken med personen du trenger for å finne IP-adressen. Så snart målet klikker på lenken, henter Grabify IP-adressen deres for deg.

1. Du må gjette hva målet ditt er mest interessert i for å klikke på for eksempel sosiale medier eller en hvilken som helst nettside og kopiere den nettadressen.

2. Gå nå til Grabify-side.

3. Lim inn koblingen i delen Angi en gyldig URL eller sporingskode….

4. Klikk på Opprett URL for å lage en kort lenke fra lenken du nettopp har limt inn.

5. Sammen med den forkortede lenken vil du også få en kode for å spore målets IP-adresse.

6. Nå må du kanskje sende denne lenken til målet slik at de kan klikke på den.

7. Så snart de klikker på den, må du kanskje skrive inn koden på Grabify-nettstedet, skrive inn koden i delen Angi en gyldig URL eller sporingskode… og klikke på Sporingskode-alternativet.

8. Dette vil vise all informasjon om brukeren som klikket på lenken din; Grabify viser også all informasjon om brukeren og deres operativsystem, geolokalisering og detaljer.

Metode 6: Bruk LANC Remastered IP Puller

LANC Remastered kobler deg til andre deltakere gjennom spill eller chatter og finner informasjonen for deg. Du kan bruke dette til å finne IP-adressen uten Gamertag, så dette fungerer som en Xbox IP-adressefinner. Følg trinnene nedenfor for å bruke dette verktøyet

1. Du må installere noen programmer før du bruker LANC Remastered

2. Før du laster ned LANC Remastered, må du deaktivere IPV6 fra nettverksmenyen.

3. For å gjøre det, søk etter Kontrollpanel og klikk på Åpne.

4. Klikk på Nettverk og Internett.

5. Klikk på Nettverk og deling.

6. Klikk på overskriften ved siden av Tilkoblinger.

7. Klikk nå på Egenskaper.

8. Deaktiver avmerkingsboksen ved siden av Internett-protokollversjonen (TCP/IPv6).

9. Last ned LANC Remastered og åpne den med 7Zip og pakk den ut.

  Supercharge Google Sheets med disse 10 interessante verktøyene

10. Kjør programmet og aktiver ARP Spoofing og Filter.

11. Gå nå til Xbox og finn IP-adressen din som du finner i Innstillinger-menyen.

12. Kopier denne IP-adressen i delen ARP Spoofing To:. Skriv også inn Xbox-porten som er 3074.

13. Gå til Xbox-hjemmesiden og lag en fest eller inviter målet ditt til et spill.

14. Etter at vennene dine har blitt med i spillet, klikk på Enter. Etter å ha klikket Enter, vil IP-adressen til målet dukke opp i LANC Remastered Interface.

Profftips: Hvordan finne en Xbox One IP-adresse

Følg trinnene nedenfor for å finne IP-adressen til Xbox-en din.

1. Gå til Xbox-innstillinger i menyen Profil og system.

2. I Generell velger du alternativet Nettverksinnstillinger.

3. I nettverksinnstillinger går du til Avanserte innstillinger.

4. Her kan du se din IP-adresse som er din Xbox IP-adresse.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Kan det være et problem hvis noen sporer IP-adressen min?

Ans. Bortsett fra identiteten din, hvis noen fant ut IP-adressen din, kan de bruke den til å bremse internettforbindelsen via et DDoS-angrep. Det distribuerte denial-of-service-angrepet er et forsøk på å forstyrre den normale trafikken til en server eller nettverk ved å sette inn så mye trafikk. Bare denne handlingen er nødvendig for å beseire deg i et online spill.

Q2. Er en VPN bra for å skjule IP-adressen min?

Ans. En premium betalt VPN er best for å skjule hvilken som helst IP-adresse, du kan finne en rimelig VPN som også tilbyr samme beskyttelse. Bruk av en IP-adresse forhindrer ikke bare et DDoS-angrep, men maskerer også identiteten din når du er koblet til en Xbox på nettet spilløkt.

Q3. Er det ulovlig å finne en IP-adresse uten samtykke?

Ans. Nei, det er ikke ulovlig å finne en IP-adresse, da ingen lov sier det. På samme måte er ikke IP-adressen privat fordi hver gang en forespørsel sendes av en datamaskin via internett, kan IP-adressen logges inn av nettstedet, dette kan forhindres ved å bruke en VPN.

Q4. Er gratis VPN pålitelig?

Ans. Du kan prøve å bruke den gratis VPN-en som er tilgjengelig, men du er sikker på at de ikke kan matche premium-VPN siden forbindelsene deres ikke er veldig sikre, tilbyr bare begrensede data som skal sendes, og andre problemer hvis du ønsker å spille i høy- rask Internett og for å sikre at spilløkten din er mindre utsatt for DDoS-angrep, bør du vurdere å oppgradere til en premium VPN for en jevn opplevelse.

Q5. Er Xresolver ulovlig å bruke?

Ans. Å trekke ut en IP-adresse fra en person er ikke ulovlig så lenge personen som trekker den ut bruker den til ikke-ulovlige formål.

***

Vi håper artikkelen ovenfor om Hvordan finne IP-adresse fra Xbox Live Gamertag var nyttig og at du klarte å finne IP-adressen til vennens Xbox, gi oss beskjed om hvilken av metodene som fungerte bra for deg, og ikke glem å slipp en kommentar på forslag til artikkelen.

x