Hvordan finne noens Reddit-konto via e-post

Hvis du tror sosiale medier ikke er annet enn en mengde påvirkere og innholdsskapere, kan du ta feil. Reddit har sin opprinnelse i Amerika og gir deg en plattform for å skape, tenke stort og diskutere ting som betyr noe. Imidlertid kan amatørredditører finne problemer med å forstå hvordan de finner noens Reddit-konto via e-post. Så hvis du følte deg utslitt mens du lette etter tips om det samme, vil denne nyttige guiden lede deg om hvordan du utfører Reddit-brukernavnsøk og få deg til å forstå om du kan finne noen på Reddit med telefonnummeret deres. La oss dykke inn!

Hvordan finne noens Reddit-konto via e-post

Reddit har nå blitt en av de mest populære nettsidene på internett. Selv om det er en barnelek å finne noen på sosiale medier, er det ikke det samme som Reddit. Her må du være mer forsiktig da nettbrukere ofte klager på uløste feil. Men hvis du er en ny ukjent bruker, kan Reddit virke som et forvirrende rot av uhyggelig sjargong. Heldigvis er det flere måter du kan prøve for å løse hvordan du finner en bruker på Reddit. Du vil bli kjent med hvordan du utfører Reddit-brukernavn og finne noen på Reddit med deres telefonnummersøk videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan kan du finne noens Reddit-konto?

La oss se hvordan du finner noens Reddit-konto med forskjellige metoder:

Metode 1: Bruke Google Search Bar

Til tross for geografiske avgrensninger eller kulturelle forskjeller, er Google vår one-stop shop for å finne alt på internett. Den samler en betydelig mengde informasjon som spenner fra paranormale entusiaster til mote, sport, business og mer. Det kan også løse Reddit-spørsmålene dine i noen få enkle trinn.

  Reddit Vibrant er for de som bare ønsker bilder og videoer

1. Besøk Google Søk-side og skriv inn eventuelle gamle kommentarer, innlegg eller brukernavn i søkefeltet.

2. Etter å ha skrevet inn søket ditt, skriv www.reddit.com ved siden av og trykk Enter-tasten.

Metode 2: Bruke profil-URL

Hvis du har det nøyaktige brukernavnet til en Redditor, hvorfor ikke bruke det i URL-en for å spare tid? Her er trinnene du må følge:

1. Naviger på offisielle Reddit-nettstedet på din bærbare eller datamaskin.

2. Skriv inn følgende URL i nettleserens adresselinje og trykk Enter-tasten på tastaturet.

https://www.reddit.com/user/username

Merk: Du må erstatte begrepet brukernavn med det faktiske Reddit-brukernavnet.

For eksempel vil en bruker som heter Nathan ha https://www.reddit.com/user/Nathan som URL.

Fortsett å lese for å lære hvordan du finner noens Reddit-konto via e-post.

Metode 3: Gjennom Reddit-appen

Folk bruker ofte det samme brukernavnet på alle sosiale medier-nettsteder. Så hvis du er klar over noens Twitter-, Facebook- eller Instagram-brukernavn, kan du prøve lykken med det på Reddit også. Du kan også bruke forskjellige varianter av samme brukernavn selv om det er det samme som å være på gjerdet.

1. Åpne Reddit-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Trykk deretter på forstørrelsesglassikonet fra øverste høyre hjørne.

3. Skriv inn ønsket brukernavn i søkefeltet og trykk på kategorien Personer.

4. Trykk på ønsket Reddit-profil fra søkeresultatet for å se en oversikt over profilen deres, eller trykk på Følg for å unngå å gå glipp av oppdateringene deres.

Metode 4: Med onlineverktøy

Hvis du vil at søkedelen om hvordan du finner en bruker på Reddit skal være mindre tidkrevende og mer effektiv, er dette alternativet ideelt. Du kan bruke flere topprangerte søkeverktøy og nettsteder for å delegere oppgaven til en mer pålitelig, rask og lovende medarbeider. Siden de fleste av dem er gratis og like effektive, kan du få ting gjort uten problemer.

  Feedworthy For Reddit er en gestbasert app for reditering i sengen [iOS]

Et av de mest populære eksemplene i denne sjangeren er TruthFinder. Når det gjelder å finne personer med lite eller ingen informasjon, er TruthFinder USAs mest populære og foretrukne verktøy. Det brukervennlige grensesnittet hjelper folk å få kontakt med sine kjære igjen med bare noen få klikk. Det beste med dette verktøyet er planene som strekker seg fra 1 måned og 2 måneder til en kontaktnummersøkeplan.

Nedenfor er trinnene du må følge for å bruke TruthFinder:

1. Besøk TruthFinder nettstedet på din PC eller bærbare datamaskin.

2. Skriv inn de nødvendige detaljene, inkludert fornavn, etternavn og tilstand, og klikk på SØK NÅ.

Merk: Hvis verktøyet ikke er i stand til å begrense mulige resultater, vil det be om mer informasjon. Listen kan inneholde mellomnavn og alder på personen.

Her er de andre lignende verktøyene du kan bruke med en lignende fremgangsmåte:

Hvordan finne noens Reddit-konto via e-post?

Du kan bare finne andres Reddit-konto via e-post hvis du har tilgang til e-postkontoen deres. Følg de kommende trinnene for å finne din eller andres Reddit-konto via e-post.

1. Naviger til ønsket e-postkonto som mål Reddit-kontoen er registrert med.

2. Skriv inn Reddit i søkefeltet og klikk på bekreftelsesposten sendt av Reddit.

3. Finn kontobrukernavnet i e-posten.

Du kan bruke dette brukernavnet og metodene nevnt ovenfor i denne artikkelen for å finne akkurat den kontoen du leter etter. Slik kan du utføre Reddit-brukernavnsøk ved hjelp av e-post.

Hvordan finne noen på Reddit med telefonnummeret deres?

Du kan ikke finne noen på Reddit med telefonnummeret deres. Du kan følge de forskjellige andre metodene nevnt ovenfor i denne artikkelen for å finne et hvilket som helst brukernavn eller konto på Reddit-nettstedet og -appen.

Hvorfor kan jeg ikke finne en bruker på Reddit?

Det kan være flere grunner til at en person ikke kan finne en annen Reddit-bruker på plattformen. På samme måte vil folk som ønsket å vite hvordan de finner noens Reddit-konto via e-post forbli tomhendte.

  Narwhal for reddit er perfekt for lurkere og GIF-hatere [iOS]

Hvorfor? Ganske enkelt fordi Reddit ikke tillater brukerfellesskapet å finne noen som bruker hans/hennes e-postadresse. Det er intet unntak selv om kontoen er koblet som appen og nettsiden ikke støtter denne funksjonen ennå. Heldigvis er de andre metodene klypende, fordelaktige og verdt et forsøk

Kan noen finne deg enkelt på Reddit?

Nei, du kan ikke enkelt finne noen på Reddit med mindre du har informasjonen deres eller et hint om brukernavnet.

Opprettholder Reddit brukeranonymitet?

Ja, til din overraskelse opprettholder Reddit utmerket uovertruffen brukeranonymitet. Med mindre brukeren legger ut sine sensitive detaljer, er det umulig for andre selv å gjette.

Kan du se noens e-postadresse på Reddit?

Nei. Som tidligere nevnt i artikkelen, tillater ikke Reddit brukere å se andre Redditors e-postadresser. Det hjelper heller ikke å bruke de eksisterende tilgjengelige e-postadressene for å finne noen på plattformen.

Kan du finne noens IP-adresse på Reddit?

Nei. Å finne en brukers IP-adresse via Reddit-brukernavnet deres er ikke mindre enn en flygende gris. Plattformen sikrer bemerkelsesverdig brukervern og sikkerhet blant andre lignende alternativer.

Hva er Karma på Reddit?

Karma på Reddit refererer til Redditors totale poengsum. Det summerer deres oppstemmer mot nedstemmer og har flere fordeler, inkludert å la dem bruke Subreddit.

***

Vi håper at du lærte hvordan du finner noens Reddit-konto via e-post og hvordan du utfører Reddit-brukernavnsøk. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x