Hvordan gjøre Email Blast riktig? [+5 Tools]

Ønsker du å nå ut til et stort publikum for å informere dem om en produktlansering eller eksklusive tilbud, er e-postblast (eBlast) metoden som kan være til stor hjelp.

Selv i denne epoken med sosiale medier er effektiviteten av e-postmarkedsføring fortsatt på. En e-post kan nå innboksen til mottakerne, noe som gjør den til en fruktbar markedsføringskanal for store bedrifter.

Ved å bruke e-postblast-tilnærmingen kan du nå tusenvis av potensielle kunder. La oss dykke inn for å vite mer om denne e-postmarkedsføringskomponenten.

Hva er Email Blast (eBlast)?

E-postblast er en type e-postmarkedsføring. Det refererer til handlingen med å sende én e-post til et stort antall abonnenter samtidig. Begrepet eksplosjon er assosiert med denne metoden fordi den ikke involverer strategisk målretting av mottakere.

Du har kanskje ikke hørt om e-posteksplosjoner, men er kjent med begreper som kringkastede e-poster, bulk-e-poster, masse-e-poster og e-postkampanjer. La oss informere deg om at disse sistnevnte termene er synonymer for e-posteksplosjonen.

Denne teknikken brukes hovedsakelig i følgende scenarier:

Nyhetsbrev

Hvis du ønsker å komme i kontakt med publikum via nyhetsbrev på e-post, er e-postblast en god måte å gjøre det på.

Kunngjøringer

I tilfelle endring i form av retningslinjer, pris, produktutvalg eller arbeidstid, kan du varsle abonnentene dine i en e-postmelding.

Salgskampanje

Bedrifter bruker ofte denne e-postmarkedsføringsteknikken for å spre nyhetene om rabatter på visse produkter eller tjenester.

Produktlansering

E-postblast er en fin måte å kunngjøre en ny produktlansering eller funksjonsoppdatering.

Hvorfor bør du velge e-postblast?

 • Siden e-postblast ikke inkluderer oppgaver som listesegmentering, personalisering eller automatisering, sparer det mye av din verdifulle tid.
 • Det er ikke nødvendig å bruke kostbare verktøy for e-postdesign. Du kan bruke hvilken som helst rimelig e-postleverandør i henhold til budsjettet ditt.
 • Noen ganger har du ikke en kurert liste over abonnentene dine. I så fall hjelper disse e-postene deg med å nå ut til massepublikummet og informere dem om dine nye produkter og oppdateringer.

Forskjellen mellom e-postblast og e-postmarkedsføring

Hvis du synes det er vanskelig å skille mellom e-postblast og e-postmarkedsføring, er du ikke alene! For å forstå disse to tilnærmingene, sjekk ut denne diskusjonen om forskjellene deres.

 • E-postmarkedsføring er paraplybegrepet for alle typer e-postbaserte kampanjer mens e-postblast bare er en del av det.
 • Som en del av e-postblasten sender du den samme e-posten til alle mottakerne. På den annen side sender du personlig tilpassede e-poster i e-postmarkedsføring.
 • E-postblast har en lavere ROI sammenlignet med personlig e-postmarkedsføring. Klikkfrekvensen for e-posteksplosjonen er også mindre.
 • Å bruke en e-postmelding betyr å sende e-posten til hele listen. For e-postmarkedsføring oppretter du segmenter og sender deretter e-poster.
 • E-postblast tar ikke hensyn til tidssonen til mottakerne. E-postmarkedsføring sender e-postene i henhold til den lokale tidssonen og tidligere oppførsel.
  Strøm Kodi på Googles dongle

Topptips for å utføre e-postblast

Med fremtredenen av personlig e-postmarkedsføring har e-postblast blitt en utdatert tilnærming for mange. I følge Mailchimp er den gjennomsnittlige åpningsraten for e-post 21,33 % i alle bransjer.

For e-posteksplosjonen synker antallet. Du kan imidlertid alltid bruke følgende tips for å gjøre e-posten på riktig måte og få de ønskede resultatene.

 • Personalisering for e-postutsendelser kan høres motstridende ut. Men du kan åpenbart bruke en slags personalisering i bulk-e-postene dine, for eksempel å legge til mottakerens navn i e-postoverskriften eller emnelinjen. Dette vil sikre bedre åpnings- og klikkfrekvenser.
 • Bruk alltid en kurert liste over e-postadresser for å sende en e-postmelding. Å velge en kjøpt e-postliste er en dårlig idé da det reduserer sjansen for å ha en god åpningsrate.
 • E-postene dine bør inneholde et overbevisende design og CTA. Det vil øke trafikken til landingssiden og nettstedet ditt, og til slutt føre til mer salg og konvertering.
 • Å være avhengig av dine vanlige e-postklienter som Gmail og Outlook for å sende e-postmeldinger ville være en tåpelig avgjørelse. Du må investere i e-postblast-tjenester eller løsninger for å øke sjansene for at e-postene dine når mottakerne.
 • Sørg for å segmentere listen før du sender e-poster. Dermed kan du sende e-postene dine til folk i henhold til deres plassering, nettadferd og kjøpshistorikk.
 • Å sende massee-poster til en liste over potensielle kunder avslutter ikke jobben din. Etter det må du overvåke KPI-ene for e-postmarkedsføring, for eksempel åpningsfrekvens og klikk-for-åpningsfrekvens, for å forstå effektiviteten til kampanjen. Dette vil også fortelle deg om du trenger å endre strategien.

Funksjoner å se etter i en e-postblast-programvare

Fleksibilitet

Programvaren du velger for e-postblast skal gi deg fleksibilitet når det gjelder bruk og kostnader. Det bør ha en lønnsomt plan, slik at du ikke trenger å bruke en formue på månedlige kostnader.

Designmaler

Å designe en e-post fra bunnen av er hektisk og tar tid. Gå for et program som har forhåndsdesignede e-postmaler. Denne funksjonen sikrer overholdelse av beste praksis for e-postmarkedsføring selv om du er en nybegynner innen e-postdesign.

Dra-og-slipp-redigering

Malene skal kunne tilpasses, og en dra-og-slipp-editor er det du trenger for å tilpasse en mal. Denne intuitive funksjonen vil spare deg for tid og krefter ved å gjøre e-postopprettingsprosessen enkel.

Høye e-postleveringsrater

All innsats vil gå forgjeves hvis e-postene dine ikke når abonnentenes innbokser. For å unngå denne frustrasjonen må du velge en løsning med høy leveringshastighet. Du må bekrefte de påståtte prisene før du velger et selskap.

Innsikt

E-postblast-tilnærmingen inkluderer kanskje ikke segmentering eller personalisering, men du må samle inn innsikt fra kampanjene dine for å øke engasjementet og konverteringen. Derfor bør løsningen du velger gi deg rapporter om ytelsesmålinger som klikkfrekvens og åpningsfrekvens.

Brukerstøtte

Dette er en viktig funksjon som mange overser. Tjenesteleverandøren for e-postblast bør ha sterk kundestøtte over e-post, live chat eller telefonsamtaler for å løse eventuelle problemer.

Nå som du har samlet tilstrekkelig informasjon om e-postblast-metoden og hvordan du bruker den riktig, her er en kurert liste over e-postblast-verktøy.

Send i blått

Sendinblue er en populær e-postleverandør som lar deg sende 300 e-poster gratis hver dag. Du kan imidlertid velge hvilken som helst av de betalte planene for å sende flere e-poster per dag. Det tilbyr også markedsføringsverktøy som er nødvendige for bloggere, små bedrifter, e-handelsselskaper og store bedrifter.

  Hvordan vekke en datamaskin i Splashtop

Ved å bruke denne plattformen kan du sende iøynefallende e-poster til tusenvis av mennesker og lede dem til landingssidene dine. Den kommer med en kraftig leveringsinfrastruktur som gir deg en stor sjanse til å nå innboksen med potensielle kostymer. Sendinblue har også et ekspertteam som overvåker e-postservere nøye.

Du kan bruke over 40 e-postmaler og redigere dem ved hjelp av dra-og-slipp-redigering. Den støtter import av abonnentlister via CSV-, Excel- og TXT-filer. Dessuten lar applikasjonen deg måle suksessen til e-postkampanjene dine, slik at du kan finne ut hvilken strategi som fungerer best for publikum.

Sendinblue tilbyr også en detaljert rapport om e-postmarkedsføringsberegninger som leveringsevne, åpningshastighet, CTR, varmekart, konverteringer og avmeldinger. Du kan til og med velge ferdige arbeidsflyter for vanlige scenarier.

BigMailer

Hvis du tilhører et byrå som trenger å bruke e-postblast-teknikken for å få potensielle kunder eller konvertere dem, er BigMailer plattformen for deg. Med dens hjelp kan du administrere alle e-postene dine fra ett sted og sikre eksepsjonell avkastning.

Den lar deg slå sammen reklame- og transaksjons-e-postene dine. Du kan bruke den enhetlige kundevisningen og målrette dem med engasjement i sanntid. Samtidig lar den deg administrere omdømmet ditt som avsender.

Med BigMailer kan bedrifter konvertere sine eksisterende HTML-maler til klassisk HTML-redigering og lage responsive maler ved å bruke dra-og-slipp-editoren. I tillegg kan du velge en mal fra biblioteket deres og tilpasse den deretter.

Dette verktøyet støtter integrasjon med forskjellige andre applikasjoner, inkludert Zapier, Zoho, Integromat og Pabbly for å synkronisere kundepostene dine. Det kan imidlertid være lurt å bruke webhooks for å flytte data i applikasjonen din.

Byråer kan utnytte hoveddashbordet for å administrere ubegrensede merker. Den støtter også å invitere interessenter til applikasjonen og kontrollere tilgangsnivået sømløst.

Sendy

Leter du etter en billig løsning for å sende nyhetsbrev til abonnentene dine? Sendy er her for å tjene dette formålet. Det er en selvdrevet e-nyhetsbrevprogramvare som du kan bruke til å sende bulk-e-poster som en del av e-posttilnærmingen.

Denne plattformen bruker Amazon Simple Email Service (SES), og du betaler kun for antall e-poster du sender. Sendy vil koste deg $1 for å sende hver 10.000 e-post til ethvert hjørne av verden.

Hvis du er et byrå eller en bedrift som må administrere flere produkter, vil funksjonen for hvite kundekontoer i denne applikasjonen være fordelaktig for deg. Denne applikasjonen er også ideell for abonnentadministrasjon og listesegmentering.

Å velge Sendy betyr ingen manuell opprydding etter kampanjen, siden den håndterer avvisninger, klager og avmeldinger automatisk i sanntid. Du kan til og med integrere den med andre plattformer som Zapier, Magento, Drupal, Joomla, Woocommerce, Prestashop og Wufoo.

Mailmunch

Mailmunch er den perfekte plattformen for bedrifter og influencere som ønsker å se et løft i produktsalget og veksten i fanbasen. Ved å bruke den kan du lage fantastiske e-poster og nyhetsbrev for publikum og enkelt sende dem for å øke nettstedtrafikken og konverteringen.

  Hvordan få tilgang til gammel Hotmail-konto

Med e-postblaster fra denne plattformen kan du designe en enkelt e-post og levere den til tusenvis av mottakere. Du kan bruke en av de profesjonelt utformede HTML-malene og tilpasse den etter dine behov. Mailmunchs responsive e-poster ser bra ut, uansett hvilken enhet kunden bruker.

Du kan utnytte det innebygde bildebiblioteket for digital aktivaadministrasjon. Den inneholder tusenvis av royaltyfrie bilder som du kan inkludere i bildene dine. Denne plattformen reduserer også ditt manuelle arbeid ved å sende automatiserte velkomst-e-poster til kunder. Mailmunch tilbyr også avanserte analysedata om kundene for bedre strategiskaping i fremtiden.

Moosend

Ser du etter en løsning for å levere imponerende e-postkampanjer til potensielle kunder? Moosend er en enkel å bruke e-postmarkedsføringsprogramvare hvor du også kan automatisere prosessen og arbeidsflyten for din bekvemmelighet.

For å bruke denne applikasjonen trenger du ikke ha noen kodekunnskap. Uansett hvilken bedriftsstørrelse du har, hjelper denne plattformen deg med å få e-postene dine åpnet og klikket hver gang. Ved å bruke dra-og-slipp-e-postredigeringsprogrammet kan du lage vakre e-poster som umiddelbart vil fange oppmerksomheten til publikum.

Dessuten lar denne plattformen deg utføre A/B-testing for å sjekke effektiviteten til kampanjen din. Dataanalysefunksjonen gir deg innsikt i kampanjesuksessen din, mens listesegmentering sørger for at du sender e-posten til den riktige kategorien personer.

Videre kan du integrere denne plattformen med hvilken som helst CRM, nettside eller e-handelsplattform, selv uten HTML-kunnskap. Moosend har også en API som du kan bruke med et hvilket som helst programmeringsspråk.

De støttede applikasjonene er Zapier, MailChimp, WooCommerce, HubSpot, Magento, Active Campaign, Elementor, Zendesk, Salesforce, Pabbly, Bouncer, Drupal, Xero, Freshbooks, Zoho og mer.

Fiverr for å ansette fagfolk for e-postblast

I tilfelle du ikke vil bruke noen applikasjoner, men er for opptatt til å sende e-postene manuelt, kan du bruke den elektroniske markedsplassen Fiverr til å ansette folk til å sende massee-poster på dine vegne. Her tilbyr fagfolk fra hele verden sine tjenester. Du kan velge dem basert på rangeringer og budsjett.

Konklusjon

E-postblast er en rimelig måte å nå publikummet ditt på. En usegmentert tilnærming kan imidlertid føre til at kampanjene dine mislykkes. Med den riktige e-postblast-strategien som inkluderer personalisering, konsistens og listesegmentering, kan bedrifter øke salget og nå målene sine.

Du kan også bruke robuste e-postblast-applikasjoner for å gjøre kampanjen din til en suksess. Nå som du vet hvilke funksjoner e-postverktøyet ditt skal ha, blir det enklere å velge en. Hvis du er interessert, kan du se på de beste plattformene for e-postmarkedsføring.

x