Hvordan installere og bruke Microsoft Teams iPad-appen

Microsoft Teams har et nettgrensesnitt som er nesten like bra som skrivebordsappene. Den har også dedikerte apper for iOS og Android. Mellom nettgrensesnittet som er tilgjengelig fra enhver moderne nettleser, skrivebordsappene for Windows 10 og macOS, og iPhone- og Android-appene, er de fleste plattformer dekket.

Du kan komfortabelt bruke Microsoft Teams fra skrivebordet eller telefonen, men dette utelater fortsatt en annen liten, men viktig plattform; tabletter.

Microsoft Teams iPad-app

iPad kjører ikke lenger iOS. I stedet kjører den en variant av iOS kalt iPadOS som er forskjellig fra iOS på små, men viktige måter. Den gode nyheten er at mens iPadOS og iOS begge er forskjellige, har Microsoft utviklet en dedikert iPad-app for Microsoft Teams.

  Hvordan endre Microsoft Teams-avataren

Installer Microsoft Teams iPad-appen

Microsoft Teams iPad-appen er gratis som alle andre apper. Funksjonene du ser vil være underlagt Microsoft Teams-lisensen du har kjøpt eller hvis du bruker Microsoft Teams gratis. Å installere appen kommer ikke til å koste noe.

Besøk App Store på iPad.
Skriv inn Microsoft Teams i søkefeltet.
Trykk på Hent ved siden av appen utviklet av Microsoft.
Autentiser med Apple ID-passordet, Face ID eller Touch ID.
Microsoft Teams vil bli installert.
Logg på med e-post og passord.

Direkte link til app

Microsoft Teams er ikke begrenset til visse land, og det bør imidlertid vises i søk, hvis det ikke gjør det, besøk denne linken i en nettleser installert på din iPad. Godta forespørselen om å åpne App Store-appen og følg trinn 3-5 i forrige del.

  Beste WordPress-hosting i 2024 (mai)

Bruk Microsoft Teams iPad-appen

Microsoft Teams iPad-appen følger samme designregel som iOS-appen, men siden den er på en mye større skjerm, ser den ganske annerledes ut.

Du kan få tilgang til chatter, team og andre Microsoft Teams-apper fra linjen nederst.
Velg en chat, et team eller en app, og du kan navigere i innstillingene/alternativene fra kolonnen til venstre.
For å få tilgang til innstillinger, trykk på profilbildet ditt øverst til venstre og velg Innstillinger fra navigasjonsskuffen.
Microsoft Teams iPad-appen støtter mørk modus på iPadOS.
For å starte et møte, velg Teams fra linjen nederst, velg et team og deretter en kanal. Trykk på kameraikonet øverst til høyre på kanalen.
For å få tilgang til faner i en kanal, trykk på Mer øverst til høyre.
Du kan legge til flere kontoer i Microsoft Teams iPad-appen.

  Hvordan lage et dynamisk definert område i Excel

Konklusjon

Microsoft Teams iPad-appen er fire år gammel. Den har alle funksjonene du finner på iPhone-appen. Den er stabil, oppdaterer regelmessig og får nye funksjoner i henhold til veikartet som Microsoft har satt for Teams.