Hvordan kjøpe land i Metaverse [2022] + 7 Kjøpeplattformer

Med Metaverse-landprisene som øker for hver dag, lurer de fleste på hvordan de skal kjøpe land i metaverset. Følg med på den nøyaktige guiden for å gjøre det.

Metaverse er en digital virkelighet for å handle, spille, se, kjøpe, selge og gjøre stort sett hva vi enn gjør i denne jordiske fysiske verdenen.

Akkurat det metaverset skjer på dataservere, som sosiale medier.

Men mens sosiale medier er begrenset til å dele tekst, bilder og video, er metaverset komplett virtuelt liv.

Du lever som en avatar i metaverset, leder et virtuelt liv, henger med andre virtuelle mennesker, nyter liveopptredener, gjør forretninger og sånt.

Merker har begynt å ta dette på alvor. Noen som Samsung åpner metaverse-utstillingssentre, mens andre som Mcdonald’s arkiverer varemerker for virtuelle restauranter som vil levere mat til denne virkelige verden.

Og det er mye på tallerkenen med de beste metaverseselskapene og metaverse kryptomynter.

Men vi vil holde fokus på bare ett aspekt:

Metaverse-investeringer

La oss starte med en formell advarsel: (Metaverse) Investeringer er risikable.

Men så er hver investering.

Det er det samme som det var med Bitcoin for ti år siden. Folk lo av datamynter og latterliggjorde dem som investeringsmuligheter.

Nå med Bitcoin-verdien som stiger gjennom himmelen, er det ikke feil å si at det spøker med dem.

Metaverse landpakker kan gjenta den historien. De siste årene er i hvert fall et bevis på det.

La oss ta en titt på en transaksjonshistorikk for en Decentraland-landpakke oppført på Opensea:

Tokendetaljer: 187155…Første salg, andre salg, tredje salgstransaksjonsbeløp: $4 684,46 $ 9 687,84 $ 11 272,12 Dato: 20. juni 2021, 7. april 2022, 10. april 2022

Som åpenbart ga den første transaksjonen over 100 % overskudd til eieren på mindre enn ett år. Og den andre ga over 16 % avkastning i løpet av tre dager.

Men det kan være et unntak. Så ta en titt på en annen:

Tokendetaljer: 51042…Første salg, andre salg, tredje salg, fjerde salg, transaksjonsbeløp: $ 832,46, $ 14 184,93 $ 12 320,53 $ 12 669,77 Dato: 12. april 2019 10. januar 2022 4. april 22. april 22. april

Ikke misforstå meg.

Hensikten er ikke å presse deg inn i en vanvittig kjøpsrunde av landpakker i metaversen. Dessuten kan du se tapet under det tredje salget og bare marginalt overskudd i det fjerde. Men igjen ga pakken også en monstrøs 1600% avkastning til den første eieren i løpet av tre år.

  Lag enkelt visuelt imponerende grafer fra regnearkdata

Tilsvarende setter mange flere transaksjoner investorene sine i lukrative gevinster, med nesten like mange tapsgivende oppføringer.

Og det ville hjelpe å vite at metaverse investeringer fungerer etter de samme tilbuds- og etterspørselsprinsippene. For eksempel kan metaverseprosjektet du kjøper land inn i, ikke tiltrekke seg besøkende, noe som fører til at investeringen din biter i støvet. Alternativt kan det også hjelpe deg å tjene lykke på korte tidsrammer.

Men vi er ikke finansielle rådgivere. I stedet er denne artikkelen sentrert rundt hvordan du investerer (kjøper land) i metaversen, bare hvis du ønsker å gjøre det i utgangspunktet.

Hvordan Metaverse-investeringer fungerer

Teknisk sett er metaverse landpakker ikke-fungible tokens.

Når du kjøper en NFT som angir et spesifikt plott i en bestemt metavers, forblir den på den respektive blokkjeden. Du kan sjekke historikken knyttet til hver enkelt helt fra starten.

Så å kjøpe land i enhver metaverse har i utgangspunktet disse fem trinnene:

  • Velge Metaverse
  • Valg av land-tomt
  • Opprette en relevant kryptolommebok
  • Gjør kjøpet
  • Verifisering av transaksjoner på Blockchain

La oss bryte ned den nevnte prosessen for en spesifikk tomt på Decentraland:

Dette er oppført på en velkjent NFT-markedsplass, Opensea.

Siden prisen er i Ethereum (2,99 ETH), må du lage en kompatibel lommebok.

Et godt valg er Metamask hvis du er ok med varme lommebøker.

Hot Wallets er vanligvis gratis, men er et stykke programvare som ligger på din lokale maskin. De er mer utsatt for nettangrep enn maskinvarelommebøker som bare kobles til mens de utfører transaksjoner.

Etterpå må du laste lommeboken med det nødvendige transaksjonsbeløpet pluss litt ekstra for å dekke transaksjonsgebyrene.

Avhengig av lommeboken, kan det være en innebygd børs som den er med Trust-lommeboken eller Coinbase-lommeboken. Eller du kan kjøpe den på hvilken som helst børs og overføre den til lommebokadressen din etterpå.

Deretter klikker du Kjøp nå og blir bedt om å koble lommeboken til markedsplassen:

Fra nå av avhenger prosessen av lommeboken for hånden. Men det går bra hvis du kan følge instruksjonene på skjermen.

Basert på transaksjonsgebyret og nettverksforholdene, vil transaksjonen fullføres i god tid. Til slutt kan du validere transaksjonen og eierskapet på den respektive blokkjeden.

Nå som du kjenner den generelle prosessen, la oss gå videre til noen plattformer for å kjøpe metaverse land.

  Hvordan konvertere et bilde til PNG-format

Åpent hav

Åpent hav er en one-stop-løsning for å handle eiendeler i flere metaverser.

Bare velg den virtuelle verdenen du ønsker, velg pakken og fortsett med kjøpet. Du bør også klikke over dette omdirigeringsskiltet for å bekrefte detaljene på den faktiske metaverse-markedsplassen før du kjøper:

Avslutningsvis gjør Opensea det enkelt ved å legge alt på en enkelt nettside.

I tillegg kan du kjøpe direkte for spesifikk kryptovaluta i Opensea med kredittkortet ditt uten å måtte kjøpe det på en hvilken som helst børs og deretter overføre.

Decentraland

Decentraland er et topprangert metaversprosjekt. Dens opprinnelige kryptovaluta MANA topper konsekvent listen over metaverse-mynter.

Decentraland støtter registrering via Metamask-lommebok og kjøp med MANA.

MANA er tilgjengelig på store kryptoutvekslingsplattformer, inkludert Coinbase, Binance, Huobi, etc. Så du må kjøpe MANA på en av disse tilgjengelige plattformene og sende den til Metamask. I tillegg trenger du litt ETH for å betale for transaksjonsgebyrer.

Til slutt kan du velge pakken og klikke på kjøp eller legge inn et bud. Budgivning lar deg tilby enhver pris du finner passende med en utløpsdato, og overlater til eieren å akseptere den eller la den passere.

Sandkassen

Sandkassen står på andreplass etter Decentraland for de beste metaverse-prosjektene å kjøpe land inn i.

Sandbox tillater registrering med en rekke alternativer som Metamask, Coinbase og Bitski. I tillegg kan du logge på via Facebook, Google og Twitter for å bruke vinyllommeboken for registreringen.

Metoden for å kjøpe eiendom i The Sandbox ligner på Decentraland. Og på samme måte må du ha sin opprinnelige krypto, SAND og noe ETH, for å gjøre kjøpet.

Etter å ha lastet kryptolommeboken din med SAND, kan du bla gjennom LANDS-seksjonene under MARKED-fanen for å velge ditt valg.

Etterpå er det noen få klikk, inkludert å trykke på Kjøp nå og signere transaksjonen i lommeboken.

Somnium Space

Somnium Space er en relativt ny metaverse som håndterer markedsplassen sin via Opensea. Det som gjør det annerledes er at det er virtual reality-kompatibelt mens de fleste av de etablerte rivalene ikke er det.

Du må koble den til Metamask og kjøpe pakken du ønsker med ETH.

CryptoVoxels

CryptoVoxels er en annen Ethereum-basert metavers i listen over virtuelle verdener. Den støtter registrering med Metamask, Coinbase, Torus Wallet og Wallet Connect.

Man kan enten kjøpe på den offisielle nettsiden eller sjekke ut det samme på Opensea med de gitte lenkene mot hver pakke.

  Hvor bekymret bør du være for helserisikoen ved 5G?

Oppland

Oppland er fortsatt et nytt metavers med rimelige landpriser som ikke vil sette deg tilbake tusenvis av dollar. Dette er forskjellig ettersom hver eiendom er knyttet til en virkelig adresse.

En annen forskjell er registreringsprosessen som ikke ber om noen kryptolommebok. I stedet kommer du inn ved å opprette en konto med e-post og passord.

Upland-registreringen gir deg 4550 i UPX, deres opprinnelige valuta. I tillegg får du merkelappen Visitor med syv dagers visum. Du kan fornye visumet ved å bare logge inn når det utløper med en frist på én dag. Hvis du ikke klarer det, vil UPX-en din bli sendt tilbake, og du må starte på nytt.

For å kjøpe eiendommer i Upland trenger du en høyere status som Uplander. Dette betyr besittelse av 10 000 UPX, som kan kjøpes innenfor plattformen med Paypal eller krypto.

Når du har nådd den milepælen, bla gjennom kartene, velg eiendommen og følg instruksjonene på skjermen.

Dessuten har alle Uplanders sine eiendeler på blokkjeden, noe som garanterer uforanderlighet.

ERTHA

ERTHA er et livssimuleringsmetavers som har delt planeten inn i sekskanter av landpakker som er tilgjengelige for kjøp. Hosted på Binance Smart Chain, er hver ERTHA landpakke unik med sine ressurser og plassering.

Å kjøpe land i denne metaversen ligner mye på det vi har diskutert så langt. Det første trinnet er å velge den spesifikke sekskanten og klikke LEGG I KURV. Deretter velger du de tilgjengelige alternativene (BNB, USDT, etc.) for å åpne metamasken for å fullføre transaksjonen.

Alternativt kan du kopiere betalingsadressen, overføre beløpet og vente på bekreftelse.

Konklusjon

Dette var en veldig kortfattet liste, og det er mange flere metaverse landprosjekter å investere i. Som allerede nevnt, er metaverse investeringer mer risikofylte på grunn av kryptovolatiliteten og avhenger også av suksessraten for prosjektet.

På en sidenotat kan du sjekke ut disse plattformene for å selge NFT-ene dine.

x