Hvordan koble fra bankkontoen din fra Robinhood

Menlo Park, California-baserte finanstjenestefirma Robinhood Markets, tilbyr provisjonsfri handel med aksjer, børshandlede fond og digitale valutaer ved hjelp av en mobilapp som først ble utgitt i mars 2015. I tillegg til å være registrert hos US Securities og Exchange Commission, Robinhood er en megler-forhandler som er underlagt FINRA-regulering og et Securities Investor Protection Corporation-medlem. Firmaet genererer pengene sine hovedsakelig fra tre kilder: marginlån, levering av ordreinformasjon til stigende handelsmenn, en praksis som SEC startet en undersøkelse av selskapet for i september 2020, og renter mottatt på kontantbeholdninger til kunder. Det er vanlig at nye aksjemarkedsinvestorer bruker Robinhood, men etter hvert vil du kanskje deaktivere appen og melde deg av tjenesten. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du kobler fra bankkonto fra Robinhood, kobler bankkonto med Robinhood, fjern nummeret mitt fra Robinhood, bruker andres bankkonto på Robinhood .

Hvordan koble fra bankkontoen din fra Robinhood

Robinhood har 15,9 millioner månedlige aktive brukere og 22,8 millioner finansierte kontoer per mars 2022. En kryptovaluta-lommebok fra Robinhood ble gjort tilgjengelig for mer enn 2 millioner kunder i april 2022. Robinhood har dominert markedet for unge investorer som megler-forhandler for individuelle handelsmenn. Det er et meglerhus designet eksklusivt for mobile enheter, og gir detaljhandlere rask tilgang til en handelsplattform. Likevel er det fortsatt debatt rundt tilgjengelige handelsplattformer.

  Hva er Kodi? Alt du trenger å vite om TV-streaming-appen

Les videre for å vite hvordan du kobler fra bankkonto fra Robinhood. Her er trinnene for å koble fra bankkonto fra Robinhood:

Alternativ I: På iOS

1. Åpne Robinhood-appen.

2. Gå til Konto-menyen.

3. Trykk på menyalternativet.

4. Velg alternativet Overføringer.

5. Gå til delen for koblede kontoer.

6. I Tilknyttede kontoer velger du kontoen du ønsker å koble fra.

7. Velg alternativet Fjern kobling.

8. Klikk på Fjern kobling igjen for å bekrefte.

Alternativ II: På Android

1. Åpne Robinhood-appen.

2. Klikk på Kontoinnstillinger.

3. Velg deretter Innstillinger (dvs. verktøysymbol)

4. Velg deretter Overføringer.

5. Gå til koblet konto.

6. Velg kontoen du ønsker å koble fra.

7. Klikk på alternativet Fjern kobling.

Alternativ III: På den offisielle nettsiden

1. Gå til Robinhood nettside.

2. Velg Konto-menyen.

3. Gå til Tilknyttede kontoer.

4. Klikk på Fjern tilknytning ved siden av kontoen du ønsker å koble fra.

Er det trygt å koble bankkonto med Robinhood?

Nå som du vet hvordan du kobler fra bankkontoen din fra robinhood, gi oss beskjed om det er trygt å koble bankkontoen til Robinhood. Ja, det er trygt å koble bankkonto med Robinhood. Det er helt trygt å bruke Robinhood. På grunn av sitt medlemskap i SIPC, gir Robinhood sikkerhet for pengene dine opp til $500 000 for verdipapirer og $250 000 for kontantkrav. Securities and Exchange Commission (SEC) fører tilsyn med reguleringen av verdipapirmeglere, som inkluderer Robinhood.

  Topp 10 beste appkontrollerte juletrelys

Kan du bruke andres bankkonto på Robinhood?

Nå som du vet at det er trygt å koble bankkontoen din til Robinhood, gi oss beskjed om du kan bruke andres bankkonto på Robinhood. Det anbefales ikke å bruke andres bankkonto på Robinhood. Det er utrolig risikabelt å ta administrasjon av andres konto. Og bare individuelle meglerkontoer godtas av Robinhood på dette tidspunktet.

Kobler Robinhood til bankkontoen din?

Ja, Robinhood kobler til bankkontoen din. For å foreta umiddelbare overføringer til din Robinhood meglerkonto eller utgiftskonto, kan du også koble til en ekstern debetkortkonto. Du kan sette inn penger på kontoen din ved å bruke en personlig eller felles bankkonto. Foreløpig godtar ikke Robinhood penger fra forretnings- eller trustkontoer.

Hva skjer hvis jeg kobler fra bankkontoen min fra Robinhood?

Du vil ikke kunne handle eller investere med kontoen din hvis du kobler fra bankkontoen din. Hvis du stenger kontoen din, er de eneste aktivitetene du kan gjøre med Robinhood-appen gjennomgang av transaksjonsbekreftelser, skattepapirer og historiske kontoutskrifter. Du vil fortsatt ha tilgang til alle postene dine selv om du deaktiverer kontoen din. Du trenger ikke å ha penger på kontoen din. Hvis du bestemmer deg for å gå tilbake til handel på appen senere, kan du enkelt aktivere kontoen på nytt hvis du deaktiverer, men hvis du bestemmer deg for å stenge kontoen din, vil du ikke kunne aktivere den på nytt.

Hvordan kobler jeg fra bankkontoen min fra Robinhood?

Ved hjelp av appen kan du enkelt deaktivere Robinhood-kontoen din. Tre til fem virkedager er nødvendig for prosedyren. Du må selge beholdningen din eller overføre dem til et annet meglerhus før du avslutter kontoen din. Det er gratis å deaktivere kontoen din; overføring av eiendelene krever imidlertid en engangsbetaling på $75.

  Hvordan finne ut om to celler i Excel inneholder samme verdi

Her er prosessen du kan følge for å koble fra bankkonto fra Robinhood:

1. For å koble fra kontoen din på iOS eller Android, åpne Robinhood-appen eller gå til Robinhood nettsted.

2. Gå deretter til kontoene dine

3. I Kontoer velger du Meny

4. Velg bankkontoen din i Overføringer

5. Klikk på Koble fra

Hvordan fjerner jeg nummeret mitt fra Robinhood

Alternativet for å fjerne nummeret ditt fra Robinhood er ikke tilgjengelig. Den eneste måten å gjøre det på er å slette eller deaktivere kontoen din.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne koble fra bankkonto fra Robinhood, koble bankkonto med Robinhood, fjerne nummeret mitt fra Robinhood, bruke en annens bankkonto på Robinhood. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag, slipp dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

x