Hvordan lage en betalingsordning med Cox

Høyhastighets Internett-tjeneste er en av de mange tingene som Cox Communications, et firma som spesialiserer seg på bredbåndskommunikasjon og underholdning. Cox tilbyr også digital video, hjemmetelefon, hjemmesikkerhet og hjemmeautomatiseringstjenester. Med mer enn seks millioner hjem og selskaper betjener den 19 stater. Cox er for tiden den største private telekomleverandøren i USA. Cox Communications er en familieeid bedrift grunnlagt for 50 år siden. Selv om kabelinternett er dens primære tjeneste, tilbyr Cox også fiberoptisk internett til forbrukere noen steder og har mer enn 30 000 kilometer med Metro Fibre. Er du allerede en Cox-bruker og lurer på hvordan du kan sette opp en planlagt betaling på Cox? Og hva er Cox-betalingsordningen? Ikke bekymre deg! Vi gir deg en nyttig veiledning som vil løse alle spørsmålene dine, for eksempel tar Cox betalt for sen betaling og hva er Cox utsatt tid for betaling.

Hvordan lage en betalingsordning med Cox

Du vil få vite hvordan du lager Cox betalingsordning videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Gjør Cox Communications betalingsordninger?

Ja, Cox Communications gjør betalingsordninger. Du kan planlegge en fremtidig betaling, som automatisk vil betale dine Cox-regninger fra en angitt betalingsmetode for å unngå å avbryte tjenestene. Eller Forleng betalingsforfallsdatoen, som varsler deg om statusen til kontoen din og angir en dato du har tenkt å foreta en betaling.

Kan jeg endre forfallsdatoen min med Cox?

Ja, du kan endre forfallsdatoen din med Cox. Cox har muligheten til å gjøre betalingsordninger som gir deg muligheten til enten å planlegge en fremtidig betaling eller forlenge betalingens forfallsdato. Ved å forlenge forfallsdatoen kan du endre betalingsforfallsdatoen med Cox.

Kan du betale Cox Bill med kontanter?

Ja. Som bruker av Cox-kabel, internett eller telefon har du ulike alternativer for å betale Cox-regningen.

  • Du kan enkelt betale regningene dine personlig på alle Cox sine innkjøringssteder eller betalingssentre. Du kan betale regningen din på et betalingssenter med kontanter, en sjekk, et kredittkort eller et debetkort.
  • I tillegg kan du bruke tredjeparts betalingsalternativer som Kroger Family of Stores for å betale dine Cox-regninger kontant. Du må besøke butikken som er nærmest deg, og en medarbeider tar gjerne imot kontantbetalinger for dine Cox-tjenester.
  • I tillegg kan du dra nytte av ting som rabatter og kupongkoder.

Har Cox Internet forsinkelsesgebyrer?

Ja. Hvis du ikke er i stand til å betale hele beløpet innen 22 dager etter fakturadato, vil Cox Internet belaste deg for forsinkelsesgebyrer. Cox kan pålegge forsinkelsesgebyrer på den utestående saldoen på kontoen. På den ubetalte saldoen vil Cox belaste et gebyr for forsinket betaling på opptil 10 % av de første $30,00 av kundens regning og 2 % av saldofaktureringsbeløpet.

Tar Cox betalt for sen betaling?

Ja, Cox belaster deg gebyrer for sen betaling. Beløp anses som forfalt dersom de ikke betales innen 14 dager etter fakturadato.

Vil Cox gi meg en forlengelse?

Ja, Cox gir en forlengelse på 10 dager. For å benytte deg av dette kan du ringe Cox Credit Services-avdelingen i ditt område for å be om en 10-dagers forlengelse. Men en forlengelse gis kun én gang i fire måneder. Innen 23 dager etter fakturaen, hvis Cox ikke mottar full betaling, vil Cox starte en ikke-betalingsprosess som til og med kan føre til at internetttjenestene dine stoppes.

Hvor kan jeg betale Cox-regningen min med kontanter?

Du har flere alternativer for å betale Cox-kontoen din hvis du bruker deres internett-, kabel- eller telefontjeneste. På ethvert Cox walk-in-sted eller betalingssenter kan du enkelt betale regningene dine personlig. Du kan også bruke tredjeparts betalingsalternativer som Kroger Family of Stores for å betale dine Cox-regninger kontant. Dessuten kan du dra nytte av ting som rabatter og kupongkoder. Fortsett å lese for å lære hvordan du lager Cox-betalingsordning.

Hva skjer hvis jeg ikke kan betale Cox-regningen min?

Hvis du ikke betaler Cox-regningen din før forfallsdatoen, sender Cox en signalfil for å deaktivere modemet ditt når de avslutter tjenestene dine. Polfrakobling, der ledningen er kuttet og må repareres, er forskjellig fra dette. Tjenestene kobles imidlertid til igjen ved modemfrakobling så snart to minutter etter at betalingsstatus er lagt ut på portalen.

Hva er Cox henstandsperiode for betaling?

Cox-utsettelsesperioden for betaling er den ekstra perioden som gis for å fjerne alle dine ventende Cox-regninger og betalinger. Cox gir kundene en frist på 5 dager utover forfallsdatoen før de anses å være for sent ute. Prosessen med tjenesteavbrudd starter ikke før det har gått 23 dager uten betaling. Du kan også ringe Cox Credit Services-avdelingen i ditt område for å be om en 10-dagers forlengelse en gang hver fjerde måned.

Hvor lenge kan du gå uten å betale Cox Bill?

Cox vil avslutte Internett- eller kabeltjenestene dine hvis du ikke har klarert Cox-regningen. Og du må betale regningen din før forfallsdatoen, som vil bli nevnt på fakturaen din. Selv om Cox gir kundene en utsettelsesperiode på 5 dager utover forfallsdatoen før de anses å være for sent, starter ikke prosessen med tjenesteavbrudd før det har gått 23 dager uten betaling. Det anbefales å betale Cox-regningene dine før forfallsdatoen for å unngå å betale for sent og bli utsatt for avbrudd i tjenestene.

Hvor mange dager gir Cox deg til å betale regningen din?

Cox gir en frist på 5 dager til kundene til å betale regningene utover forfallsdatoen før de anses å være for sent ute. Tjenestene kobles imidlertid til igjen ved modemfrakobling så snart to minutter etter at betalingsstatus er lagt ut på portalen.

Hvordan setter jeg opp en planlagt betaling på Cox?

Hvis du vil ha uavbrutt høyhastighets Internett-tjenester, men ofte glemmer å betale Cox-regningen, bør du sette opp en planlagt betaling på Cox. Det vil automatisk trekke det nødvendige beløpet fra betalingsmetode på den planlagte datoen uten å forstyrre Internett-tjenestene dine. Når en betaling er planlagt, kan verken betalingsmåte eller dato endres eller kanselleres. Når du først vet om Cox betalingsordning, og hvis du lurer på trinnene for å planlegge en betaling på Cox, så er her en rask, enkel, men utvidet veiledning om hvordan du enkelt kan sette opp en planlagt betaling på Cox på bare noen få klikker.

1. Besøk den offisielle nettsiden til Cox på en av dine foretrukne nettlesere.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig via Cox mobilapp.

2. Logg på Cox-kontoen din med bruker-ID og passord.

3. Hold nå musepekeren over Minkonto-alternativet og velg Faktureringsalternativet fra menyen nedover.

4. Klikk på Betalinger og faktureringsalternativer fra menyen for faktureringsalternativer.

5. Klikk deretter på Andre betalingsalternativer.

6. Klikk på alternativet Planlegg en betaling ved siden av Planlegg en fremtidig betaling.

Merk: Du kan ikke arrangere en fremtidig betaling hvis dette alternativet er nedtonet. Prøv å velge en annen betalingsmåte.

7. Velg ønsket dato du vil foreta den betalingen under Planlegg en fremtidig betaling-vinduet.

8. Under fanen Betalingsbeløp velger du eller skriv inn betalingsbeløpet manuelt.

Merk: Du kan ikke planlegge et betalingsbeløp som er mindre enn nødvendig.

9. Angi ønsket betalingsmetode, som Paypal eller kredittkort, og klikk på Fortsett.

10. Klikk på Send for å bekrefte den planlagte betalingen.

Merk: Du kan klikke på Tilbake-alternativet for å redigere detaljene dine. Men når du har godtatt vilkårene, vil du ikke kunne justere datoen eller betalingsmåten.

Forhåpentligvis, ved å følge denne enkle veiledningen nå vet du hvordan du setter opp en planlagt betaling på Cox.

Hvordan foretar jeg en betalingsordning med Cox?

Du kan følge trinn-for-trinn-guiden nevnt ovenfor for å gjøre en betalingsordning med Cox på Cox-nettstedet.

***

Vi håper at du har lært hvordan du lager Cox-betalingsordning. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.