Hvordan lage klosser i Minecraft

Minecraft har mange og mange byggeklosser. Du kan bruke bokstavelig talt alle typer tre og/eller stein for å bygge et hus. Tre og stein forekommer naturlig og er lettest å få tak i. Tre er ikke så sterkt som stein, og hvis du ønsker å kryptere basen din, vil du bygge den med materiale som har maksimal motstand mot eksplosjon.

Klosser i Minecraft

Murstein er noe av det beste, mest motstandsdyktige materialet du finner i Minecraft. De er også estetisk tiltalende. Dessverre forekommer ikke murstein naturlig. De må lages og krever ganske mye materiale for å bli samlet. Murstein kan brukes til å konstruere murblokker. Mursteinsblokker kan brukes til å lage hjem i Minecraft.

  Hvordan legge til linjenumre i et Microsoft Word-dokument

Hva trenger du

For å lage klosser i Minecraft trenger du;

En ovn
Drivstoff til ovnen (kull, ved, tang)
Leirkuler

Skaff leirkuler

Leirkuler utvinnes fra leirblokker. Leirblokker oppstår rundt bredden av innsjøer. Du kan bryte en leirblokk med en spade, og det vil gi leirkuler. Leirkuler kan stables i stabler på 16.

Visuelt kan det være vanskelig å identifisere en leirblokk siden den nesten alltid vil være under vann, men den har en gråaktig fargetone og teksturen er forskjellig fra sand.

Hvordan lage klosser i Minecraft

Når du har samlet leirkulene dine, kan du begynne å lage murstein.

  Slik slår du av Mac-en din ved å bruke terminal

Åpne ovnen.
Plasser drivstoffet i ovnen.
Plasser leirkulene i smeltecellen.
Vent til prosessen er fullført, og du vil få en murstein.
Gjenta for så mange klosser du vil lage.

Lag murblokk

Skal du lage en mursteinsblokk trenger du fire klosser.

Åpne håndarbeidsbordet.
Plasser en murstein i en 2×2 formasjon.
Samle murblokken.

Konklusjon

Murstein kan også brukes til å lage blomsterplanter. Du kan plassere blomster og treplanter inne i en blomsterplante. Den har ikke mye bruk og er kun dekorativ. Klosser er tilgjengelige både i Java og Bedrock/Windows 10-versjonen. Den vanskeligste delen av å lage et hus av murstein er å få leiren du trenger. Leire er vanlig, men det forekommer ikke i veldig store årer eller biter. Dessuten trenger du fire murstein, og i forlengelsen fire leirkuler, for å konstruere én mursteinsblokk. Når du legger alt sammen, kan du ende opp med å grave etter leire i lang, lang tid hvis du vil ha et hus av murstein.

  Vil du overleve ransomware? Slik beskytter du PC-en din