Hvordan lage papir i Minecraft

Papir er en utrolig viktig gjenstand for flere formål i Minecraft. Den brukes til å lage bøker som er avgjørende for å lage et fortryllelsesbord. Du kan fortrylle bøker, og når de brukes i et håndverksbord, lar de brukere bruke forskjellige typer fortryllelser på objekter. I tillegg til bøker, brukes papir også til å lage kart, lage et kartografibord og lage fyrverkeri.

Papir i Minecraft

Papir kan finnes naturlig i skipsvrak, festninger og landsbyer. Landsbyer er den eneste vanlige strukturen i Minecraft, mens festninger og skipsvrak er vanskeligere å finne. Den gode nyheten er at papir er utrolig enkelt å lage. Det er langt bedre å lage papir selv enn å lete etter det i kister.

  Hva er fokusstabling?

Lag papir i Minecraft

For å lage papir i Minecraft trenger du;

Et håndarbeidsbord
Sukkerrør: 3

Skaffe sukkerrør

Sukkerrør forekommer naturlig i oververdenen i Minecraft. Det er vanlig, og alt du trenger for å «knekke» sukkerrør er hånden din. Bokstavelig talt alt du kan bruke til å bryte en blokk, kan brukes til å bryte sukkerrør.

Sukkerrør kan finnes i nærheten av vann. Det kan være ved siden av små innsjøer eller ved sjøen. Den genererer bare på sandblokker. Hvis du ser vann som ikke har sand rundt seg, vil du ikke finne sukkerrør der. Det er en monumentalt liten sjanse for at sukkerrør vil vokse på jord, men sjansen er så liten at du bare bør vurdere sandblokker og vannkilder når du leter etter sukkerrørstilker.

  Send direkte video- og tekstmeldinger til alle

Se etter sandblokker rundt vann, både i innlandet og nær sjøen. Sukkerrøret kommer i «stilker». Hvert segment av stilken vil slippe en sukkerrør. En stilk med 3-4 segmenter vil gi deg 3-4 sukkerrør. Bildet nedenfor viser stilkene 2, 3 og fire segmenter høye.

Du kan bruke en enkelt stilk sukkerrør for å dyrke mer sukkerrør. Plant den i en blokk med sand, og den vil vokse. Når du har 3 sukkerrør, kan du lage papir.

Lag papir i Minecraft

For å lage papir i Minecraft;

Åpne håndverkstabellen.
Plasser en sukkerrør i hver celle i den midterste raden.
Samle papir.

Tre sukkerrørbiter gir deg 3 papirbiter.

  Hvordan telle tomme eller tomme celler i Google Sheets

Konklusjon

Kart og fortryllelsesbord er noen av de viktigste elementene som spillere bruker i spillet. Begge elementene krever papir for å konstruere. Hvis du ønsker å legge til noen estetiske blokker til Minecraft-hjemmet ditt, kan du lage bokhyller som igjen krever papir til bøkene. Papir brukes også til å lage bannere som er en annen estetisk blokk. Paper har vært en del av Minecraft i årevis og er tilgjengelig på både Java- og Bedrock/Windows 10-versjonen av appen.