Hvordan lage steinklosser i Minecraft

Minecraft er en åpen verden hvor du kan bygge hva du vil. Mye av det er fantasi, men du har mange forskjellige blokktyper til rådighet for å bygge et slott, en vindmølle, et fort, boliger, byer osv. Blokker, og bruk av en rekke av dem, legger til detaljer og det får deg til å bygge se mer realistisk ut.

Steinklosser i Minecraft

Stein er en av de vanligste blokkene i Minecraft. Ved gruvedrift med hakke får du brostein. Du kan smelte brostein for å få stein, eller du kan la lava strømme på toppen av vannet for å lage blokker av det, selv om det er utrolig vanskelig å plassere dem. Hvis du har en hakke med Silk Touch-fortryllelsen, kan du bruke den til å utvinne stein direkte. Det er en annen blokk som er laget med stein kalt steinmurstein.

Steinklosser i Minecraft forekommer i strukturer i spillet, og de kan lages. Hvis du vil utvinne en steinstein, kan du bruke en hakke. Det sier seg selv at det er langt enklere å lage steinstein selv.

Lag steinklosser i Minecraft

For å lage steinmurstein trenger du;

Et håndarbeidsbord
Stein (4 blokker med stein gir 4 stein murstein)

For å få stein;

Samle brostein ved å knuse stein som du finner under jorden.
Samle kull mens du henter brostein.
Åpne ovnen.
Plasser brosteinen i smeltecellen.
Plasser kullet i brenselcellen (du kan bruke hvilket som helst drivstoff du ønsker).
Samle steinen.

Å lage stein murstein;

Åpne håndarbeidsbordet.
Plasser 4 steinblokker i et 4×4 rutenett.
Samle steinklossene.

Bruk

Du kan bruke steinklosser for å bygge basen din. De er sterke, men de har en veldig uheldig ulempe; de kan bli infisert av sølvfisk. Steinstein og stein har samme sprengningsmotstand, så steinmurstein brukes mest for estetikken. Hvis du bygger et slott, er det en flott blokk å bruke, men sørg for at blokkene dine ikke er infisert. Lag alltid dine egne i stedet for å utvinne dem fra festninger der sølvfisk har en tendens til å gjemme seg og infisere blokker.

Konklusjon

Steinklosser kommer i noen forskjellige varianter; flisete/sprukket, og mosedekket eller mosegrodd. Igjen, de er estetiske variabler for steinmursteinen. Sprukne murstein er der sølvfisken gjemmer seg oftest, og de er ikke en enkel mobb å bekjempe. Med mindre du lager det selv, unngå de sprukne klossene også. Antall steinblokker som brukes til å lage steinklosser er lik antallet steinklosser du får, men å skaffe stein ved å smelte brostein er der du ender opp med å bruke ekstra ressurser i spillet.