Hvordan lage terrakotta i Minecraft

Minecraft har et bredt utvalg av byggeklosser som du kan bruke til å bygge en base. De kan være enkle steinblokker eller de kan være betongblokker som kan farges for å gi strukturer et mer estetisk utseende. Betong er ikke den eneste blokken du kan farge og bruke i konstruksjon. Det er også terrakotta.

Terrakotta i Minecraft

Terracotta er laget av leire i Minecraft. Leire forekommer i blokkform og kan finnes i grunne innsjøer. Det er vanligvis det andre eller tredje laget i en innsjø. Det kan forekomme i ganske store årer, men de fleste årer er små.

  Hvordan sette opp Webmin på Ubuntu Server

For å lage terrakotta i Minecraft trenger du;

Skaff leirblokk

For å få en leirblokk, må du gruve den. Når den utvinnes, slipper den leirkuler. Du kan deretter konstruere en leirblokk fra leirkulene. Du trenger fire leirkuler for å bygge en leirblokk.

For å utvinne leire, se etter den i grunne bassenger. Den har en gråaktig farge og kan utvinnes med alle typer spade. Knekk den som du ville gjort en sand- eller skittblokk. Samle leirkulene.

Håndverk leireblokk

Nå som du har leirkuler, kan du lage en leirblokk.

Åpne håndarbeidsbordet.
Plasser de fire leirkulene i en 2×2 formasjon.
Samle leirblokken.

  Hva er Slack, og hvorfor elsker folk det?

Lag terrakotta i Minecraft

Terracotta er laget i en ovn.

Åpne ovnen.
Plasser drivstoff i drivstoffåpningen (kull, tre, tang osv.)
Plasser leirblokken i smeltespalten.
Samle en terrakottablokk.

Døende terrakotta

Terrakotta kan, omtrent som betong, farges. For å farge en terrakottablokk trenger du fargestoffet du ønsker og 8 terrakottablokker.

Åpne håndarbeidsbordet.
Plasser fargestoffet i sentercellen, dvs. den andre cellen i den andre raden.
Plasser en terrakottablokk i alle gjenværende celler.
Samle den fargede terrakottaen.

Konklusjon

Terracotta er like eksplosjonsbestandig som stein. Det tar mye tid å bygge nok til å bygge et helt hjem ut av, selv om hjemmet ditt er lite. Hvis du er ambisiøs, kan du lage et helt hjem/base ut av det, men du vil lete etter leire i lang, lang tid. Du må kanskje også foreta flere turer siden leirekuler bare kan stables i stabler på 16 i motsetning til stabler på 64 som er vanlig for de fleste blokker i Minecraft. Når du først har farget en terrakottablokk, kan du ikke endre fargen til en annen. Det er lurt å sjekke ut fargen du får på noen blokker før du dør alt.

  Hvordan fikse skinn laster ikke inn på Minecraft