Hvordan lagre Instagram-historie med musikk (3 metoder)

Selv om du kan lage fantastiske Instagram-historier med bilder, videoer, musikk, filtre, klistremerker, tekster og mye mer, lar det deg ikke laste ned historien med musikk. Hvorfor spør du? Det har mest å gjøre med musikklisenser og gratis distribusjon. Likevel, hvis du fortsatt ønsker å lagre en Instagram-historie med musikk, er det noen enkle måter å gjøre det på. Vår guide her vil hjelpe deg å laste ned Instagram-historier med musikk, selv uten å legge ut videoen. I tillegg kan du lagre Instagram-historier med musikk uten å gjøre kontoen din offentlig. Så la oss hoppe inn og lære om de ulike metodene for å lagre en Instagram-historie med musikk i galleriet ditt.

Lagre Instagram-historie med musikk (2023)

I tillegg til historier du har lagt ut nylig, kan du også laste ned gamle Instagram-historier ved å bruke instruksjonene våre. Utvid tabellen nedenfor for å finne alle metodene.

Last ned dine egne Instagram-historier med musikk (enkel metode)

Med dette smarte trikset kan du laste ned Instagram Stories med musikk til smarttelefonen din uten å bruke en tredjepartsapp. Det beste er at det fungerer feilfritt og uten begrensninger. Kvaliteten på videoen forblir også intakt, og private kontoer støttes også i denne metoden. Du kan i utgangspunktet lagre en Instagram-historie med musikk uten å legge ut det samme. Nå, når det er sagt, la oss gå til trinnene.

  Hvordan få flere visninger på Instagram-ruller

1. Først åpner du Instagram og lag en historie med bilder, videoer, klistremerker og alt. Du kan også legge til musikk hvis du vil. Nå, ikke publiser historien. Trykk i stedet på menyen med tre prikker i øverste høyre hjørne og velg «Lagre».

2. Som vi alle vet, vil historien bli lagret på din iPhone eller Android-enhet, men uten musikk.

3. Åpne Instagram igjen og sveip til venstre for å gå inn i meldingsdelen. Her åpner du en av chattene med din nære venn og trykker på «kamera»-ikonet nederst til venstre.

4. Velg nå videoen du nettopp lastet ned.

5. Sveip til slutt opp og legg til musikken i historien din. Etter det, sørg for at «Fortsett chat» er valgt nederst til venstre. Trykk deretter på «Send» nederst til høyre.

6. Etter at meldingen er levert, trykk og hold på videoen for å se en rekke alternativer nederst. Trykk her på «Mer» og velg «Lagre» for å laste ned videoen til galleriet ditt.

7. Det er alt. Du har lastet ned Instagram Story med musikk på smarttelefonen din.

Lagre Instagram-historien din med musikk etter at du har publisert historien

I tilfelle du allerede har publisert historien eller ønsker å lagre en gammel Instagram-historie med musikk fra arkivene, kan du også gjøre det. Igjen vil dette også fungere for private kontoer uten reduksjon i kvalitet. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan det fungerer:

  Slik slår du av lesebekreftelser på Instagram

1. Åpne Instagram-appen og gå til profilen din. Her trykker du på hamburgermenyen øverst til høyre og åpner «Arkiv». Arkiv lagrer alle tidligere historier i skyen.

2. Velg nå historien du vil laste ned. Trykk deretter på menyen med tre prikker og velg «Lagre video» fra popup-vinduet. Historien vil bli lagret på kamerarullen din, men uten musikk.

3. Nå, akkurat som metoden ovenfor, send historien (nedlastet video) som en melding til en av dine nære personer i DM og legg deretter til musikk. Deretter aktiverer du alternativet «Fortsett i chat» nederst i venstre hjørne. Send til slutt videoen til vennen din.

4. Etter at meldingen er levert, trykk og hold på videomeldingen og velg «Mer» fra alternativene som vises. Deretter kan du lagre Instagram-historien med musikk.

Last ned Instagram-historier med musikk via tredjepartsnettsteder

Bortsett fra den opprinnelige måten, kan du også lagre Instagram-historier med musikk ved å bruke tredjeparts nettjenester. Vær imidlertid oppmerksom på at Instagram-kontoen din må være offentlig for å bruke noen av tjenestene. Jeg vil fraråde brukere å bruke tredjepartsapper da de fleste av dem tvinger brukere til å logge på med brukernavn og passord. Du må ikke skrive inn Instagram-passordet ditt på tredjepartsapper for å beskytte kontoen din mot noen form for ugagn. Når det er sagt, la oss se på to verktøy du kan bruke:

  Slik skjuler du likerklikk på Instagram

StorySaver.net

1. Gå først over til storysaver.net (besøk) og skriv inn Instagram-brukernavnet ditt. Etter det klikker du på «Last ned» her for å hente alle Instagram-historiene dine.

2. Deretter ruller du ned for å finne alle de siste Instagram-historiene du har lagt ut. Klikk på «Lagre som video» her, og historien blir lagret på enheten din med musikk.

3. I tilfelle du vil lagre eldre historier, klikk på «Vis #Highlights» og lagre historien du ønsker.

Snapinsta

Bortsett fra det kan du bruke Snapinsta til å raskt laste ned Instagram-historier med musikk til telefongalleriet ditt. Men igjen, du må ha en offentlig konto. som sagt, slik fungerer det:

1. Start Instagram-appen og åpne historien du vil lagre med musikk. Klikk nå på menyen med tre prikker og kopier lenken.

5. Åpne snapinsta.app (besøk) i mobilnettleseren din og gå til «Instagram Story Download»-fanen. Nå limer du inn lenken her og trykker på «Last ned».

6. Til slutt, fortsett og last ned historien med musikk.

Repost Instagram-historie med musikk på WhatsApp og andre sosiale medier

Så dette er hvordan du kan lagre Instagram-historier med musikk, både ved å bruke innfødte og tredjepartsmetoder. For de fleste brukere vil det første trikset gjøre jobben da det ikke går på akkord på noen front og gir deg videoen uten reduksjon i kvalitet. Uansett, det er alt fra oss. Hvis du står overfor DM-problemer på Instagram, følg artikkelen vår for å finne en mulig løsning. Og hvis du vil slå av foreslåtte innlegg på Instagram, gå til vår koblede veiledning. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.