Hvordan laste ned Windows 7 offisielt og lovlig

Microsoft støtter ikke lenger Windows 7, men flere brukere er fortsatt gale etter det en gang så populære operativsystemet. Etter lanseringen lanserte Microsoft Windows 8, 8.1, 10 og til og med Windows 11, men Windows 7 har fortsatt topplasseringen som det mest foretrukne operativsystemet for mange. Så hvis du fortsatt ønsker å laste ned Windows 7 offisielt og lovlig, følg veiledningen vår nedenfor. Vi har lagt til offisielle nedlastingslenker for Windows 7 ISO-bilder, og alle er lovlige og legitime. På det notatet, la oss gå videre og finne fungerende koblinger for Windows 7.

Last ned Windows 7 ISO offisielt fra Microsoft (2023)

Microsoft avsluttet offisielt støtte for Windows 7 tilbake i 2020, og deretter sluttet det å tilby muligheten til å laste ned Windows 7 ISO-er. Selv om det tillot brukere å laste ned Windows 7 ISO-filer fra gjenopprettingssiden frem til 2021, er det alternativet også fjernet nå. Heldigvis er noen offisielle nedlastingslenker fortsatt aktive, og du kan bruke dem til å laste ned ISO-filene. Linkene er direkte fra Microsofts servere og er helt legitime. Vi sjekket koblingene på VirusTotal, og ingen av sikkerhetsleverandørene flagget det. Sjekk ut testresultatet akkurat her.

  Hvordan fikse feil 0x80070057 på Windows Update (fullstendig veiledning)

Til din informasjon er Windows 7 ISO-er tilgjengelige for både 32-biters og 64-biters PC-er og er tilgjengelige på engelsk (USA). Du kan lovlig få Windows 7 Service Pack 1 (SPI1) ISO-er for Home Premium, Ultimate og Professional-utgavene. Med alt det sagt, la oss nå gå til nedlastingskoblingene.

Merk: Siden Windows 7 har nådd slutten av livet, anbefaler vi ikke å bruke Windows 7 til daglige oppgaver. Hvis du vil bruke Windows 7 for spesiell datert programvare, kan du bruke det, men gjør det med måte. Men vi foreslår at du bruker Windows 10/11, og du kan kjøre eldre programvare på Windows 10/11 ved å bruke opplæringen som er koblet til her.

  Slik deaktiverer og fjerner du Windows 10-kontosynkroniseringsinnstillinger

1. Klikk på de direkte koblingene nedenfor for å laste ned Windows 7 ISO-bildet til din PC.

  • Last ned Windows 7 Home Premium ISO-bilde (SP1): 32-bit | 64-bit
  • Last ned Windows 7 Ultimate ISO Image (SP1): 32-bit | 64-bit
  • Last ned Windows 7 Professional ISO Image (SP1): 32-bit | 64-bit

2. Filstørrelsen er rundt 3,8 GB for 32-bits bilder og 5,5 GB for 64-biters bilder.

3. Når du har lastet ned, kan du bruke Rufus til å lage en oppstartbar USB for Windows 7 på din PC. For de som ikke er klar over det, støtter Windows 7 både GPT- og MBR-partisjonsstiler. Hvis du dobbeltoppstarter Windows 7 med et annet operativsystem, så husk å velge GPT, som er en moderne standard og støtter UEFI-modus også. På eldre datamaskiner velger du «MBR».

  Reparer 0x800f0831 Windows 10-oppdateringsfeil

4. For å teste Windows 7 OS-bildet installerte jeg det på datamaskinen min, og det gikk fint uten noen feil. Så fortsett og sjekk ut Windows 7 ISO-bildet og installer det på PC-en din for ditt spesielle bruk.

Installer og kjør Windows 7 på din PC

Så dette er hvordan du kan laste ned og installere Windows 7 offisielt og lovlig i 2023. Jeg har kun levert fungerende lenker fra Microsofts server, og ettersom jeg testet den er de helt legitime. Uansett, det er stort sett det. Hvis du vil laste ned Windows 11 ISO offisielt, følg vår koblede guide for en detaljert opplæring. Og for å finne en liste over de beste Windows 11-appene, følg vår kuraterte artikkel. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.