Hvordan laste opp video av høy kvalitet på TikTok

Millioner av individer har uttrykt interesse for å bruke TikTok siden det ble verdens mest brukte sosiale videonettverk. Den brukervennlige videogeneratoren, som alle kan bruke til å lage filmer, publisere på TikTok og dele med vennene sine, er grunnen til at den har fått så rask popularitet. Hvis du er en TikTok-bruker og lurer på hvordan du laster opp video av høy kvalitet på TikTok? Ikke bekymre deg! Vi gir deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine, som hvordan du laster opp HD-videoer på TikTok og hvor er TikTok-videokvalitetsinnstillingene. Du vil også forstå hvordan du fikser opplasting av HD som mangler på TikTok.

Hvordan laste opp video av høy kvalitet på TikTok

Du vil få vite hvordan du laster opp video av høy kvalitet på TikTok videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er oppløsningen til TikTok-videoer?

Har du noen gang lastet opp en video som så bra ut på telefonen din, men som ble pikslert, forvrengt eller kuttet av når du så den senere? Du må konvertere videoene dine til riktig størrelse før du laster dem opp for å unngå at TikTok konverterer dem til spesifikasjonene med potensielle tekniske problemer. Videoer i MP4- og MOV-formater kan spilles av på TikTok. Gitt populariteten til vertikale sideforhold på mobile enheter, bør du sikte på å holde deg til oppløsninger på 1080 x 1920 eller, i det minste, 720 x 980 hvis du ikke vil at videoene dine skal virke uskarpe.

  Hvordan få 3 minutters videoer på TikTok

Hvor er TikTok-videokvalitetsinnstillingene på Android?

Du har kanskje observert at TikTok-videoer ikke alltid har den beste kvaliteten. Sjekk derfor at TikTok-videokvalitetsinnstillingene er riktig angitt før du laster opp. For å garantere god kvalitet på den opplastede videoen din, må du aktivere alternativet Tillat opplastinger av høy kvalitet fra skjermbildet Flere alternativer.

Hvorfor har mine TikToks lav kvalitet? Hvorfor er min TikTok-videokvalitet dårlig?

En video av høy kvalitet kan se ut til å være av lavere kvalitet på grunn av en rekke omstendigheter.

  • Du bruker ikke et kamera fra TikTok: Du kan ta opp en live-video ved å bruke kameraet i appen på TikTok. TikTok-kameraet gir vanligvis de beste resultatene fordi det er designet for nettstedet.

  • Den lave oppløsningen på kameraets skjerm: Den høyeste anbefalte videokvaliteten på TikTok er 1080p. Sørg for at kameraets oppløsning er 1080p mens du spiller inn en video.

  • Ustabil Internett-tilgang: Internett-hastigheten din er direkte relatert til kvaliteten på videoen din. Kvaliteten på TikTok-videoene forbedres med høyere internetthastigheter. Derfor, for å se videoen din i god kvalitet, sørg for at Internett er raskt.

  • Feil aspekter ved TikTok-video: Sørg for at enhetens kamerainnstillinger er ideelle for å filme videoer for TikTok. Den foreslåtte videoinnstillingen på TikTok er en maksimal videooppløsning på 1080p x 1920p, full videostørrelse på 287,6 MB, H.264-kodek og MP4- eller MOV-videoformater.

Hvorfor støttes ikke min TikTok-videooppløsning for øyeblikket?

Du kan oppleve dette problemet hvis du tar opp en video utenfor TikTok og deretter prøver å laste den opp til TikTok. Din TikTok indikerer at videooppløsning ikke støttes for øyeblikket. De fleste kameraer kan ta opp video med oppløsningen TikTok støtter. Du kan justere videoens oppløsning for å rette opp dette. Bruk en oppløsning på opptil 1080p hvis du ønsker å publisere videoene dine til TikTok (1080×1920 er det beste for alle videoer).

Støtter TikTok 1080p?

Ja, du kan laste opp videoer med en oppløsning på opptil 1080p HD på TikTok.

Hvordan slår jeg en video i HD?

I TikTok-appen kan du laste opp videoer med en oppløsning på opptil 1080P. Hvis du vil sikre at videoene du importerer til TikTok og laster opp er av høy kvalitet, legg ut videoen din i HD ved hjelp av en funksjon. Slik laster du opp videoer av høy kvalitet på TikTok.

1. Åpne TikTok-appen på din Android eller iOS mobil enhet.

2. Trykk på Pluss-ikonet fra den nederste linjen.

3. Trykk på Last opp.

4. Bytt til fanen Videoer og velg ønsket video du vil laste opp i HD.

5. Deretter redigerer du videoen med de tilgjengelige redigeringsalternativene hvis du vil, og trykker på Neste.

6. På Post-skjermen trykker du på Flere alternativer.

7. Slå deretter på bryteren for alternativet Tillat opplastinger av høy kvalitet.

8. Gå tilbake til Post-skjermen og trykk på Post for å laste opp videoen i HD.

Hvordan laster jeg opp videoer av høy kvalitet til TikTok?

Noen brukere tror kanskje at videoen de tar opp på smarttelefonen er av dårlig kvalitet. Det kan være en av grunnene, men det er ikke den viktigste. Du vet, du kan laste opp 1080p HD-videoer til TikTok. Imidlertid vil du mest sannsynlig fortsatt motta dårlig videokvalitet hvis du ikke manuelt endret TikToks videokvalitetsinnstillinger for å laste opp videoer i HD som standard. Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å laste opp videoer av høy kvalitet du har tatt på TikTok.

Hvordan lager du en TikTok-video 1080p?

For Windows og Mac er VideoProc Converter en fleksibel videoredigerer og HD-videokonverter. Den kan oppskalere 360p-, 480p- og 720p-videoer til 1080p med åpenbare visuelle forbedringer når du konverterer en lavoppløselig video til HD på en større skjerm. Når du konverterer 4K til 1080p, vil det visuelle kvaliteten opprettholdes mens filstørrelsen reduseres. Her er en guide for hvordan du lager en TikTok-video 1080p i noen få enkle trinn:

1. Installer og kjør VideoProc Converter på din PC.

2. Klikk på Video for å få tilgang til panelet for videokonvertering.

2. For å legge til én eller flere videofiler til VideoProc Converter, klikk på +Video.

3. Etter å ha lagt til videoen, klikk på Målformat.

4. Velg HD-video > AVC HD-video > Ferdig.

5. Velg kodek-girikonet.

6. For å endre oppløsningen, gå til Videokodekalternativer og velg 1920 x 1080.

7. Velg ønsket utdatakatalog.

8. Til slutt klikker du på Kjør for å lagre den konverterte HD-videoen på enheten din.

Hvordan laste opp HD-videoer på TikTok på iPhone?

Her er en guide for hvordan du laster opp HD-videoer på TikTok i noen få enkle trinn:

1. Start TikTok-appen på telefonen din.

2. Trykk på plussikonet > Last opp.

3. Velg ønsket video og rediger den med de tilgjengelige redigeringsalternativene.

4. Trykk deretter på Neste.

5. Trykk på Flere alternativer > Tillat opplastinger av høy kvalitet.

6. Legg deretter ut videoen i HD.

Hvordan fikse opplasting HD mangler på TikTok?

Det er fortsatt flere måter du kan løse TikTok-videokvalitetsproblemene på, uansett hvor alvorlig tilstanden din kan være. For å unngå problemer med videokvalitet, her er en guide for hvordan du fikser opplasting HD som mangler på TikTok:

  • Videostørrelsen, når den sendes inn fra en iOS-enhet, er 250 MB og Android trenger 75 MB.
  • H.264-kodek
  • Sideforholdet på 1920 x 1080 piksler
  • MOV- eller MP4-format
  • Videoformat i loddrett

Pass også på at du tar videoopptak med høyere oppløsning. Dessverre har ikke alle mobiltelefoner sterke kameraer, som ofte produserer kjedelige og ubehagelige filmer. Lovende resultater er garantert av Apple iPhones og noen Android-smarttelefoner, for eksempel Samsung Galaxy.

***

Vi håper at du lærte om hvordan du laster opp video av høy kvalitet på TikTok. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x