Hvordan overføre kontakter fra Android til iPhone 🤖»🍎

En betydelig forskjell mellom en Android- og en iPhone-bruker er at mange Android-brukere ser etter å oppgradere til en iPhone en gang i livet, men en iPhone-bruker ønsker sjelden det samme.

Det er stor oppmuntring fra alle sider når en Android-bruker har tenkt å bytte til iPhone.

Dette betydningsfulle skiftet skjer før eller siden, men det kommer også med et sett med tvil og nøling. Android er mye brukt globalt, med over 2,5 milliarder aktive brukere. iPhone er imidlertid sakte i ferd med å ta igjen. Over en milliard aktive iPhone-brukere får om lag 23 % andel av det globale smarttelefonmarkedet.

Det er vanlig å bytte fra Android til iPhone.

Mange venter med å bytte fra Android til iPhone for å benytte seg av tjenester som kun er eksklusive for Apple-brukere. Hvorfor? Fordi iPhone er kjent for å være brukervennlig, har dets rene grensesnitt, raske prosessor, hyppige oppdateringer, eksklusive Apple-butikk og integrerte Apple-produkter.

La oss diskutere hvorfor det er fordelaktig å bytte fra Android til iPhone.

Hvorfor bytte fra Android til iPhone?

Færre apper

Apple tilbyr færre apper sammenlignet med Android. Siden Android-telefoner kan få virus fra Google Play-butikken, er Apple strenge og tillater bare de utviklernes apper som passerer gjennom spesifikke kriterier. Så sjansene for et datainnbrudd gjennom tredjepartsapper er mye mindre enn det fra noen Android-enhet.

Apples økosystem

Apple har introdusert mange produkter som Mac, iPad, smartklokke, musikkspillere og mer. Alle disse Apple-produktene nyter godt av et lukket økosystem. De fungerer alle sømløst sammen, og det er ikke nødvendig å koble dem gjennom separate apper, da en enkelt Apple-ID er nok til å koble dem sammen og jobbe effektivt med dem.

Flere programvareoppdateringer

Apple slipper hyppige programvareoppdateringer, og hvert år slipper de betydelige iOS-programvareoppdateringer som forbedrer ytelsen og bedre sikkerheten til enheten. Hoved-USP for et Apple-produkt er at selskapet leverer iOS-oppdateringer til de nyeste versjonene av produktet og push-oppdateringer til deres 3-4 år eldre produkter.

  Kan jeg gjenopprette data fra et Android SD-kort eller USB-stasjon formatert som intern lagring?

Bruk nye apper først

Noen utviklere bruker Apple Store som en lanseringsplattform. De slipper eksklusivt avanserte apper på Apple og slipper dem kanskje aldri på Android. Noen apper som Snapchat og Super Mario Run ble først introdusert i Apple Store og kom senere på Android. Dette gir eksklusiviteten til mange apper etter å ha kjøpt en hvilken som helst iPhone.

Bedre videresalgsverdi

Siden Apple er en enkelt produsent, lanserer den ikke nye modeller like ofte som Android. iPhone er også et high-end produkt og bruker materialer av høy kvalitet. Alt dette bidrar til å få en bedre videresalgsverdi av iPhone enn Android. Swappie kjøper og selger brukte og renoverte iPhones.

Hvordan det kan ta litt å bli vant til å bruke en iPhone for første gang!

Et trossprang fra Android til iPhone vil ikke forårsake et ekkelt fall. I stedet blir det en enda bedre landing. En person som har brukt Android i flere tiår kan føle seg litt forvirret mens han bruker iPhone.

Imidlertid fungerer mange populære tredjepartsapper på Android og iPhones som Twitter, Instagram, Spotify og Netflix. Google-apper fungerer fint på iPhones, men de kan ikke bli standardapper. For å eksemplifisere, hvis brukeren åpner en e-postkobling, vil den åpnes i Apples e-postapp i stedet for Gmail.

Førstegangsbrukere bør bruke Apples apper for å venne seg til iPhone-økosystemet. Bruk Siri i stedet for Google Assistant, Bla gjennom i Safari i stedet for Chrome, prøv Apple-bilder i stedet for Google Photos, og bruk Apple-kart i stedet for Google maps. Disse første trinnene vil hjelpe en bruker å bli kjent med iPhone raskt.

Ulike metoder og verktøy for å overføre Android-telefonkontakter til iPhone

En telefons primære formål er å ringe, og for det er en kontaktliste avgjørende. Her er noen enkle metoder og verktøy som hjelper deg med å overføre Android-kontakter til iPhone.

Under den første oppsettsprosessen

Apple tilbyr en «Flytt til iOS»-app for Android-telefoner. Imidlertid fungerer det bare når du setter opp en ny iPhone. Denne appen fungerer som et utmerket verktøy for å overføre Android-kontakter til en iPhone. Hvis iPhone ikke er konfigurert, kan Android-brukere også laste ned appen fra Google Play Store.

Instruksjonene nedenfor dekker hele prosessen med å overføre kontakter.

 • Installer «Flytt til iOS»-appen på en Android-smarttelefon.
 • Godta vilkårene.
 • Gi tilgang og gi tillatelse.
 • En skjerm for finn din kode vises.
 • Bytt nå til iPhone.
 • Trykk på «flytt data fra Android» under oppsettprosessen.
 • En sekssifret eller tisifret kode vil vises på skjermen.
 • Skriv inn denne koden i Android-telefonen.
 • Et skjermbilde for overføring av data vil be brukeren velge dataene de ønsker å overføre.
 • Trykk på kontakter, og overføringen er fullført.
  GRE Vocab Lock Lær et nytt ord hver gang du ser på telefonen [Android]

Bortsett fra dette, andre apper som Kopier mine data og Smart overføring kan også overføre data og filer fra Android til iPhone.

Google-konto er den enkleste metoden for å overføre kontakter fra Android til iPhone. Først må kontaktene synkroniseres med en Google-konto. Men hvis de ikke er synkronisert, naviger til innstillinger > trykk på Google-konto > trykk på kontosynkronisering > trykk på tre prikker for å synkronisere alt.

Nå som Google-kontaktene er synkronisert, er det på tide å bytte til iPhone.

Gå til innstillinger > klikk på e-post > trykk på kontoer > Legg til konto > skriv inn samme Google-konto > sørg for at kontaktbryteren er på > Android-kontakter er nå overført.

Import/eksportalternativ

En annen enkel metode for å overføre kontakter fra Android til iPhone er å eksportere kontakter fra hvilken som helst Android-smarttelefon og importere dem til iPhone. Det kan gjøres ved å følge instruksjonene nedenfor:

 • Naviger til kontakter på Android-telefonen.
 • Velg tre prikker eller tannhjulikoner og velg import/eksport-alternativet.
 • Trykk på eksport til .vcf-fil
 • Vcf-filen til kontaktene er nå opprettet i telefonlageret.
 • Send denne filen til iPhone enten via e-post, eller last opp på skyen eller via Bluetooth.
 • Åpne nå vcf-filen og velg legg til alle kontakter, eller hvis den spør hvilken app du vil åpne i, velg deretter kontakter.

SIM-kort

Den eldste og enkleste metoden for å overføre kontakter fra Android til iPhone er gjennom et sim-kort.

På Android-telefonen, naviger til kontakter > trykk på tannhjulikonet eller tre prikker > klikk på SIM-kortkontakter > trykk igjen på tre prikker-menyen > velg importer fra telefon > velg legg til alle kontakter.

Det er på tide å fjerne sim-en fra Android-enheten og sette den inn i iPhone. Naviger til innstillinger > trykk på kontakter > Velg importer sim-kontakter. Kontakter er nå overført.

Overfør kontakter ved hjelp av tredjepartsapplikasjoner

Sammen med alle metodene ovenfor, hvis noen vil prøve tredjepartsapper, her er noen verdige forslag.

Kopier mine data

Med over 10 millioner brukere er Copy My Data en go-to app for folk som leter etter en enkel dataoverføringsløsning. Kopier mine data gjør det enkelt for en bruker å overføre data fra en telefon til en annen over et Wi-Fi-nettverk uten å trenge en datamaskin.

Den overfører enkelt kontakter fra Android til iPhone og kan også overføre viktige data som bilder og videoer. Det er imidlertid viktig å bruke samme Wi-Fi-nettverk på begge enhetene for at denne appen skal fungere riktig.

  Slik stopper du automatisk nedlasting i WhatsApp på Android og iPhone

Smart Transfer: Fildelingsapp

En app som gir en dataoverføringsløsning på tvers av plattformer fra en gammel enhet til en ny, fra Android til Android eller iOS. Den støtter alle smarttelefoner og nettbrett og sikrer gratis, sikker overføring av store datafiler via et hotspot/Wi-Fi-nettverk. Denne appen kan raskt overføre filer som kontakter, bilder, kalendere, WhatsApp og videoer.

Dessuten kan man bytte telefondata eller flytte data sømløst på kort tid med dette Smart overføring app. Den gir tilkobling mellom to telefoner gjennom eksklusive QR-koder som avlaster brukeren fra kabler og ledninger. Den støtter flere språk som tysk, kinesisk, fransk, italiensk, japansk og mange flere.

iMobile AnyTrans

Anytrans gir en jevn overgang fra Android til iPhone. Det er ikke nødvendig å forlate data som har verdi for deg. Den migrerer kontakter, bøker, dokumenter, bilder, videoer, ringetoner, nedlastede videoer, komprimerte filer, meldinger og til og med anropslogger.

Det sikrer heller ingen overskriving av eksisterende data og filer som ellers kan gjøre telefonen full av søppel og fylle opp intern lagring. For en førstegangs iPhone-bruker kan Anytrans bli en one-stop-løsning for å håndtere alle apple-produktbaserte krav til iPad, iCloud, iTunes, etc.

Sammendrag

De fleste Android-brukere ønsker å eie en iPhone i livet. Selv om Android er et svært konkurranseutsatt marked og involverer mange produsenter som streber etter å gi brukerne flotte modeller, nye funksjoner og en generell god opplevelse, fortsetter en iPhone som et frittstående produkt å lokke Android-brukere til sin side.

Det er enkelt å bytte fra Android til iPhone også. Det største problemet for enhver iPhone-bruker er hvordan du overfører kontakter fra Android til iPhone. Denne artikkelen har dekket alle de primære metodene for å overføre kontakter fra Android til iPhone. Overgangen er ganske jevn og vil ikke irritere Android-brukeren.

Du kan også lese om måter å overføre kontakter fra en Android-telefon til en annen eller fra en iPhone til Android.

x