Hvordan reversere bildesøk på Instagram

Instagram er en av de mest populære applikasjonene for bildedeling, brukt av millioner av mennesker over hele verden. Denne appen lar brukere legge ut bilder, videoer og meninger og følge andre. Gjennom årene, fra bare en fotodelingsapp, har den blitt det ultimate mediet hvor man kan vise talentene sine, promotere arbeidet eller virksomheten deres, eller forfølge det som en karriere ved å lage innhold på Instagram. Appens søkemotor er et emne som er verdt å diskutere, siden den ikke kan utføre et Instagram-søk etter bilde. De siste oppdateringene til appen lar oss utforske det rikelig innholdet mens vi bruker relaterte ord. Den søker imidlertid ikke på Instagram etter bilde. I denne guiden vil vi se hvordan omvendt bildesøk Instagram fungerer for å søke på Instagram-profil etter bilde.

Hvordan reversere bildesøk på Instagram

Instagram-brukeres personvern er nøye beskyttet, da all data og digitale avtrykk på applikasjonen er kryptert. Du kan også sørge for sikkerheten til bildene dine ved å legge til logoer eller vannmerker. Det kan være mange grunner til at ens data kan bli stjålet, eller du trenger å finne noen, men løsningen er fortsatt bare én bruk av omvendte bildesøkemotorer. Den gir deg kanskje ikke den nøyaktige kilden, men den kan hjelpe deg med å begrense søkeparametrene dine. Du vil bli kjent med hvordan du reverserer bildesøk Instagram og søker Instagram-profil etter bilde lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

Hva er omvendt bildesøk på Instagram?

Bildesøkemotorer jobber med de visuelle søkene gitt av brukere. Søkemotoren analyserer sammensetningen av bildet, som inkluderer komponenter som mønstre, fargepiksler, detaljerte former og geometri. Disse detaljene er viktige for å finne den originale kilden til bildet. Omvendt bildesøk Instagram kommer godt med når du skal oppdage plagiat eller finne en person. Dette er nyttig fordi du med bare ett bilde kan søke på Instagram etter bilde og finne ut mer om personen.

Hvorfor omvendt bildesøk på Instagram?

Omvendt bildesøk Instagram har bidratt til å overvinne problemer som plagiering. På grunn av sikkerhets- og personvernhensyn byttet Instagram til en ny API-plattform i 2018. Derfor tillater ikke appen brukere å laste ned innholdet. Men folk stjeler andres innhold ved å bruke enkle midler, som å ta et skjermbilde. Instagram-søk etter bilde har vist seg å være en effektiv metode for å holde oversikt over brukerens originale innhold. Metoden for å søke på Instagram-profil etter bilde har også vist seg å være nyttig med omvendt bildesøk på Instagram. Du kan enkelt finne en persons profil med bare bildet deres.

  Hvor mange rapporter trengs for å slette en Instagram-konto

Hvordan utføre et omvendt bildesøk på Instagram?

Prosessen med å oppnå et omvendt bilde på Instagram begynner med følgende trinn:

Merk: Disse trinnene kan variere avhengig av enheten du bruker.

1. Åpne Instagram-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Ta et skjermbilde av bildet du vil utføre et omvendt søk på.

3. Åpne bildet i galleriet ditt.

4. Trykk på redigeringsikonet.

5. Trykk på alternativet Beskjær.

6. Beskjær bildet i henhold til sideforholdet.

7. Trykk på Lagre øverst til høyre på skjermen.

8. Her er bildet vi skal bruke for omvendt søk på Instagram med forskjellige søkemotorer.

Merk: For å utføre omvendt bildesøk på Instagram via en stasjonær nettleser, overføre bildet til systemet ditt ved hjelp av en USB eller send bildet via e-post og last ned.

Hva er søkemotorene for omvendt bildesøk?

Det er noen få søkemotorer som viser hvordan vi kan søke på Instagram etter bilde eller søke på Instagram-profil etter bilde. De beste av disse søkemotorene er nevnt nedenfor:

1. Google Bilder

Google bilder er den mest populære og kjente søkemotoren. Man kan få umiddelbare søkeresultater med sin effektive og enorme database. Den finner en lenke til personens profil med bare et bilde. Det kan være svært nyttig når man skal finne plagiat. Google bildesøk pleier også å gi detaljer om ressursene der bildet har blitt brukt. Siden de har en stor database, kan brukere forvente nøyaktige søkeresultater mesteparten av tiden. Du kan bruke den på skrivebordet og telefonen for å utføre Instagram-søk etter bilde.

Google Bildesøk er gratis. Den bruker de samme kraftige algoritmene som Google bruker andre steder. Derfor kan du gå for det uten å tenke på det.

Slik kan du søke på Google Bildesøk:

1. Gå til Google bilder på nettleseren din.

2. Klikk på kameraikonet på søkefeltet.

3. Dra og slipp bildet du vil søke etter.

Merk: Du kan laste opp filen ved å klikke på alternativet Last opp en fil eller kopiere og lime inn sidens URL og klikke på Søk.

4. Når du laster opp filen og klikker på søkealternativet, får du resultatene.

2. Sosial steinbit

Sosial steinbit er en effektiv søkemotor som hjelper deg med å utføre et Instagram-søk etter bilde. Det gjør oss i stand til å finne personer og bekrefte identiteten deres. Den effektive analysen av bildeegenskaper sikrer presise søkeresultater. Denne søkemotoren finner også en persons kontaktdetaljer, profiler på sosiale medier og mer.

  Slik sjekker du seloggen på Instagram-hjulene dine

Kostnaden for Social Catfish er $5,99/5 dager og $26,9/måned. Selv om du får trege søkeresultater, kan du få tilleggsinformasjon du kanskje ikke finner andre steder. Når du har fullført søket, kan du låse opp hele rapporten. Denne rapporten gir detaljer om følgende:

 • Navn, telefonnummer, e-postadresse og bilder
 • Sosiale medier og datingprofiler
 • Rulleblad
 • Posisjonshistorikk
 • Eiendelsdetaljer
 • Bakgrunnsdata

Her ser vi hvordan du bruker Social Catfish:

1. Gå til den offisielle nettsiden til Sosial steinbit.

2. Klikk på alternativet Bilde.

3. Velg ønsket bilde.

4. Klikk på alternativet Åpne.

Når du laster opp filen, analyserer nettstedet bildet dypt.

Derfor er det en betalt tjeneste, og du kan bare fortsette videre når du foretar betalingen.

3. TinEye

Det neste verktøyet for omvendt bildesøk Instagram er TinEye. I motsetning til søkemotoren nevnt ovenfor, er denne rask og søker kun etter bilder. Dette er trygt og sikkert å bruke. Noen av de interessante fakta om denne søkemotoren er:

 • TinEye er avhengig av andre bildegjenkjenningsteknologier enn bildekomponentfaktorer.
 • Den bruker detaljer som farger, piksler, visuelle mønstre osv., for å identifisere et bilde i stedet for å bruke informasjon som metadata og nøkkelord.
 • Suksessraten er høy da de kontinuerlig oppdaterer databasene.
 • Dette inkluderer levering av filtre for å avgrense søkeresultater.
 • De finner bilder ved hjelp av en proprietær algoritme.
 • TinEye er gratis. Dens effektive database og suksessrate er grunnen til at du bør vurdere å bruke denne.

Her er noen få trinn for å bruke TinEye:

1. Gå til den offisielle nettsiden til TinEye.

2. Klikk på Last opp.

Merk: Du kan også kopiere og lime inn bildenettadressen.

3. Når du har valgt bildet, klikker du på Åpne.

Du finner søkeresultatene som ser slik ut.

4. Microsoft Bing

Microsoft Bing søkemotoren fungerer på samme måte som Google bildesøk. Selv om det er estetisk tiltalende, kan du ikke forvente effektive suksessrater. Bortsett fra det er det funksjoner som er verdt å vurdere med denne søkemotoren. Noen funksjoner i denne søkemotoren er:

 • Brukernavn er utelatt fra bildenettadressene, slik at andre brukere ikke kan oppdage bilder.

 • Et slettevarsel sendes automatisk etter hver opplasting.
 • Et kopieringsalternativ er tilgjengelig på teksten til bildet.
 • Microsofts Bing er gratis og er verdt et forsøk.

La oss se hvordan du bruker denne søkemotoren:

1. Gå til Microsoft Bing bildesøkeside.

2. Dra og slipp ønsket bilde.

Merk: Du kan også ta et bilde, kopiere og lime inn en bilde-URL, bla gjennom eller søke via tekst.

Etter å ha lastet opp bildet finner du søkeresultatene.

5. Yandex bildesøk

Yandex bilde søk er en populær russisk søkemotor. Det gir overlegne resultater for omvendt bildesøk. Søkeresultatene anses å være bedre enn Googles bildesøkeresultater. Det er i utgangspunktet en gullgruve for omvendt bildesøking. Det gir flere størrelser av det samme bildet. Det er den sterkeste søkemotoren for ansiktsmatching og stedsidentifikasjon.

Yandex Image-søkemotoren er gratis og rask. La oss finne ut hvordan du bruker Yandex bildesøk:

1. Gå til den offisielle nettsiden til Yandex bilde Søk.

2. Klikk på kameraikonet.

3. Dra og slipp ønsket bilde du vil søke etter.

Merk: Du kan også klikke på Velg fil-knappen for å laste opp filen eller kopiere og lime inn bildenettadressen i søkefeltet.

Når du laster opp bildet, får du søkeresultatene.

6. Saus NAO

SausNAO er en annen, ikke kjent, søkemotor. Betydningen av navnet SauceNAO er behovet for å finne ut kilden til dette akkurat nå. Dette var i utgangspunktet designet for å teste bruken av ett enkelt bilde på flere nettsteder. Det er kanskje ikke estetisk tiltalende, men det kan være løsningen andre populære søkemotorer kanskje ikke har gitt. SauceNAO er gratis og veldig enkel å bruke. Det kan være ditt siste alternativ, men det er definitivt verdt et forsøk. Her er trinnene for å se hvordan dette fungerer:

1. Gå til den offisielle nettsiden til SausNAO.

2. Klikk på alternativet Velg bilde.

Merk: Du kan også kopiere og lime inn bildenettadressen.

3. Klikk på Åpne etter å ha valgt bildet.

4. Klikk på SØK-alternativet.

Du får søkeresultatene som vist nedenfor.

7. Pixsy

Pixsy er enda en søkemotor som hjelper til med å reversere søk på Instagram-bilder. Dette muliggjør raske søkeresultater. Bortsett fra å bare gi søkeresultatene, lar det brukeren iverksette passende tiltak mot lovbryteren ettersom nettsiden deres viser Finn og bekjemp bildetyveri. Det gir kraftige verktøy for å forhindre uautorisert bruk av bilder og er gratis. Derfor er den perfekt for å sikre bildene dine. Det er ikke bare en bildesøkemotor som muliggjør lisensavtaler mellom deg og den som er anklaget for å ha brukt bilder uten tillatelse.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære å reversere bildesøk på Instagram og søke på Instagram-profil etter bilde. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x