Hvordan stemmechat i Nintendo Switch-spill

Nintendo Switch har ikke en innebygd mikrofon, noe som gjør stemmechatting mens du spiller nettspill ganske komplisert. Det er imidlertid fortsatt noen få måter du kan snakke med lagkameratene dine på Switch. Slik gjør du det.

Svaret avhenger av spillet ditt

Switchen har ikke innebygde stemmechat-funksjoner i operativsystemet. Nintendo tilbyr en talechatløsning i Nintendo Switch Online-appen for iPhone og Android, men dette krever en Nintendo Switch Online-abonnement. Det kreves for nettspill i mange spill som Mario Kart og Splatoon, men ikke alle nettspill krever det.

Fortnite bruker for eksempel en egen Epic Games-konto og trenger ikke Nintendos online spillabonnement. Noen ikke-Nintendo-spill hopper derfor over Nintendo Onlines stemmechatløsning og gjør det direkte på konsollen med et headset.

Med andre ord krever de fleste Nintendo-spill en egen smarttelefonapp for å stemmechatte på nettet. Du kobler headsettet til telefonen og chatter via appen mens du spiller. Noen tredjepartsspill kan gjøre det på selve Switch via 3,5 mm hodetelefonkontakten.

Her er det du trenger å vite:

Nintendo Switch nettapp: Bruk denne til Nintendo-spill som Mario Kart, Super Smash Bros Ultimate og Mario Tennis Aces. Du installerer appen på telefonen og chatter med vennene dine.
Direkte på bryteren: Noen tredjepartsspill, inkludert Fortnite og Overwatch, trenger ikke en separat app. Du kobler bare et standard hodesett til den enkle 3,5 mm lydkontakten på Switch og chatter uten appen, akkurat som en smarttelefon. Igjen, Nintendos egne spill vil ikke fungere med dette.
Bytt til Discord: Hvis alt virker for komplisert, er vi enige. Vi foreslår at du bytter til Discord eller en annen app som Teamspeak hvis du vil talechatte med vennene dine mens du spiller Switch-spill.

  Jeg betalte $42 for at Apple skulle installere en skjermbeskytter, og jeg er ikke engang gal

Nintendo Switch Online-appen

Nintendos offisielle stemmechatløsning er en app du kan laste ned for iOS og Android. I tillegg til stemmechat i spillet med vennene dine og lagkameratene dine, kan du bruke appen til å legge til andre Nintendo-brukere som venner, pinge dem for å spille og se statistikken din og vennene dine for bestemte spill. Du kan også bruke den til å invitere venner via sosiale medier.

Avhengig av spillet kan du enten talechatte med andre spillere i lobbyen din eller med vennene du har lagt til. Splatoon 2 og Mario Kart 8 er noen av de populære spillene som støtter appen. For å bruke den må du ha en Nintendo Online-konto.

  Start prosjekter ved å lage en disposisjon og organisere innholdet ditt

Mange brukere påpeker imidlertid at opplevelsen av å bruke appen er ganske dårlig, med hyppige lydforsinkelser og tilkoblingsproblemer. Med mindre du har en lydmikser, kan du heller ikke bruke et enkelt par øretelefoner på både telefonen og Nintendo Switch samtidig. Hvis du vil bruke øretelefoner, må du velge mellom å høre talechat og høre lyd i spillet, noe som kan være avgjørende for noen spill.

Appen er også regionlåst. Den er for tiden utilgjengelig i flere territorier, spesielt de i Asia og Sør-Amerika. Tatt i betraktning at mange av disse spillene har globale spillerbaser, begrenser dette enkel talechattilgang til en betydelig del av den potensielle spillerbasen for et spill.

Innebygd talechat for spesifikke spill

Noe av det uvanlige med Nintendos mobilløsning er at den enkle 3,5 mm lydkontakten på konsollen har lydinngang, så den støtter faktisk innebygd talechat. Men fordi det ikke er en utbredt implementert funksjon, støtter bare en håndfull spill integrert talechat fra Switch uten å måtte bruke appen.

Blizzards tredjepersonsskytespill Overwatch og Epic Games sitt overlevelsesspill Fortnite er blant spillene som støtter det. Hvis du spiller et av disse spillene, koble til et par gode hodetelefoner, og du kan umiddelbart snakke med lagkameratene dine. Nintendos egne spill støtter ikke dette og krever appen.

  Hvordan laste ned og sette opp et Ubuntu Desktop VMware-bilde

Dessverre støtter ikke Nintendo Switch Bluetooth-hodetelefoner, så du kan ikke bruke dem til talechat.

Tredjepartsapper

Hvis spillet du spiller ikke støtter innebygd stemmechat, og Nintendo Switch Online-appen er buggy eller utilgjengelig i din region, bør du se etter en tredjepartsapp. Den mest populære stemmechat-appen er Discord, som har en rekke funksjoner og apper for både mobil og stasjonær. Discord støtter trykk og snakk og taleaktivitetsinnstillinger for å oppdage lydinngang. Mobilappen lar deg også gå inn og ut av appen sømløst uten å miste anrop eller hakking.

Det finnes noen få andre alternativer, som TeamSspeak og Skype, men ingen av dem er like robuste eller har et så stort spillfellesskap som Discord.

Du bør huske på at tredjepartsapper ikke har innebygd integrasjon med spillet du spiller, så det vil være vanskelig å chatte med fremmede raskt. Men hvis du chatter med folk du allerede kjenner, gjør den jevnere stemmeopplevelsen det til et flott alternativ til Nintendos app.

The Future of the Nintendo Switch og Voice Chat

Det er usannsynlig at Nintendo vil gå bort fra å bruke mobilappen. De fleste førsteparts Nintendo-titler eller -spill som selskapet distribuerer selv, vil sannsynligvis bruke appimplementeringen. Fremtidige porter av flerspillertitler til Switch kan imidlertid støtte den innebygde stemmechat-funksjonen.

For nå, hvis du spiller med vennene dine, foreslår vi at du hopper på Discord.