Hvordan Web Unlocker styrker din datautvinningsreise

Nettopplåsere er avanserte nettskrapere som er effektive til å samle inn data fra forskjellige nettsteder og kommer med moderne funksjoner som hjelper deg med å forbedre virksomheten din.

Forretningsdata er et viktig innspill for å finne verdifull innsikt og muligheter for vekst.

Å trekke ut data fra nettet er nødvendig for å markedsføre effektivt, noe du kan oppnå med nettopplåsere. Og hvis du utfører nettskraping manuelt, vil det bruke mye tid og ressurser.

Å bruke en nettlåser kan ikke bare forbedre effektiviteten, produktiviteten og nøyaktigheten, men også lede virksomheten din mot suksess ved å automatisere datautvinningsoppgaver.

I denne artikkelen vil jeg diskutere viktigheten av nettskraping og hvordan en nettlåser hjelper til med effektiv datautvinning.

Hva er nettskraping?

Nettskraping er en enkel og kraftig prosess for å samle inn strukturerte data fra nettsteder automatisk. I motsetning til å trekke ut data manuelt ved å bruke mer tid, bruker nettskraping smarte automatiseringsteknikker for å samle inn millioner, til og med milliarder av data fra nettet.

De fleste dataene du får fra internett er i HTML-format på en ustrukturert måte. Gjennom nettskraping kan du trekke ut data og deretter konvertere dem til strukturerte data lagret i en database eller et regneark. Dette vil bli brukt videre i ulike applikasjoner for å forstå strategien og lage din egen.

Mange bedrifter og enkeltpersoner bruker nettskraping for å trekke ut informasjon som er offentlig tilgjengelig på nettsteder for å generere innsikt og ta intelligente beslutninger. Noen av de viktigste brukstilfellene for nettskraping inkluderer konkurrentanalyse, prisinformasjon og overvåking, markedsundersøkelser, nyhetsovervåking og generering av potensielle kunder.

Utfordringer ved nettskraping

Selv om nettskraping er en viktig teknologi for å trekke ut og samle spesifikke data, har den noen utfordringer.

Bots

Nettsteder kan velge om de vil tillate web-scaper-roboter for skrapingsformål eller ikke. Det er mange nettsteder som ikke tillater nettskrapingsprosessen siden bots som oftest tapper serverressurser mens de skraper data fra nettstedet. Dermed påvirker det indirekte nettstedets ytelse.

Hyppige strukturelle endringer

For å opprettholde gode fremskritt i UI/UX og legge til flere funksjoner, gjennomgår nettsteder strukturelle endringer regelmessig. Nettskrapere er skrevet spesifikt med hensyn til nettsidekodeelementene på tidspunktet for oppsett. Hyppige endringer kompliserer ting, og gir skrapere en slags vanskelig tid.

Selv om enhver strukturell endring ikke påvirker oppsettet, kan noen føre til tap av data. Det er også vanskelig for nettskrapere å opprettholde en flik med endringer som forblir aktiv når en bruker trekker ut data.

Captchas

Hovedmålet med captchas er å skille mellom mennesker og roboter ved å vise en slags logiske problemer. Så den grunnleggende jobben er å holde uønsket spam unna. I nærvær av en captcha, vil grunnleggende skript som brukes av skrapere ikke fungere.

Banning

Når en nettskraperbot sender parallelle forespørsler flere ganger eller unaturlig kommer med et høyt antall forespørsler, er det en sjanse for at boten krysser den tynne linjen mellom uetisk og etisk nettskraping og blir flagget. Nettskraper må være smart nok til å møte slike problemer ved å holde seg på rett side av skrapingreglene og oppnå det de ønsker.

  8 beste faksapper for iPhones i 2022

Sanntidsdataskraping

Sanntidsdataskraping er viktig for mange virksomheter for å få avgjørende innsikt og ta bedre beslutninger. Fra svingende aksjekurser til endrede produktpriser, dataskraping bidrar til å skaffe kapital til virksomheten din.

Å skaffe store datasett er overhead, og å ta beslutninger basert på disse dataene kan være en utfordring. Dermed bruker sanntids nettskrapere REST API for å overvåke dynamiske tilgjengelige data og skrape dem. Men det er fortsatt en utfordring. Uforsiktig skraping av data kan forårsake skade på nettstedet og internett og påvirke virksomheten din negativt.

Honeypot-feller

Nettstedseiere legger en honningkrukkefelle på sider for å fange parsere. Feller kan være lenker som parsere kan se, men vanlige mennesker ikke kan. Når en parser går i fellen, bruker nettstedet informasjonen den mottar for å blokkere skraperrobotene.

Innloggingskrav

Noen ganger må du logge inn på siden for å få informasjonen. Når du har sendt påloggingsinformasjonen din, vil nettleseren legge til en verdi for informasjonskapsler til forespørslene dine som kjører på et annet nettsted. Gjennom dette kan nettstedet vite at du er den samme personen som logget på tidligere og kan blokkere deg.

Hvordan kan Web Unlocker hjelpe?

En nettlåser er en avansert versjon av nettskraper. Det hjelper digitale markedsførere, dataanalytikere og internettforskere med å få tilgang til nettsteder (selv blokkerte) for sine forskningsformål. Den låser opp hele internett for deg, og omgår blokker, baner, captchas og begrensninger mens den automatiserer nettskrapingsprosessen.

Å få tilgang til offentlige data er lovlig i henhold til ulike regler. Og web unlocker ble utviklet som en løsning for å fjerne blokkeringen av skrapingbanen. Med en nettlåser trenger du bare å sende forespørsler uten å bekymre deg for feller eller blokkeringer.

En nettlåser aktiverer følgende:

 • Den bruker automatisk en bolig-IP-adresse eller en datasenterproxy for å omgå botdeteksjonssystemer
 • Lar deg fremstå som en vanlig bruker av nettsteder
 • Løser påloggingsproblemer
 • Får tilgang til lokalisert innhold over hele verden
 • Redder deg fra feller
 • Administrerer fullsyklus IP-rotasjonsadministrasjon
 • Tilpasser fingeravtrykk i sanntid
 • Låser opp og løser captcha-relaterte problemer
 • Får tilgang til geobegrensede nettsteder for utvinning av data
 • Justerer seg selv for å forbli uoppdaget
 • Maskinlæringsalgoritmene til Web Unlocker gjør datautvinning enklere
 • Den lar deg bruke skraping-API-funksjonen.
 • Du kan forbli uoppdagelig ved hjelp av et utvidet lager for nettleserinformasjonskapsler, emulerte enheter og HTTP-headerforespørsler
 • Du kan komme med ubegrensede forespørsler for å få dataene du trenger

Hvordan fungerer en Web Unlocker?

For å trekke ut de nødvendige dataene, er det nødvendig å spesifisere det slik at en nettlåser trekker ut dataene nøyaktig og raskt.

Hvis du for eksempel vil ha en liste over juicepressere som er tilgjengelige på en shoppingside, ikke kundeanmeldelser, kan du spesifisere kravet ditt om kun å få listen over juicere.

Når en nettlåser skraper et nettsted, oppgis URL-ene først. Den laster HTML-koder for lignende nettsteder. En avansert skraper kan til og med trekke ut alle Javascript- og CSS-elementene. Deretter konverterer skraperen dataene i HTML-koden til et enkelt og forståelig format.

Kilde: Quora

For det meste er utdataformatet i form av en CSV-fil eller Excel-regneark. Dataene kan også lagres i andre formater, inkludert en JSON-fil.

Nettskraping består av to deler:

 • Søkeroboten er en AI-algoritme som surfer på internett for å søke etter spesiell informasjon som kreves av koblingene på nettet.
 • En skraper er et spesifikt verktøy designet for å samle data fra nettstedet. Designet varierer med hensyn til kompleksiteten og omfanget av prosjektet ditt.
  Hvordan filme med din egen grønne skjerm ved hjelp av iPhone

På denne måten kan den trekke ut data nøyaktig og raskt.

Viktigheten av en Web Unlocker

Enten du er ny i virksomheten eller i vekst, hjelper datautvinning deg med å øke virksomhetsveksten med 10 ganger. Det er mange grunner til at utviklere, analytikere og bedrifter elsker å bruke en nettopplåsing over selvadministrerte proxyer og captcha-håndtering når det gjelder funksjoner og muligheter. La oss finne ut hvordan nettskraping med en nettlåser er til fordel for bedrifter.

Forenkling av datautvinning

Med moderne teknologier som nettopplåsere kan du forenkle prosessen med datautvinning. Det lar alle enkelt trekke ut data i stor skala. I tillegg kan du få tilgang til roboter som lar deg samle data i alle skalaer.

Innovasjon med lynets hastighet

Gjennomgang og skraping lar bedrifter innovere og skape nye produkter raskere. Mange selskaper vokser ved å samle og bruke data fra flere kilder. Med nettskraping kan du forbedre verdiforslaget ditt. I tillegg hjelper det deg med å teste og utføre nye ideer med ekstraherte data fra nettsteder.

Ledende generasjon

Ved hjelp av en nettlåser kan du enkelt få tilgang til konkurrentenes forretningsdata. Dette hjelper deg også å bygge automatiserte salgsmaskiner. Du kan søke og samle data avhengig av kvaliteten og nøyaktighetsnivået du trenger. Når du har de nødvendige dataene, kan du generere potensielle kunder og opprettholde vekst.

Markedsføringsautomatisering

Dataskraping er direkte koblet til markedsføringsautomatisering. La oss si at du ser konkurrentens profil på Instagram med 18k+ følgere. Men hvis produktet ditt er bedre og brukerne får vite om det, kan de enkelt bytte. For dette trenger du bedre markedsføring.

For å gjøre det, kan du skrape data som inneholder følgerlisten og følge dem og sende dem i DM. Du kan også gjøre dette på Twitter, Facebook osv. I tillegg kan du gjøre det samme for konkurrentnettsteder. Dette vil hjelpe deg å vokse raskere i markedet, vite hva kundene trenger og gi dem akkurat det de vil ha.

Merkeovervåking

Det grunnleggende trinnet som de fleste kunder følger er å sjekke anmeldelser før de kjøper. Bedrifter må anbefale produkter i henhold til deres behov og få dem til å tro at de gjør det riktige valget. Med en nettlåser kan du forstå kundene dine og tilby bedre tilbud.

Videre kan du overvåke sosiale nettverk og kombinere dem med sentimentanalyse for å svare på og belønne brukere raskt.

Markedsanalyse

Kvalitet fremfor kvantitet er det som betyr mest i dagens konkurranseutsatte verden. I stedet for store datamengder trenger du smarte data.

Hvis du for eksempel selger reservedeler til maskiner, må du spesifisere formålet med å kjøpe delene. Her trenger du bare å samle inn data fra spesifikke nettsider som også distribuerer slike reservedeler.

Nå er det din tur til å forbedre salget ved å bruke dataene du har hentet ut. Dette hjelper deg å analysere markedet ganske godt og øke salget.

Jobber med maskinlæring og dyplæring

Du trenger et stort datavolum for å trene maskinene dine til å bygge en modell i henhold til input. Data er din primære input når du vil at maskinen skal gjøre jobben.

  Slik sletter du Gmail-adressen din permanent

Enten du ønsker å forutsi aksjemarkedet eller strategien for konkurrentproduktenes salg, er det et godt skritt mot suksess å trekke ut data fra nettsidene ved å bruke ML og DL og spesifisere årsaken.

SEO

SEO-eksperter bruker forskjellige verktøy for å finne det riktige søkeordet for innholdet. Det blir enklere med datautvinning med en nettlåser. SEO-eksperter utfører datautvinning om konkurrentens SEO-innsats for å vite hvordan innholdet deres presterer. Dette hjelper deg også å forstå hvilke endringer du må få til for å forbedre SEO.

End-to-end testing

Hvis du er en utvikler, hjelper det å trekke ut data fra forskjellige kilder til å forbedre testarbeidet og spare tid i prosesser som ikke gir resultater.

Nettopplåsere

Her er noen av de beste nettlåserne du kan bruke og begynne å trekke ut de nødvendige dataene.

#1. Lyse data

Bright Data tilbyr et nettopplåsingsverktøy som lar deg overvinne nettstedblokkeringer i sanntid. Den automatiserte nettlåseren takler nettleserbrukeragenter, captcha-løsning og informasjonskapsler. Det skraper også data fra målnettsteder konsekvent ved hjelp av IP-adresserotasjon.

Slik bruker du denne nettlåseren:

 • Bare velg nettstedet du vil låse opp
 • Lag en enkel proxy-forespørsel sammen med nettstedets URL, og
 • Få dataene du søker

Med Bright Datas Web Unlocker vil du ikke bli blokkert igjen. Den utvikler nye metoder automatisk for å holde nettsteder åpne for datautvinning til enhver tid. Den administrerer også IP-bruksrater slik at du aldri ber om noen mengde data fra én IP. I tillegg emulerer den enhetene som servere vil se.

Du vil få automatisert brukeremulering. Dette inkluderer å klikke på målrettede lenker til hjemmesider, gjøre menneskelige musebevegelser og mer. Web Unlocker sikrer at målnettstedet vil se at du kommer fra et populært nettsted. Dessuten identifiserer den honningkrukker og unngår fellen.

#2. Oxylab

Få blokkfri dataskraping i stor skala med Oxylabs Web Unblocker og få tilgang til offentlige data fra vanskelige nettsteder ved å betale kun for vellykket datautvinning. Du vil få ML-drevet administrasjon av proxyer, fingeravtrykk i dynamiske nettlesere, funksjonalitet for automatisk forsøk på nytt og ML-drevet responsgjenkjenning.

Oxylabs sikrer at IP-adressen din aldri blokkeres igjen med en AI-drevet proxy-løsning. Den omgår anti-bot-systemer med høy suksessrate og sparer ressurser. Dens dynamiske fingeravtrykk lar deg se innhold som en ekte bruker.

Oxylabs Web Unblocker velger de riktige informasjonskapslene, overskriftene, JavaScript-gjengivelsen og mer for deg slik at du kan få pålitelige resultater og menneskelignende surfing og aldri møte noen captcha-relaterte problemer. Uavhengig av hvor du befinner deg, kan du få tilgang til lokalisert innhold hvor som helst på jorden.

Du vil finne mer enn 102 millioner etisk genererte proxy-pooler. Den lar deg samle inn offentlige data uten problemer. I tillegg vil du få øktkontroll, et praktisk dashbord, enkel skalering, JavaScript-gjengivelse og mer.

Konklusjon

Nettskraping er gunstig for bedrifter å samle viktige forretningsdata og ta dem i bruk for å forbedre virksomheten. Manuell nettskraping er kjedelig og tidkrevende, og det er derfor moderne organisasjoner bruker nettskrapingsverktøy for å automatisere datautvinningsoppgaver.

Nettskrapingsverktøy kommer imidlertid også med visse utfordringer ettersom teknologien skrider frem, og nettsteder finner ut hvordan de kan oppdage og blokkere mindre kraftige nettskrapere. Til dette kan en nettlåser hjelpe siden det er en avansert form for en nettskraper som kan omgå restriksjoner, blokkeringer og baner. Det vil bidra til å forbedre effektiviteten og effektiviteten til prosesser for nettskraping.

Så hvis du leter etter et kraftig verktøy for nettskraping, bør du vurdere å bruke en nettlåser. Ovenfor er noen av de beste nettlåsene som er tilgjengelige på markedet, som du kan velge basert på forretningskravene dine.

Du kan også utforske noen beste sosiale medier-skrapere for å trekke ut verdifulle data.