Hvorfor trenger selskapet du jobber for Semrush?

Semrush er en 360-graders markedsføringsplattform som lar markedsførere administrere SEO-relaterte oppgaver, digitalt innhold, administrasjon av sosiale medier, PR og rapportering, alt på ett praktisk sted.

Over 10 millioner markedsførere over hele verden bruker denne ledende plattformen, inkludert små bedrifter, store byråer og bedrifter på bedriftsnivå, takket være dens resultatdrevne funksjoner, brukervennlighet og verditillegget det gir til de som ønsker å vokse sin nettvirksomhet.

Det er sant, andre enkle SEO-verktøy er tilgjengelige for mindre enn Semrushs omfattende plattform.

Så spørsmålet er – hvis du er en SEO-sjef eller et byrå – hvorfor bør du vurdere Semrush for bedriften din fremfor disse andre verktøyene?

Ville Semrush være gunstig for bedriftens bunnlinje?

Ville alle på laget ditt kunne bruke det?

Her tar jeg opp disse spørsmålene, forklarer Semrush sine mange muligheter, og gir deg noen tips om hvordan du kan finne ut om du bør vurdere å bruke den for virksomheten din.

La oss komme i gang … og før vi begynner, inviterer vi deg til å bruke lenken vår til et veldig spesielt Semrush-tilbud: 30-dagers GRATIS prøveversjon!

Hva er Semrush?

Semrush er en alt-i-ett digital markedsføringsplattform med over 55 verktøy og løsninger for å hjelpe deg med å optimalisere nettsteder for søkemotorer, oppdage viktig markedsføringsinnsikt, avdekke konkurrenters strategier og styrke online synlighet.

Semrush har verktøy for praktisk talt alle aspekter av markedsføring:

og mer…

Disse verktøyene hjelper SEO-ledere, team, bedrifter og profesjonelle innen digital markedsføring med å oppnå målbare resultater og utvide nettstedene sine.

Semrush er en av de mest populære markedsføringsplattformene, brukt av over 10 millioner fagfolk og 30 % av Fortune 500-selskapene, inkludert Amazon, Apple, IBM, Samsung, Walmart, Tesla og P&G. Til dags dato har den høstet 21 globale priser som den beste SEO-programvarepakken.

Denne prisvinnende digitale markedsføringsløsningen har en massiv database med 20B+ søkeord, 808 millioner gjennomsøkte domener, 140 geodatabaser og 42 billioner tilbakekoblinger. Semrushs nesten uendelige databasseng kan hjelpe deg med å optimalisere for å rangere høyere på søkemotorresultatsidene (SERPs), og oppnå en høyere ROI.

Semrush-funksjoner

Med så mange tilgjengelige verktøy for å hjelpe deg med å løse teamets markedsføringsutfordringer, la oss bryte ned hovedløsningskategoriene det tilbyr.

SEO

Med Semrush sine SEO-fokuserte verktøy har du tilgang til millioner av lokale og nasjonale søkeord. Du kan også se tilbakekoblingsprofilen til ethvert domene, kjøre regelmessige SEO-revisjoner og spore SERP-posisjonene dine daglig. Med ditt abonnement på Semrush får du flere SEO-verktøy, som vi diskuterer nedenfor.

Søkeordforskning

Semrush tilbyr seks verktøy for søkeordundersøkelser, som hjelper deg med å rangere høyere SERP-er og tiltrekke mer trafikk til nettstedet ditt:

 • Søkeordoversikt: Oppdag den betalte og organiske verdien av søkeord basert på hensikt, volum, antall resultater, vanskelighetsgrad, konkurransenivå, CPC, varianter, SERP-funksjoner og mer.
 • Organisk forskning: Få et forsprang på konkurrentene dine ved å rangere høyere for de mest lønnsomme søkeordene i din bransje. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å optimalisere organiske søkeord og vinne i SERP-ene.
 • Nøkkelordmagisk verktøy: Utforsk 22B+ søkeord og lag 1000-vis av søkeordkombinasjoner fra ett enkelt nøkkelord.
 • Søkeordgap: Finn nye søkeordmuligheter for å lansere mer effektive SEO-kampanjer. Dette verktøyet hjelper deg med å benchmarke opptil fem søkeord om gangen.
 • Søkeordbehandler: Lag kraftige søkeordlister som passer til dine mål og SEO-strategier ved hjelp av sanntidsinnsikt om opptil 1000 søkeord om gangen. Du kan også dele listen din med teamet ditt gratis for å sikre klarhet og sammenheng i strategien din.
 • Organisk trafikkinnsikt: Integrer Semrush med Google Analytics for å finne utilgjengelige søkeord og analysere hvordan nettstedet ditt presterer i organiske søk.
  Hvordan flytte Google Authenticator til en ny telefon (eller flere telefoner)

On-Page SEO

Semrushs SEO-verktøy på siden gir deg all den innsikten du trenger for å analysere nettstedets helse, finne og fikse problemer og forbedre gjennomsøkbarheten. Disse verktøyene gir deg til og med tips om hvordan du kan forbedre rangeringene dine.

 • Nettstedrevisjon: Gjennomfør revisjoner ved å bruke en søkerobot med høy ytelse for å fikse problemer med handlingsrettede løsninger. Du kan også bruke gjennomsøkingsinnstillinger.
 • On-Page SEO Checker: Vurder tekniske og on-side SEO-aspekter av nettstedet ditt og få fengslende innholdsideer, finn muligheter for koblingsbygging, SERP-funksjonsmålretting og mer.
 • Log File Analyzer: Finn og fiks navigasjons- og strukturproblemer og få ideer om hvordan du administrerer botaktivitet og optimaliserer gjennomsøkingsbudsjettet. Ved å analysere tilgangslogger vil du få en fullstendig ide om Google-søkerobotens interaksjoner med nettstedet ditt.

Lokale SEO-verktøy

Betydningen av lokal SEO kan ikke undervurderes. Semrushs lokale SEO-verktøy lar deg analysere nettstedets søk og synlighet og finne måter å lage den mest lønnsomme lokale SEO-strategien.

 • Listing Management: Distribuer automatisk forretningsdataene dine til 70+ autoritative kataloger (i USA). Listing Management lar deg også spore dine lokale rangeringer etter postnummer og overvåke anmeldelser i forskjellige kataloger, slik at du kan adressere både negative og positive anmeldelser i tide.

Konkurrent SEO-analyse

Kom raskt til bunnen av dine konkurrenters strategier og finn din nisje før de gjør det med Semrushs konkurrentanalyseverktøy. Denne innsikten tilbyr uvurderlige data for å hjelpe deg med å finne din vinkel og sikre markedsandelen din, først.

 • Organisk forskning: Skriv inn konkurrentens domenenavn for å få innsikt i søkeordstrategiene deres, og bruk denne innsikten til å informere din egen SEO-strategi. Bruk filtre og rapporter for å forstå deres plassering og rangering mer detaljert.
 • Trafikkanalyse: Se konkurrentenes totale trafikk, fluktfrekvenser, trafikkkilder, tid på siden og mer for å bygge en bedre strategi for merkevaren din.
 • Annonseforskning: Skap bedre muligheter i betalt søk ved å samle dypere innsikt i annonselandskapet og finne inspirasjon i konkurrentenes annonsestrategi.
 • Social Media Tracker: Se hva konkurrentene dine driver med på sosiale medier og lag bedre planer for å øke engasjementet.

Hvorfor lage flott innhold hvis ingen ser det? Forsterk budskapet ditt ved å lage autoritative tilbakekoblinger for å sikre at kundene dine finner deg når de trenger det.

Start med Semrushs koblingsbygging og prospekteringsverktøy. Semrush tilbyr den største tilbakekoblingsdatabasen på markedet, noe som betyr at du får tilgang til billioner av tilbakekoblingsmuligheter rett ved fingertuppene.

 • Tilbakekoblingsanalyse: Oppdag inngående linker ved hjelp av en robust tilbakekoblingsbygger drevet av den raskeste og største databasen på markedet. Finn tilbakekoblingsmuligheter for nettstedet ditt ved å analysere konkurrentene dine. Avdekk de ledende henvisningsdomenene og bruk filtre for å finne relevante nettsteder og tilbakekoblingshistorikk.
 • Tilbakekoblingsgap: Sammenlign opptil fem tilbakekoblingsprofiler til dine konkurrenter og lønnsomme koblingsbyggingsmuligheter innenfor din markedsnisje.
 • Revisjonsverktøy for tilbakekobling: Overvåk nettstedets tilbakekoblingsprofil for å adressere eventuelle giftige tilbakekoblinger, finn muligheter for å gjøre koblinger som ikke følger med, til koblinger, sørg for at koblingene dine kommer fra domener med høy autoritet, og sørg for at nettstedet ditt er trygt mot store Google-straff .
 • Bulk tilbakekoblingsanalyse: Utvid listen over koblingsbyggende prospekter og følg konkurrentene dine tett fra en 30 000 fots visning.
 • Link Building Tool: Skaff anerkjente tilbakekoblinger gjennom kraftige oppsøkende kampanjer. Du kan også kjøre og automatisere kampanjen din med dette verktøyet.

SERP-sporing

Overvåk nettstedets ytelse i Googles SERP-er og finn måter å forbedre den digitale ytelsen på gjennom vellykkede PPC- og SEO-kampanjer med disse verktøyene:

 • Posisjonssporing: Overvåk din online ytelse daglig ved å spore suksessen til det søkeordmålrettede innholdet ditt, typene enheter som får tilgang til nettstedet ditt, ytelsen til konkurrentdomenene dine og søkemotorytelsen til nettstedet ditt. Posisjonssporing hjelper deg også med å overvåke kampanjefremgangen din, oppdage og administrere forekomster av søkeordkannibalisering og forbedre målrettingshandlingene dine basert på nøyaktige, daglig oppdaterte data.
 • Sensor: Oppdag SERP-volatilitet på Google og Baidu basert på daglige rangeringsendringer. Dette verktøyet identifiserer også tegn på Googles algoritmeoppdateringer og sporer de siste bransjeendringene slik at du kan rotere strategien din når det er nødvendig.
 • Rangeringer: Vurder den organiske synligheten til domener i forskjellige globale markeder. Analyser domener med de best betalte søkeordene, anslå betalt trafikk og betalt trafikkutgifter, og trekk ut nyttige data.
  14 Container Orchestration Tools for DevOps

Innholdsmarkedsføring ved hjelp av Semrush

For å få de mest lovende prospektene trenger du svært relevant og informativt innhold. Med Semrush sine verktøy kan du finne relevante innholdsemner, få praktiske råd for å utvikle mer SEO-vennlig skriving, spore innholdsrekkevidden og merkeomtalen din, og bruke sanntidsmålinger for å revidere og forbedre innholdet ditt.

Verktøy for innholdsutvikling og distribusjon

Lag og distribuer innholdet ditt effektivt med Semrush-verktøy som hjelper deg med å finne emneideer, finne profesjonelle tekstforfattere og raskt dele artiklene dine med verden.

 • Emneforskning: Finn svært relevante innholdsideer for å utvikle kvalitetsinnhold som vil appellere til publikummet ditt. Få trendy emner og spørsmål som ofte stilles på nettet og overskrifter for å lage trafikkdrivende innholdsstrategier.
 • Markedsføringskalender: Lag en innholdskalender for å administrere innleggene dine, planlegge redaksjonelt innhold, samarbeide effektivt med teamet ditt og spore innholdsaktiviteten din.

Content Marketplace: Finn en passende tekstforfatter for å generere innholdet ditt. Disse godkjente tekstforfatterne er klare til å lage unikt, engasjerende innhold og optimalisere det eksisterende innholdet ditt for å hjelpe deg med å oppnå bedre trafikk og avkastning.

Innholdsmarkedsføringsanalyse

Du kan ikke vite om strategien din fungerer uten detaljerte data. Med disse verktøyene kan du analysere innholdsytelsen og forbedre innholdsstrategiene dine.

 • Innholdsrevisjon: Inspiser alt innholdet ditt for å avdekke artiklene som gir best resultater og hvilke artikler som trenger en oppdatering. Tilpass revisjonene dine med sanntidsmålinger fra Google Analytics, Search Console og Semrush.
 • Postsporing: Overvåk hvordan konkurrentenes artikler og artiklene dine presterer på eksterne publikasjoner. Du kan spore antall tilbakekoblinger, sosialt engasjement, henvisningstrafikk, søkeordrangeringer og mer.

Verktøy for innholdsoptimalisering

Optimaliser innholdet ditt for bedre ytelse med:

 • SEO-innholdsmal: Generer tilpassede briefs for SEO-vennlig innhold for å bidra til å generere organisk trafikk til nettstedet ditt. Få praktiske tips og emneideer basert på konkurrentenes søkeord.
 • SEO Writing Assistant: Bruk assistenten til å forbedre innholdets lesbarhet, få en SEO-poengsum for å få en følelse av hvordan innholdet sannsynligvis vil prestere i SERP-ene, sikre at tonen din er konsistent og engasjerende, og sørg for at innholdet ditt er unikt og original med plagiatkontrollen. Dette verktøyet fungerer med andre plattformer, inkludert en WordPress-plugin-modul og et Google Docs-tillegg for enkel bruk.

Markedsundersøkelse med Semrush

Oppdag konkurrentenes SEO- og markedsføringsstrategier ved å analysere trafikk- og markedsføringstaktikkene deres, avsløre søkeord- og tilbakekoblingshull, og få gode, nye innholds- og tilbakekoblingsideer for å øke markedsposisjoneringen din.

Verktøy for markedsanalyse

Hold søkelyset på virksomheten din ved hjelp av markedsanalyse med Semrush. Finn nye og fremvoksende markedstrender med ekspertdata.

 • Markedsutforsker: Oppdag markedspotensialet, størrelsen, nøkkelaktørene i bransjen, trafikkgenereringstaktikkene og markedsandelen.

Konkurrentannonseovervåking

Overvåk konkurrentens omtaler og interne endringer i strategien deres, samtidig som du holder øye med publikums stadig skiftende følelser og konkurranselandskapet.

Betalt markedsføringsverktøy

Analyser konkurrentene dine og utfør søkeordundersøkelser for å lage den mest attraktive annonseteksten. Bruk det magiske søkeordverktøyet for søkeordundersøkelser for betalte annonser.

I tillegg analyserer PLA-annonseringsverktøyet hvordan andre annonsørers annonser presterer på Google Shopping. Dette verktøyet vil også hjelpe deg med å finne søkeord som utløser konkurrerende PLAer.

Reklame

Semrushs annonseringsverktøy hjelper deg med å rulle ut den røde løperen til dine potensielle kunder samtidig som du holder kostnadene lave. Disse verktøyene gir deg dataene for å identifisere de beste søkeordene for PPC-kampanjene dine, optimalisere annonsekostnadene dine, analysere suksessen til kampanjene dine og overvåke de konkurrerende merkenes landingssider og annonsekopier.

Annonseringsverktøypakken inkluderer individuelle verktøy som PPC-søkeordverktøyet, søkeordgap-verktøyet, nøkkelordmagiverktøyet og søkeordbehandleren.

Semrush Priser

Semrush tilbyr tre nivåer av betalte planer:

 • Pro: $119,95/måned for 5 prosjekter, 10K resultater/rapport, 500 nøkkelord og verktøy. Ideell for små lag og nybegynnere.
 • Guru: $229,95/måned for 15 prosjekter, 30K resultater/rapport, 1500 nøkkelord og verktøy. Ideell for mellomstore bedrifter og byråer.
 • Virksomhet: $449,95/måned for 40 prosjekter, 50K resultater/rapport, 5000 nøkkelord og verktøy. Ideell for bedrifter og store byråer.
 • Tilpasset: Få et tilbud basert på dine behov.
  9 beste programvare for prosessstyring for å øke forretningsveksten

Du kan prøve Pro- eller Guru-planene GRATIS før du velger den riktige løsningen for deg ved å aktivere vår spesielle gratis prøveversjon her!

Fordeler med å bruke Semrush for Teams

Jeg vet at det var mye å dekke, men det er bare fordi Semrush har mye å tilby! Med så mange SEO-verktøy å velge mellom på markedet, er det godt å ha en dyp forståelse av egenskapene til hver av disse plattformene.

Semrush er en helhetlig, toppytende digital markedsføringsplattform som passer til en rekke behov for team i alle former og størrelser.

La oss oppsummere fordelene ved å velge Semrush for teamet ditt, uansett sminke eller bransje.

Brukervennlighet

Plattformen er enkel for alle i teamet ditt å navigere og bruke – fra SEO-ansvarlige til markedsføringsstudenter.

Det krever ikke at du er en SEO-ekspert; det brukervennlige grensesnittet og den imponerende kunnskapsbasen kan hjelpe deg med å avdekke funksjonaliteten og arbeidsflytene som best passer dine behov.

Nyttige funksjoner hver dag

Å ha en digital markedsføringsplattform med en mengde fancy funksjoner er flott, men den virkelige gevinsten med Semrush er at disse verktøyene gjør de daglige, kjedelige markedsføringsoppgavene som kan spise opp kreativ energi, tid og budsjett til en lek. .

Det er verktøy du kan automatisere (som Social Media Poster), og så er det verktøy du kan bli begeistret for å bruke hver dag, som Keyword Magic.

Semrush tilbyr kraftige funksjoner, hver og en designet for å hjelpe deg med å oppnå maksimale fordeler, hver eneste dag.

Største søkeorddatabase

Å lage en effektiv SEO-strategi krever en veritabel brønn med et godt utvalg søkeord. Andre SEO-plattformer har ikke en omfattende database for å møte slike krav.

Semrush står alene med sin 22 milliarder søkeorddatabase, den største i SEO-bransjen. Denne mangfoldige listen med søkeord hjelper deg med å berike SEO- og PPC-kampanjene dine og kan hjelpe deg med å oppnå dine foretrukne resultater raskere.

I tillegg oppdaterer Semrush også databasen sin ofte for å sikre datanøyaktighet, slik at du kan være rolig med at du får de mest oppdaterte søkevolumberegningene.

Alt-i-ett-verktøy

Semrush tilbyr alt på en enkelt plattform, enten det er SEO, innholdsmarkedsføring, betalt annonsering, markedsføring i sosiale medier eller markedsundersøkelser. Dette gjør at du kan utføre alle markedsføringsoppgavene dine på ett sted, i stedet for å betale for forskjellige verktøy som raskt kan spise opp markedsføringsbudsjettet ditt.

Ikke bare tilbyr Semrush en helhetlig markedsføringsløsning, plattformen integrerer og pares også med mange av dine andre favoritt bransjeledende verktøy som Google Analytics, Google Business Profile, WordPress Plug-in og mer.

Gratis prøveperiode

Før du forplikter deg til et abonnement, kan du prøve det med et eksklusivt gratis 30-dagers tilbud. Eksperimenter med alle funksjonene og avgjør om Semrush er den rette plattformen for din virksomhet.

Den gratis prøveversjonen lar deg se lokale og nasjonale søkeord, kjøre revisjoner, spore SERP-er, analysere tilbakekoblinger på ethvert domene og gjøre mye mer.

Bør du vurdere å bruke Semrush?

Med et ord: JA!

Semrush er definitivt verdt investeringen hvis du leter etter en SEO- og markedsføringsplattform for din bedrift. Hvis du ønsker å forbedre nettstedets tilstedeværelse på nettet og utvide virksomheten din, er å kjøpe en Semrush-plan det enkle valget å ta.

Verktøyene for søkeordundersøkelser, konkurrentanalyse, PPC-annonser, innholdsmarkedsføring og mer er designet for å gi maksimale fordeler.

I tillegg er grensesnittet enkelt å bruke for alle. Semrush har også et kvalitetsstøtteteam og et vell av ressurser og opplæringskurs for å hjelpe deg med å utnytte plattformen bedre. Så gå for den gratis prøveversjonen og opplev fordelene med Semrush selv.

x