Identifiser musikk som spilles på skrivebordet eller en enhet i nærheten

Du vet den følelsen du får når du vil spore opp musikk du har hørt et sted i bakgrunnen? Vel, hvis du har brukt smarttelefoner, bruker du allerede apper som SoundHound og Yahoo! Musikk for å oppnå disse målene, men det er bare noe med Shazam som gjør at den skiller seg ut fra andre apper som oppnår akkurat det. Nå, i denne fantastiske verden av globalisering av apper, kommer Shazam til Mac OS X. Her er hva vi synes om det.

Dette er absolutt en ny tilnærming til en nå tradisjonell metode for å finne musikk. Siden de fleste av musikkbehovene våre stammer fra en sang som ble hørt under en film eller et program vi ser på. Vi trenger ikke lenger å piske ut telefonene våre for å spore musikken. Shazam vil gjøre det for oss rett fra skrivebordet vårt, uten at vi trenger å bevege en finger.

  Slik fikser vi at vi ikke kunne fullføre oppdateringene (angre endringer gjort på datamaskinen din)

Den beste delen er at den sitter i menylinjen og tar seg rolig av sin egen virksomhet til et musikkstykke spilles av, som den umiddelbart identifiserer og varsler deg om gjennom de vanlige Mac OS-varslingskanalene, eller i sin egen bitte lille arbeidsplass, avhengig av hva du fancy.

For å være rettferdig, nytt og interessant er ikke det samme som banebrytende. Kanskje vi er så vant til å ha disse appene rundt oss at vi ikke lenger setter pris på dem, fordi nyheten forsvinner veldig raskt. Hver gang du spiller musikk på eller rundt Mac-en din, gjennomsøker den bibliotekene og finner en nøyaktig match til hva det er du hører på. Hvis du spiller musikk på en ekstern enhet, tar det litt lengre tid, men den finner fortsatt sangen. Men da jeg spilte Billie Jean på iPhonen min (i et helt stille rom), fortalte den meg at jeg hørte på en «Mj Megamix» så vel som «Billie Jean». Alt jeg spilte på iTunes på Mac ble plukket opp uten problemer. På en gang spilte jeg til og med to sanger samtidig, og den oppdaget begge for meg hver for seg.

  Her er når et mørkt tema kan spare batteristrøm

Appens «alltid på» natur har en tendens til å bli litt gammel når den begynner å gjenta oppføringer. Jeg spilte et spor på Youtube, og hver gang jeg stoppet og gjenopptok, oppdaget den sangen igjen, komplett med varsler og alt. Hvis du trykker på mute, stopper den fra å oppdage hvert eneste musikkstykke som spilles på Mac-en din, men siden dempingen bare fungerer for høyttalerne og ikke for mikrofonen, må du fortsatt se varsler for alt en enhet i nærheten spiller. Jeg prøvde også å synge en sang til den, enten det ble ikke registrert sangen uten hele musikken eller den funksjonen er rett og slett ikke tilgjengelig, men den oppdaget ikke sangen, den samme sangen ble imidlertid oppdaget via SoundHound, så vi kan Ikke kalk det opp til bare dårlig sang. Uansett hvilken oppføring du finner, vil å klikke på den ta deg til Shazam-nettstedet hvor du kan få lenker til musikken du har sporet.

  De 5 beste robotgressklipperne for hagen din i 2024

Selvfølgelig er alt dette bare et problem hvis du ikke vil slå av Shazam, siden det bare er en app, kan du kjøre og lukke den etter eget ønske uten å forstyrre arbeidsflyten din. Dette er definitivt en nyttig idé, spesielt nå som du ikke engang trenger å ta frem telefonen for å finne en sang lenger.

Last ned Shazam for Mac [free]