iPhone + AI = 🔥

AI-verktøy har vært på vei oppover, spesielt ChatGPT, på grunn av potensialet deres.

Det er et revolusjonerende verktøy som potensielt kan erstatte det meste av ditt menneskelige arbeid, og det er ganske nøyaktig.

Uansett om du vil ha hjelp med oppgavene dine, med kontorarbeidet, med matlagingen eller omtrent hva som helst, skriv bare inn noen få spørsmål, og verktøyet kommer umiddelbart tilbake med svaret.

Du kan praktisk talt spørre boten hva som helst og forvente å få svar hver eneste gang.

Hvis du har brukt ChatGPT en stund nå og lurer på om du kunne pare den med iPhones Siri, er det fullt mulig.

La oss finne ut mer om dette og lære hvordan du gjør det på riktig måte.

Fordeler med å bruke ChatGPT med Siri

Siden Siri også er en AI-teknologi, når du parer den med ChatGPT, blir den den beste chatbot-virtuelle assistenten for deg for å øke produktiviteten din. Det er i utgangspunktet å kombinere kraften til begge disse teknologiene.

Her er noen fantastiske fordeler ved å gjøre dette:

#1. Bedre naturlig språkbehandling

Siden ChatGPT er et verktøy som følger en avansert naturlig språkbehandlingsmodell, kan den enkelt forstå og svare på komplekse spørsmål med uvirkelig nøyaktighet sammenlignet med andre slike AI-verktøy.

Når du parer den med Siri, kan den forbedre Siris evne til å forstå bedre og svare på spørsmål som stilles til den.

  En omfattende veiledning til nettverkssikkerhetsløsninger

Les også: Chatbots liker ChatGPT for å ha menneskelignende samtaler

#2. Personlige svar

ChatGPT er ypperlig til å plukke opp spesifikke datasett og lage personlige svar basert på ulike faktorer, som brukeratferd, historikk og preferanser.

Dette kan hjelpe Siri med å forbedre brukeropplevelsen ved å tilby skreddersydde svar på spesifikke brukeres spørsmål.

#3. Mindre tidkrevende

Det er et faktum at vi stort sett bruker AI-verktøy for å spare tid, men visste du at du kan redusere tiden det tar å få svar fra det ytterligere? Når du bruker Siri med ChatGPT, kan det hjelpe deg med å automatisere repeterende oppgaver, for eksempel:

  • Planlegging av avtaler
  • Stille inn alarmer
  • Stille inn påminnelser
  • Sender meldinger

Dette ender til slutt opp med å spare så mye av tiden din på daglig basis.

#4. Utvidet kunnskapsbase

Ved å kombinere kraften til disse to AI-verktøyene, vil du kunne få tilgang til en bredere kunnskapsbase og et bredt spekter av spørsmål, siden begge disse teknologiene er trent på en enorm mengde data.

Minimumskrav for integrering av ChatGPT med Siri

Før du fortsetter med integrasjonen, må du sørge for at du har krysset av for noen av minimumskravene. Her er de du trenger å vite om:

  • En konto på OpenAI
  • SiriGPT-snarvei på iPhone
  • OpenAI API-nøkkel

De tre kravene ovenfor er nok til å integrere ChatGPT med Siri.

Slik integrerer du ChatGPT med Siri: Trinn-for-trinn

Når vi kommer til hoveddelen av dette innlegget, la oss gå over trinnene for å integrere ChatGPT med Siri.

Trinn 1: Last ned SiriGPT-snarveien på iPhone. Når den er lastet ned, fortsett og åpne den, og trykk på Legg til snarvei.

Trinn 2: Gå over til platform.openai.com og logg på med din OpenAI-kontolegitimasjon. Du bør se en skjerm som dette etter å ha logget inn.

  Topp 5 distribuerte sporingsverktøy

Trinn 3: Trykk på ikonet for 3 linjer.

Trinn 4: Når menyen utvides, trykk på profilen din. Min sier personlig, så jeg kommer til å trykke på det.

Trinn 5: Trykk på Vis API-nøkler.

Trinn 6: Trykk på Opprett ny hemmelig nøkkel.

Trinn 7: Du vil se at API-nøkkelen er generert. Trykk på kopieringsikonet og trykk deretter OK.

Trinn 8: Nå må vi legge til API-nøkkelen til SiriGPT-snarveien. Start med å åpne snarveisappen på din iPhone og finn deretter SiriGPT-snarveien. Trykk på de 3 prikkene for å redigere snarveien.

Trinn 9: Se etter hvor det står ADD API KEY HER. Lim inn API-nøkkelen du nettopp kopierte fra OpenAI i denne boksen.

Trinn 10: Rull ned til du ser Dictate Text. Under det vil du se Aktiver diktering. Trykk på det, som skal ta deg til innstillingene dine for å slå det på.

MERK: Hvis du ikke ser alternativet Aktiver diktering, er det sannsynligvis fordi diktering allerede er aktivert for deg.

Trinn 11: Gå tilbake til SiriGPT-snarveien, og du bør se en liten personvernadvarselspopup som ber deg om å tillate snarveitilgang til talegjenkjenning. Trykk på Tillat slik at du kan stille ChatGPT-spørsmål med stemmen din.

Trykk på SiriGPT-snarveien igjen; denne gangen kan du stille et spørsmål med stemmen din. Voila! Du har vellykket integrert ChatGPT med Siri.

Slik bruker du ChatGPT-integrasjon med Siri

Du kan få tilgang til SiriGPT ved å gå til snarveisappen eller si en kommando som Hey Siri (etterfulgt av snarveiens navn); i dette tilfellet vil det være SiriGPT.

Når snarveien er aktiv, kan du kommandere hva som helst med stemmen og forvente å få svar. Til å begynne med, her er noen av de mange tingene du kan gjøre etter integreringen:

  Spill Gud mens du fyller jorden med dyr [Paid]

#1. Be den om å gi personlige anbefalinger

Etter integrasjonen kan du nyte de blandede mulighetene, og i dette tilfellet kan Siri bruke ChatGPTS naturlige språkbehandlingsferdigheter for å gi personlige anbefalinger basert på dine preferanser.

Du kan for eksempel si: «Hei Siri, spør ChatGPT om en pizzarestaurantanbefaling i nærheten av meg som er helt vegetarisk.»

#2. Få instruksjoner om kreativ skriving

En veldig kul funksjon som oppstår etter integreringen, du kan be Siri om å be ChatGPT om å skrive spørsmål for å hjelpe deg med dine kreative skriveoppgaver. Det vil utnytte ChatGPTs språkgenereringsferdigheter.

#3. Søk hjelp med leksene dine

Hvis du er student, kan du søke hjelp fra Siri og ChatGPT for å fullføre det mye raskere. Du kan for eksempel spørre noe sånt som «Hei Siri, be ChatGPT om å hjelpe med matteleksene mine.»

Du kan være veldig detaljert ved å nevne de nøyaktige spørsmålene/summene i læreboken din, slik at AI kan gjøre det for deg. Husk å bare bruke den til assistanse og ikke til hele fullføringen av leksene dine.

Når begge teknologiene kombineres, er mulighetene store. Det er imidlertid også viktig å merke seg at svarene som genereres etter integrasjonen avhenger av spørsmålet eller ber deg om å stille.

Kvaliteten på svaret er direkte relatert til kvaliteten på spørsmålet, så for å få det til å fungere best mulig, sørg for at spørsmålene dine er klare og konsise.

I tillegg, hvis du bruker gratisversjonen av ChatGPT, er det en mulighet for at verktøyet ikke vil være tilgjengelig 24/7. For øyeblikket møter gratisbrukere konsekvensene av høy trafikk og bruk av brukere over hele verden, noe som gjør den utilgjengelig når trafikken er høy.

For å løfte denne grensen kan du selvsagt velge PRO-versjonen av ChatGPT.

Siste ord

Så lenge vi bruker AI for assistanse, inspirasjon og generering av ideer, er det en fantastisk teknologi som vi alle bør bruke. Ved å integrere ChatGPT med Siri kan du ta ting til neste nivå og gjøre livet ditt mye enklere.

Deretter kan du sjekke ut disse Chrome-utvidelsene for å få den beste ChatGPT-opplevelsen.