Juster iPhone LED-blitslysintensitet fra iOS 7 kontrollsenter

Systemet veksler i kontrollsenteret kan få mest trykk, men snarveiene i den nederste raden har også sine bruksområder. Av disse snarveiene er lommelyktknappen sannsynligvis den mest brukte knappen. Det er mange anledninger når du sannsynligvis trenger lommelyktfunksjonen som følger med iOS 7, selv om LED-en på baksiden av enheten ikke opprinnelig er designet for å brukes til det formålet. For fotografering er det uforanderlige intensitetsnivået til LED-en greit, men hvis du bruker den som en lommelykt, er det fint å ha litt ekstra kontroll. For en stund siden dekket vi PhotoTorch, en tweak som lar brukere endre intensiteten til iPhone-kameraets LED. CCFlashLightLevel gjør det samme, men denne nye utgivelsen fungerer fra iOS 7 Control Center. Med denne justeringen kan brukere bruke CC-lommelyktbryteren som en kontroller for LED-ens intensitetsnivå på en veldig praktisk måte.

CCFlashLightLevel kan aktiveres ved å trykke lenge på kontrollsenterets lommelyktbryter. Hvis du gjør det, avsløres en liten glidebryter over ikonet. Sveip mot høyre for å øke intensiteten til LED-blitsen. Å dra i motsatt retning dimmer lyset ned. For å forkaste denne glidebryteren og returnere knappen til dens vanlige form, fjern ganske enkelt fingeren fra skjermen og vent i noen sekunder.

Selv om CCFlashLightLevel kan se ut til å være en veldig forenklet justering ved første øyekast, har den fortsatt noen ganske pene tilpasningsalternativer å tilby. Tweaken legger til en egen meny til appen for aksjeinnstillinger, hvorfra det er mulig å endre noen grunnleggende innstillinger relatert til glidebryteren for nivåjustering. Du kan angi hvor lenge du må holde lommelyktsnarveien nede før glidebryteren vises.

Det er to alternativer til også; den ene omhandler tidsavbrudd for skyvefade og den andre lar deg angi standard intensitetsnivå for LED. Slå på «Remember Slider Value»-alternativet hvis du vil at lommelykten skal gå tilbake til det sist brukte intensitetsnivået hver gang den slås på. For å hjelpe brukere med å forstå alle disse alternativene, kommer CCFlashLightLevel-menyen med et omfattende sett med instruksjoner.

CCFlashLightLevel er en gratis tweak. Prøv det på iOS 7-enheten din ved å gå til BigBoss-repoen til Cydia-butikken.