Kalender-widgeten som gjør alt og ser bra ut [Android]

Som iOS-bruker liker jeg at kalenderappikonet på startskjermen min viser meg gjeldende dato, men jeg misunner Android-brukere som kan dedikere en hel side på startskjermen til organisasjonen ved å legge til en full kalender komplett med bjeller og fløyter. Måned: Kalender-widgeten er noe som krysser av i alle boksene så langt som en flott funksjonell kalender-widget går. Den legger til månedens kalender til hjemmet ditt og/eller låseskjermen, og du kan sveipe til neste eller forrige måned i året. Widgeten legger til hendelser fra alle kalendere som er konfigurert til Google-kontoen din, og du kan legge til en ny hendelse, samt se den gjeldende.

  Slik viser du lagrede passord i Chrome for Android

Legg til «Month: The Calendar Widget»-widgeten på hjemme- eller låseskjermen, og start deretter appen for å redigere innstillingene. Du kan kjøpe temaer for appen og velge hvilke kalendere du vil se hendelser fra på widgeten.

Velg dine kalendere under «Kalendere som skal vises». Appen oppdager automatisk alle kalendere som er lagt til Google-kontoen din og viser dem her. Noen kalendere som kan ha blitt opprettet av andre apper eller tjenester og synkronisert med Google-kontoen din, vises også her. Som standard vil alle kalendere være aktivert, så du må deaktivere de du ikke vil se. Gå tilbake til widgeten og trykk på en dato du har lagt til en hendelse til, for å se detaljene. Sveip til høyre eller venstre for å se neste/forrige dag og eventuelle hendelser som er lagt til den. Du kan legge til en ny hendelse fra detaljsiden til en eksisterende hendelse eller fra dagsvisningen for en valgt dag.

  Last ned Android App APK-er fra Google Play Store til PC

Trykk på en tom dato for å legge til en hendelse til den. Widgeten vil ikke omdirigere deg til Kalender-appen. I stedet kan du legge til en ny hendelse fra måneden: selve kalenderwidgeten. Du kan velge hvilken kalender hendelsen legges til, gi den et navn, sted, dato og klokkeslett, tilordne den en farge, legge til gjester, gjenta påminnelser og gjøre den offentlig eller privat.

Appen kommer fullpakket med to temaer som du kan velge mellom, selv om det er liten forskjell mellom de to. Ett tema har et bokshøydepunkt bak alle tallene på kalenderen som skal gjøre det lettere å lese på et tett mønstertapet. Det andre temaet fjerner dette høydepunktet, noe som gjør det mer egnet for enklere bakgrunner. Appen har også annonser, selv om de ser ut til å vises bare på innstillingsskjermen. Den er fullt funksjonell uten noen oppgraderinger, men hvis temaene er like gode som selve widgeten, vil du sannsynligvis ende opp med å kjøpe dem uansett.

  Call Planner er en app som planlegger telefonsamtaler med påminnelser [Android]

Installasjonsmåned: Kalender-widgeten fra Google Play Store