Kan du få en gratis endring av gamertag?

Xbox er en flott plattform for moderne spill og underholdning. Den har blitt likt av spillentusiaster og har vokst med årene. Å ha eksklusive gamertags for spillerne er en av de mest spennende funksjonene til Xbox. La oss lære hvordan du kan vite om et Xbox-navn er tatt og hvordan du endrer Xbox Gamertag gratis uten å betale. Folk har også uttrykt tvil om hvorfor du kan måtte betale for å endre gamertag. La oss løse alle disse spørsmålene og få et innblikk i Xbox, Gamertags, og få en gratis Gamertag-endring.

Kan du få en gratis endring av gamertag?

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer om du kan få en gratis Gamertag-endring og hvordan du gjør det i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse. Men la oss først lære hva som er klassisk Gamertag-endring.

Hva er en klassisk gamertag?

Den klassiske Gamertag refererer til navnet som vises i spillerkontoene dine. Men denne klassiske Gamertag inkluderer ikke symboler. De nye Gamertags støtter alle karakterene og symbolene. Den klassiske Gamertag vil være abc123, mens den nye kan være abc#123. Dette er fordi symboler ikke støttes av eldre spill.

  Blir du svimmel av å se på telefonen din? Deaktiver animasjoner

Hvordan kan du vite om et Xbox-navn er tatt?

For å vite om et Xbox-navn blir tatt først, følg tipsene nedenfor:

  • Skriv inn en gamertag du ønsker på Xbox Live.
  • Sjekk også tilgjengeligheten til Xbox Gamertag med Xbox Gamertag Checker. Det gir deg ideer til nye gamertags som ikke blir tatt.

Hva er gamertag-nummeret ditt?

Hvis ønsket Gamertag allerede er tatt, legges et tall til som et suffiks for å skille deg fra andres navn med samme Gamertag. Du kan ha opptil 12 tegn i Gamertag. Hvis du ikke vil ha et nummer i Gamertag-en din, kan du velge en annen Gamertag.

Hvor mye koster det å endre Xbox Gamertag?

Du kan endre Gamertag gratis bare én gang. Hvis du vil bytte etter den gratis sjansen, må du betale rundt $9,99/£7,99 hver gang du bytter.

Kan du få en gratis endring av gamertag?

Ja, du får en gratis Gamertag-endring etter at du har opprettet kontoen din. Xbox Gamertag genereres automatisk når du logger på. Hvis du ikke er fornøyd med Gamertag, kan du tilpasse den én gang gratis, og deretter må du betale hver gang du gjør en endring.

Hvordan kan du endre Xbox Gamertag gratis uten å betale?

Xbox Gamertag genereres første gang du logger på. Du kan bare endre den én gang gratis. Følg trinnene nedenfor for å få en gratis Gamertag-endring:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

2. Under Profil og system velger du Min profil.

3. Velg deretter Tilpass profil.

4. Skriv inn din nye gamertag under Velg din nye gamertag og velg Sjekk tilgjengelighet.

Merk: Hvis Gamertag ikke er tilgjengelig, fortsett å endre den til du får en.

  Den beste 5Ghz WiFi-kanalen for ruteren din [December 2020]

5. Se gjennom gamertag i neste vindu og velg ENDRE GAMERTAG.

Kan du endre Xbox Gamertag gratis mer enn én gang?

Nei, du kan bare endre Gamertag gratis én gang. For å endre Gamertag etter den gratis sjansen, må du betale $9,99/£7,99 eller 800 Microsoft-poeng hver gang du bytter.

Hvor mange gratis gamertag-endringer kan du få?

Xbox Gamertag opprettes når du logger på og kan endres gratis bare én gang. Hvis du trenger å endre det mer enn én gang, må du betale en kostnad. Det er imidlertid også noen måter å endre det gratis mer enn én gang på. Du må samle Microsoft-poeng og andre spillpoeng. De nødvendige poengene er vanligvis svært høye, men når du når målet, kan du igjen benytte deg av sjansen til å endre det gratis.

Hvorfor må du betale for å endre gamertag?

Alle data på kontoen din, som lisensoverføring, kjøp, meldinger og prestasjoner, lagres på serveren. På grunn av dette tar hver profil opp litt serverplass. Så du må betale for å endre gamertags. Lagring av denne enorme datamengden koster mye penger. Hvis du ikke blir belastet for å endre gamertag, kan du endre gamertags ofte. Derfor belastes endringene og tilpasningen etter den ene gratis endringen. Dette ville ha svart på spørsmålet ditt: hvorfor kan du måtte betale for å endre gamertag.

Hvordan kan du endre navnet ditt på Xbox One uten Gamertag?

For å endre navnet ditt på Xbox One uten Gamertag, følg trinnene nedenfor:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

2. Velg deretter Min profil.

3. Velg Tilpass profil.

4. Skriv inn din nye gamertag under Velg din nye gamertag.

5. Velg alternativene Sjekk tilgjengelighet > ENDRE GAMERTAG.

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du får en gratis Gamertag-endring.

  Send en melding for å la noen få vite hvorfor du ringer

Hvordan kan du få et gratis Xbox-gavekort?

Følg disse trinnene for å gjøre spillet ditt morsommere og nyte gratisbelønningene:

Hvordan kan du tjene poeng på Xbox?

Følg trinnene nedenfor for å tjene poeng på Xbox:

  • Spillere kan tjene poeng på Xbox ved å søke videre Bing og foreta et kjøp hos Microsoft Store.
  • Du får også et ukentlig sett med aktiviteter; hvis spillerne fullfører dem, får de noen fordelspoeng.
  • Xbox Game Pass-medlemmer kan tjene poeng ved å spille spill fra Xbox Game Pass-biblioteket.

  • For å tjene flere poeng kan du spille og se spillene. Du kan spille av nye utgivelser, leie filmer og TV fra Microsoft og laste ned nye apper.
  • Delta også i og anerkjenne de månedlige undersøkelsene, kjøp spill og delta i morsomme quizer og avstemninger.

***

Vi håper denne artikkelen om hvordan du får en gratis Gamertag-endring og hvordan du kan vite om et Xbox-navn er tatt var informativ for alle spillerne der ute. Målet var å løse alle spørsmålene dine i enkle trinn, slik at du kan ha det beste spillet. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x