tipsbilk.net

Kast notatbøkene og skaff deg denne i stedet

Viktige takeaways

  • Boox Note Air3 C er en farge E-Ink-enhet som erstatter tradisjonelle bærbare datamaskiner og tilbyr en klar og levende skjerm.
  • Den kjører på Android 12, slik at brukere kan installere favorittappene sine og tilpasse grensesnittet.
  • Selv om enheten har begrensninger når det kommer til videoavspilling og enkelte apper, tilbyr den utvidbar lagring og et tilpassbart grensesnitt.

Onyx Boox Note Air3 C er en fargenotisbok med e-blekk som lar deg enkelt skrive ned møtenotater og handlelister, lage notater mens du leser e-bøker, eller tegne etter ditt hjertes ønske. Du får samme drag som du gjør på faktisk papir, så det føles fantastisk å skrive på. Pakken er tilgjengelig for en kule $500, og inkluderer en pekepenn, flere erstatningspisser og et magnetisk etui. Men mens den kjører Android 12 og kan håndtere et bredt spekter av hverdagslige oppgaver, betyr de iboende begrensningene til en E-Ink-skjerm at videoavspilling fortsatt vil hakke, og ikke alle apper vil være egnet.

Onyx Boox Note Air3 C

Boox Note Air3 C er en farge E-Ink-enhet som vil erstatte alle bærbare datamaskiner. Denne enheten kjører på Android og har 64 GB lagringsplass for alle appene du vil installere, men du kan enkelt utvide til 2 TB med et microSD-kort.

Merke Boox

Skjerm 10,3″ Kaleido 3 Carta

Oppløsning 2480 x 1860 (300 ppi)

Lagring 64 GB

Tilkobling WiFi (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.0

Frontlys Ja

OS Android 12

Batteri 3700mAh

Knapper Strøm

Vekt 430 g (15 oz)

Dimensjoner 8,9 x 7,6 x 0,23 tommer (226 x 193 x 5,8 mm)

CPU 2,4Ghz åttekjerne + BSR

RAM 4 GB

USB-C-porter

Fordeler

  • Klar og levende skjerm
  • Utvidbar lagring på opptil 2 TB (64 GB innebygd)
  • Kjører Android 12, slik at du kan installere hvilken som helst av favorittappene dine
  • Tilpassbart grensesnitt og delt skjerm

Ulemper

  • Magnetdekselet gir begrenset beskyttelse og gjør det vanskelig å lade
  • Iboende E-Ink-begrensninger når det kommer til video og enkelte apper

Hva du trenger å vite om Boox Note Air3 C

Da jeg anmeldte Boox Palma sa jeg at den hadde litt av en identitetskrise fordi den ønsket å gjøre så mange ting selv om den først og fremst var en e-leser. Onyx Boox Note Air3 C ser ikke ut til å ha det samme problemet, den er merket som en «farge ePaper-notisbok.» Det er akkurat det denne enheten er, selv om den kommer med noen ekstra funksjoner som er mer enn velkomne.

Enheten er litt bredere enn en A5-notisbok, med litt ekstra grepsrom på siden. Den er også svært bærbar, måler 8,9 x 7,6 x 0,31 tommer og veier 15 oz (430 g).

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Boox Note Air3 C har en E-Ink Kaleido 3 Carta-skjerm med 4096 farger og 300 ppi oppløsning, noe som gjør den perfekt for å skrive notater, lage kommentarer, lese nyheter, slå opp informasjon på nettet, lese bøker og så videre. Skjermen er perfekt i flukt med aluminiumsdekselet, noe som gir den et elegant utseende og en god følelse. Du bør imidlertid være ekstra forsiktig så du ikke mister den fordi magnetdekselet ikke gir mye beskyttelse mot støt. Skjermen inkluderer også justerbar frontbelysning, som du faktisk ikke vil se – men den er der. Avhengig av innstillingene dine, kan dette dempes og lysere i henhold til lysnivåene i rommet ditt.

  Øk spillopplevelsen din med disse 9 budsjett-PC-ene og bærbare datamaskinene

Note Air3 C har kun én knapp for tre funksjoner: strøm, lås/standby (uten å lukke i brettevesken), og som fingeravtrykkskanner. Den venstre siden av enheten har USB-C-porten for lading. Verdt å merke seg her er at hvis du bruker Note Air3 C med et deksel, må du la den stå åpen når du lader siden du ellers ikke får tilgang til den.

I samme område finner du også et MicroSD-kortspor som lar deg utvide enhetens minne fra de innebygde 64 GB til opptil 2 TB; samt noen høyttalere slik at du kan høre på musikk mens du jobber. Batteriet på 3700 mAh kan holde deg i virksomhet i flere uker, selv om det avhenger av hvilke apper du bruker og hvor mange timer du spiller med den.

Installer hva som helst: Den kjører Android 12

Gabriela Vatu / MakeUseOf

En ting du må vite om Boox Note Air3 C er at den kjører på Android 12 og kommer med full støtte for Google Play Store. Du kan installere hvilken app du vil, fra Google Books til Keep til Spotify og ulike e-bok-apper som Kindle eller Kobo. I utgangspunktet, hvis det er i appbutikken, kan du installere det. Spørsmålet er selvfølgelig ikke om du kan, men om du bør. Dette er tross alt et E-Ink-nettbrett, så det har sine begrensninger. Selv om det er langt bedre til å spille av video enn Palma-størrelsen på smarttelefon, kommer det fortsatt ikke til å være din viktigste videoseerenhet. Så igjen, den har ikke engang tenkt å gjøre det. I stedet kan du bruke den til å spille av en rask nyhetsvideo i en artikkel som er grei nok til at du forstår hva som skjer uten å måtte bytte enhet. Du kommer ikke til å slappe av på Netflix med det første, eller kaste bort timer på TikTok, men det er ikke meningen du skal. Du kan imidlertid spille musikk mens du jobber. Jeg installerte Spotify og høyttalerne er greie nok til at jeg ikke byttet tilbake til min vanlige enhet på noen timer mens jeg jobbet. Siden den også er utstyrt med Bluetooth, kan du koble hodetelefonene til Note Air3 C hvis du vil. Å lytte til noen lydbøker vil fungere som en sjarm.

Arbeid med denne elektroniske notatboken er også kjent hvis du allerede er Android-bruker. Hvis du drar den øverste linjen fra venstre, får du tilgang til varsler, mens du drar den fra høyre for å få frem kontrollsenteret. Du kan dempe enheten, slå på trådløs casting eller fikle med E-Ink-innstillinger. Du kan for eksempel justere nivået for mørk fargeforbedring, livlighet og fargelysstyrke.

En annen ting du kan gjøre herfra er å justere skjermens oppdateringsmodus. Enheten leverer fire forhåndsinnstillinger: HD, Balansert, Rask og Ultrarask. HD-modus er standard for de fleste apper og er perfekt egnet for tekstlesing. Hvis du vil nyte video, bør du gå for Ultrafast. Det beste er at du kan tilpasse standard oppdateringsmodus for hver app du bruker. Nettbrettet gjør dette automatisk der det er mulig, men du står fritt til å overstyre dette, og det vil huske valget ditt for hver app.

En app du vil bruke konstant er BOOXDrop. Det er forhåndsinstallert på enheten, og det er den raskeste måten å overføre filer fra datamaskinen på. Enten e-bøker eller PDF-filer, må du besøke tjenestens nettside, koble til kontoen din (ved hjelp av telefonnummeret eller e-postadressen din), og deretter dra og slippe filene du vil sende til Note Air3 C. Sekunder senere kan du vil kunne åpne de samme filene. Det er en veldig praktisk måte å laste opp dokumenter du trenger. Når vi snakker om filer, kan Note Air3 C åpne de mest populære filformatene, som PDF, EPUB, DOCX, PPT og ZIP. Den kan også åpne flere bilde- og lydformater.

  Fiks Xbox One-feil 0x807a1007

Boox Note Air3 C lar brukerne videre velge om de vil kontrollere enheten utelukkende ved hjelp av bevegelser eller gjennom en navigasjonslinje. Hvis du velger bevegelsene, er det tre områder på bunnen av skjermen som du kan sveipe opp fra (venstre for å få frem E-Ink-innstillingene, midten for å gå tilbake til startskjermen, og høyre for å gå tilbake én skjerm) . Alternativt kan du bruke en navigasjonslinje og velge en av fem knappebestillinger, avhengig av hva du liker best.

Det er også mulig å bruke vertikale bevegelser til sidene av skjermen for å kontrollere volumet eller lysstyrkenivåene, justere kontrasten og så videre. Stort sett alle bevegelsene kan tilpasses til en spesifikk oppgave.

Du vil elske å skrive på Boox Note Air3 C

Vi har snakket nok om maskinvare og innstillinger, så la oss komme i gang. Hvordan er det faktisk å bruke Boox Note Air3 C? Vel, la oss si det slik: Jeg har ikke satt penn på papir siden jeg åpnet esken. Jeg er typen person som for alltid skriver ned artikkelkonturer, produkter som skal inkluderes i oppsummeringer, påminnelser om å ringe, handlelister, budsjetter, tilfeldige tanker og mer. Som et resultat kjøper jeg alltid pene notatbøker, planleggere og søte penner. Så forlegger jeg dem og ender opp med å skrive på en annen. Det er et rot, innrømmer jeg. Siden jeg fikk Boox Note Air3 har jeg ikke rørt noen av dem.

Jeg åpner bare en ny notisblokk hver dag, legger den til i en mappe og skriver ned det jeg trenger i løpet av dagen. Jeg legger til en dato i filnavnet slik at det er lettere å finne om nødvendig. Note Air3 C tilbyr et bredt utvalg av maler, for eksempel matematiske rutenett, rutenettpunkter, horisontale linjer og mer. Du finner maler for både vertikal- og landskapsmodus, slik at du kan velge hvilken du trenger.

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Så legger du bare pennen til ePaper og skriver. Takket være lagene på skjermen er det litt drag når du skriver, omtrent som ekte papir. Dette var en hyggelig overraskelse fordi det absolutt fikk det til å føles mer ekte. Når du bruker den samme håndskriftsfunksjonen på nettbrett som jeg har testet tidligere, svekket LCD-skjermen opplevelsen.

Når du skriver, kan du la håndskriften være som den er, eller du kan bruke den innebygde tekstgjenkjenningsfunksjonen til å «oversette» skriblerier til faktisk tekst. Nå avhenger suksessraten for denne funksjonen av hvor mye håndskriften din ligner på en lege. Hvis det du skriver er kyllingskrape, ikke forvent at Boox gjenkjenner ordene dine. I slike tilfeller er det sannsynligvis best å bare la denne funksjonen være av og lese dine egne notater (hvis du kan!)

  Hvordan lage landingsside før lansering?

Andre Smart Scribe-funksjoner du kan bruke er Shape Perfection, som vil gi deg perfekte sirkler når dine ser ut som de har falt en eller to, og Lasso Recognition, som vil forstå når du prøver å velge ord ved å sirkle dem. Den beste er imidlertid Strikethrough Erase, som lar deg rable over ordene du vil slette.

Når du skriver, kan du bruke flere farger, justere bredden på penselen og velge mellom penner, pensler, kulepenner, blyanter eller tusjer. Disse er også flotte å tegne. Boox Note Air3 C håndterer en rask skisse med letthet. Bortsett fra å velge mellom skriveinstrumenter, kan du bruke Fyll-funksjonen til å legge til farge til figurene dine eller leke deg rundt ved å legge til lag i filen.

En annen ting jeg likte var muligheten til å legge til lenker til notatene mine. Ikke bare kunne jeg lenke til notater jeg tidligere skrev, og filer jeg har på enheten, men også til nettsteder, noe som gjør det superenkelt å følge fra den ene til den andre når det trengs.

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Boox Note Air3 C kommer også med funksjoner for delt skjerm. Siden skjermen er ganske romslig, kan du for eksempel enkelt dele den mellom notatappen og nettleseren din. Eller, enda bedre, når du leser en PDF-fil for jobben, kan du ha nettleseren åpen, dobbeltsjekke data og informasjon og lage kommentarer på siden av filen.

Noen kule funksjoner er også tilgjengelige når du leser bøker. Du kan slå en linje under en setning og lage notater som bare vises når du trykker på teksten, og legger til høydepunkter eller en lenke. Jeg gjorde også noe jeg aldri ville gjort på en faktisk fysisk bok, som var å skrive øverst på siden. Hvis du vil fortsette å lese boken, men du trenger å gjøre noe annet i det øyeblikket, kan du bare la enheten lese opp sidene for deg. AI-stemmen er ikke den beste, men det er ikke uventet for en gratis funksjon på enheten.

Bør du få Boox Note Air3 C?

Jeg var skeptisk til hvor mye jeg ville bruke skrivefunksjonene til Note Air3 C, da jeg visste hvor mye jeg elsker å bruke ekte notatbøker og søte penner jeg stjeler fra sønnens oppbevaring (ikke døm meg – han kommer med en innebygd- i viskelær!) Og likevel finner jeg meg selv limt til denne enheten.

Skriver du ned en julegaveliste for å sikre at nissen ikke glemmer noen? Jeg har gravd den ned i en mappe så sønnen min finner den ikke. En liste over funksjoner jeg må inkludere i en artikkel? Nok en skriblerier på Note Air3 C. Og det er ikke bare for å ta notater – som e-leser er skjermen veldig lett for øynene, så jeg har flyttet et utvalg bøker til den.

Men er det verdt prislappen på 500 dollar? Vel, det er litt vanskeligere å bestemme seg. ReMarkable 2 har omtrent samme pris, med en større A4 monokrom skjerm, og færre funksjoner totalt sett. Kindle Scribe har en skjerm i samme størrelse som Note Air3 C, men den er en del billigere, uten fargeskjerm og ved å bruke det låste Amazon-økosystemet. I den sammenheng er Boox Note Air3 C en godt avrundet enhet med mye allsidighet, så hold øye med en avtale.

x