Lag egendefinerte taster for å skrive inn e-post, telefonnummer og navn [Paid]

Etter hvert som telefonene utviklet seg, ble det generiske tastaturet som vi brukte til å skrive tekster snart erstattet. Først med fysiske QWERTY-tastaturer, og deretter med skjermtastaturer som, etter hvert som telefonskjermene våre vokser seg større, gjør skrivingen mer komfortabel. Med bruken av skjermtastaturer og åpne systemer som Android, ble nyere måter å gjøre det enklere å skrive oppfunnet på som signaliserer starten på tredjepartstastaturer. Utviklere laget tastaturer som hadde lagt til funksjoner for å gjøre det enklere å skrive, og OftenType er et utmerket forsøk på å lage et tastatur som gjør det enklere å legge inn overflødig informasjon som telefonnummeret ditt eller en adresse. Det er en iOS-app på $1,99 (krever iOS 8.1 eller nyere) som lar deg lage egendefinerte nøkler for telefonnumre, adresser, navn og mer. Et enkelt trykk på tasten lar deg skrive inn en e-postadresse eller en gateadresse uten å måtte skrive alt ut.

  Slik selger du den bærbare datamaskinen, telefonen eller nettbrettet for topp dollar

OftenType må gis full tilgang fra Innstillinger-appen under Generelt>Tastatur når den er installert. Det må da settes opp, dvs. du må lage dine egendefinerte nøkler fra appens grensesnitt. Appen tillater også at flere utvidelser av samme e-post opprettes, dvs. hvis du har en e-postadresse med forskjellige tjenester med samme ID, men forskjellige domener, kan du legge dem alle til én nøkkel.

Trykk på «legg til nøkkel» og velg deretter hva slags informasjon du vil legge inn. Du kan lagre e-poster, navn og telefonnumre og gateadresser og tilordne dem til egendefinerte nøkler. Trykk på tasten for informasjonen du vil lagre, skriv den inn og trykk på Ferdig. Bare taster som har informasjon knyttet til seg vises på tastaturet når du bytter til det.

  Håndfri lar deg ringe og motta telefonsamtaler på din Mac

OftenType er ganske bra; det er noe sånt som en tekstutvider for viktig informasjon som du må legge inn, men i en mye mer raffinert form. Når det er sagt, kan tastaturet klare seg med mindre forbedringer. Siden det lar deg lagre flere e-poster og telefonnumre, til og med adresser til flere taster, bør det være en måte å finne ut hvilken informasjon som er lagret på en tast, bare ved å se på den på tastaturet. Det kan være noe så enkelt som å trykke og holde nede tasten for å forhåndsvise informasjonen. Annet enn det er OpenType ganske fantastisk og et godt eksempel på hva som gjør tredjepartstastaturer så viktige for smarttelefoner.

  Administrer appvarsler direkte fra iPhone-varslingssenteret

Installer OftenType fra App Store