Lag fargepaletter på iPhone og synkroniser til Mac-en

Sip er en fantastisk Mac-app utgitt i 2012 som lar deg velge farger fra skjermen og kan konvertere dem til 12 forskjellige fargeformater. Det er uten tvil en av mine favoritt og sterkt anbefalte verktøy for alle som jobber med web- eller appdesign på en Mac. Utvikleren har nå gitt ut en iOS-versjon av denne fantastiske appen, den er gratis og jeg kunne ikke la være å ta den en tur. Sip Color er veldig nær det Adobe Color (tidligere Adobe Kuler) hadde å tilby da den først ble lansert. Du kan opprette en konto og sikkerhetskopiere fargeskjemaene dine til skyen slik at den også er tilgjengelig på din Mac (forutsatt at du har Sip Pro installert). Du kan trekke ut et fargeskjema enten fra direkte kamerainngang eller fra et bilde i kamerarullen.

  Synkroniser nettstedspesifikke notater på tvers av datamaskiner

Start appen og juster skjermens lysstyrke. Du kan registrere deg for en konto hvis du vil, men det er ikke obligatorisk å bruke appen. Oppsettene du oppretter vil bli lagret på enheten din, og vil bli sikkerhetskopiert når du sikkerhetskopierer telefonen. Hvis du foretrekker å fortsatt synkronisere dem til skyen, fortsett og opprett en gratis konto ved å trykke på profilikonet øverst til høyre.

For å legge til en ny palett, trykk på plussknappen og velg om du vil lage et tema fra et bilde eller fra live kamerainngang. Du kan bruke både front- og bakkamera, og også slå på blitsen. Sip lager fem fargetemaer og velger farger fra kamerainngangen eller bildet for å legge til temaet. Du kan se dem alle på rad nederst, og når du liker det du har, trykker du på avmerkingsknappen for å lagre det.

  Slik endrer du enkelt store og små bokstaver på tekst i Google Dokumenter

Temaene kan alle gis navn i Palett-skjermen. Trykk på en farge i et hvilket som helst skjema for å få fargekoden for den, og også navnet på fargen. Trykk på innstillingsknappen på fargeskjermen og du kan leke med fargetonen, metningen, lysstyrken og alfakanalen for å lage en ny farge og sammenligne den nye og gamle side ved side. Sveip til høyre og klikk på deleknappen for automatisk å gå til Mail-appen med emnefeltet allerede fylt med navnet på temaet, og hver farge allerede oppført i meldingsteksten.

Sammenlignet med Adobe Color lar Sip Color for iOS deg ikke velge hvor mange farger du vil ha i oppsettet ditt. Adobe Color hadde mange rike forhåndsinnstilte alternativer for antall farger, og du kan begrense det til monotoner eller tri-toner. Når det er sagt, lar Sip Color deg leke med en farge i oppsettet ditt og til og med sammenligne den nye med den gamle, noe som ikke er noe Adobe Color gjør. Funksjonsmessig har Adobe overtaket mens Sip er lavmælt og enkelt.

  Velg ingredienser og få oppskrifter med kaloriinformasjon

Helt siden Adobe Color kom ut har jeg hatt den på telefonen min og jeg kommer til å beholde Sip Color også. Det er et spørsmål om tid og bruk før jeg lærer hvilken jeg trekker mest mot.

Installer Sip Color fra App Store