tipsbilk.net

Lag mønsterdesign ved å bruke disse 11 tjenestene og verktøyene

Et mønster betyr nettopp en «gjentatt dekorativ design.»

I dag er det et stort utvalg av mønstre på alle overflater og produkter. Det være seg emballasje, utendørs merkevarebygging, webdesign, digitalt produkt, logo, merke, veggmalerier, typografi, plakater, illustrasjoner, 3D-design, mobilapper eller karakterdesign.

Som et resultat styrer design og mønstre markedsføringsarenaen på alle mulige måter. Det spiller en avgjørende rolle i den direkte promoteringen og har makt til å tiltrekke seg kjøpere med et enkelt blikk.

Millennials og Gen-Zs er visuelle forbrukere, noe som betyr at hvis de liker et produkts design og emballasje, vil de mest sannsynlig kjøpe det. Dette er grunnen til at mønsterdesign er et behov for øyeblikket. På grunn av disse grunnene må en grafisk og webdesigner forkjempe denne kunsten for å fange markedet.

Hva er et verktøy for å lage mønster?

Et verktøy eller programvare for å lage mønster hjelper kreative designere med å generere ferdige design og tilpasse dem til deres behov. En god mønstermaker er utstyrt med ulike funksjoner og verktøy som farger, teksturer, gradienter, transformasjoner, tekster og mønstre som bidrar til å skape unike mønsterdesign.

For øyeblikket gjør teknologi det ganske enkelt å gjøre denne mønsterfremstillingsprosessen enklere. Før vi går mot noen verdifulle verktøy og tjenester, la oss se gjennom noen utmerkede brukstilfeller av gjentatte mønstre i design.

Hva er bruken av gjentatte mønstre i design?

Repetisjon i mønsterdesign forsterker og gjør en person kjent med merkevarens logo, budskap og slagord. Konsistens opprettholdes via repetisjon ved bruk av lignende former, fonter, farger og teksturer. Et merke bruker praktisk talt uttrykket «tromme inn i hodet» gjennom repetisjon.

Dynamitt

Her er et albumcover av en kjent BTS-sang kalt «Dynamite». Coveret bruker repetisjon for å lokke fansens oppmerksomhet og hjelpe dem å huske navnet ved å gjenta teksten «Dynamitt» i en stor, fargerik skrift. Selv om de ikke har brukt noen bandmedlemmers bilder for å skape hypen, vil det repeterende mønsterdesignet fortsatt få frem budskapet.

Hemmer

Denne kurveboksens design bruker et mønster av gjentatte former på hver side av boksen. Denne minimalistiske mønsterdesignen skaper en ren estetikk ved å bruke hvit plass. Det lar øynene hvile og krever ikke for mye oppmerksomhet. Her står merkenavnet i sentrum og gjør det i stand til å få fokus.

  Slik oppdaterer du Safari på iPhone og Mac

Design av landingsside

Denne destinasjonssidedesignen bruker vakre illustrasjoner. Den bruker motiver som konvolutter og flora som et repeterende mønsterdesign. Bruken av lyse, kontrasterende farger skaper balanse. De rosa-tonede røde blomstene matcher fargen på «Free Sign Up»-boksen for å skape harmoni i et helhetlig design.

Bokomslag

Dette bokomslaget bruker symmetrisk typografi sammen med repeterende horisontale linjer. Bildet bruker linjer og sirkler for å skape et attraktivt geometrisk design. Dette mønsterdesignet sammenfaller fint med bokens tittel og bruker bøker og teksturer som repeterende elementer.

Spiderman-filmplakat

Denne klassiske spiderman-filmplakaten bruker et edderkoppnett-tema for å understreke filmens tema. Gjentakelsen av skrå linjer og former skaper interessante geometriske mønstre, samt fargeskjemaet blått, rødt og hvitt, er balansert gjennom hele plakaten. Bruken av varierte teksturer har gjort plakatens karakter i fokus.

Så dette var noen av de beste brukstilfellene av mønsterdesign tilgjengelig på markedet.

Mønstre er mye mer enn en dekorasjon. De er en viktig komponent i en grafisk designers verktøykasse. Derfor er det viktig å vite de enkleste og beste verktøyene og tjenestene en grafisk designer kan bruke for å lage et originalt mønsterdesign.

La oss gå mot noen populære tjenester og verktøy for å hjelpe deg med å lage mønster.

Fiverr

Fiverr er en markedsplass som tilbyr de beste mønsterdesigntjenestene til konkurransedyktige priser. En person kan sette ut prosjektet hvis fristen er nær. De kreative frilanserne er erfarne og leverer resultater av høy kvalitet på en gitt tid.

Gjennomgangs- og vurderingssystemet på individuelle selgere sikrer åpenhet om arbeidsmoral og kvalitet. I tillegg til grafiske designere er det appdesignere, logoskapere, illustratører, flyers og bannerdesignere. De kan lage originale sømløse mønstre for kjøperne til forskjellige priser.

Upwork

Upwork er en annen tjenesteleverandør-app som tilbyr spesialister på mønsterdesign. Den kobler sammen frilansfagfolk så vel som bedrifter. De bidrar til å levere et høykvalitetsprodukt til kunder med høy verdi. Upwork har tusenvis av grafiske designere og kreative kunstnere som kan lage illustrasjoner, logoer, vektor sømløse design, minimalistiske moderne illustrasjoner, karakterdesign, tegneserier og mer.

Mange topprangerte designere på Upwork har med suksess levert raske og unike mønsterdesign. Dessuten, med den avanserte søkefunksjonen, kan man filtrere ut designerne deres basert på plassering, timepris, jobbsuksessforhold og mange slike parametere.

Repper

Repper er en betalt app for personlig bruk. Den tilbyr to planer, nemlig Pro og Hobby. Hvis du planlegger å bruke mønstrene til kommersielle formål som klientprosjekter eller for å selge digitale design, kan du gå for Pro-planen, priset til $9,99/måned. Tvert imot, hvis du planlegger å bruke mønstrene til rent ikke-kommersielle formål, kan du velge en hobbyplan til $4,99/måned.

  10 Effektiv skatteplanleggingsprogramvare for små og mellomstore bedrifter

Imidlertid kan man alltid bytte senere. Repper tilbyr også en 14-dagers prøveversjon. Fordelen med å bruke en pro-plan er at en skaper nyter de kommersielle rettighetene til mønsteret de lager.

Patternico

Patternico skaper unike bakgrunner gratis. Det er en sømløs mønstergenerator og lar brukeren velge hvilken som helst ikonbakgrunn eller endre fargen på plasseringene for å lage originale tilpassede mønstre. Videre er det det beste verktøyet for å lage mønsterdesign for nettsteder og UI/UX-prosjekter.

En bruker kan enten bruke åpen kildekode-ikonpakker eller enkelt laste opp grafikk eller ikoner for å lage mønstre. Bortsett fra det er Emoji-mønstre en av deres berømte maler blant designere. Denne siden tilbyr også skrift- og linjeikoner som kan brukes hvor som helst i design.

Patterninja

Patterninja er et flott mønstergenererende verktøy drevet av Sergiy Yavorsky som gir brukere kontroll over hvert element. For eksempel kan man lage mønstre av ferdige ikoner som kan roteres, plasseres og skaleres på alle mulige måter.

Skaperen kan også bruke bildene sine som elementer og design. De kan lages i løpet av få minutter og lastes ned og deles med andre. Dessuten vil enhver designer som har jobbet med Photoshop være vant til å jobbe med lag. Så Patterninja tilbyr også lag som kan øke effektiviteten til skapere på plattformen.

Lazymau

Lazymau er en helt gratis plattform for å lage sømløse mønstre i løpet av sekunder. Det er ikke begrenset til de tilgjengelige åpen kildekode-ikonpakkene. Du kan til og med laste opp dine egne ikoner og grafikk for å lage mønstre i henhold til dine krav med letthet.

Lazymau hjelper skapere med å lage sømløse mønstre ved hjelp av det enkle og intuitive grensesnittet.

Creative Cloud Adobe

Creative Cloud Adobe er en samling av over 20 videoer, fotografi, design, UX, web og sosiale medier-apper. I tillegg tilbyr den integrerte nødvendigheter som skriftfamilier og fargepaletter. Det gir også samarbeidsmuligheter.

Du kan lage vakre og fristende design og mønstre med Creative Cloud. Mønsteropprettingsprosessen er ganske enkel med dette verktøyet, siden du bare må flytte skalaen for å justere et eksisterende mønster.

InDesign-appen er en sidedesignprogramvare som lar brukere lage vakre grafiske design med typografi. Ved å velge denne tjenesten kan du jobbe enkelt og sømløst med andre Adobe-produkter som Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og mange flere.

Tabbied

Tabbied er et mønstergenererende nettsted. De har som mål å bygge enkle designverktøy for å lage kunst. Det er enkelt å bruke. Man må plukke opp et design fra kildekunst, tilpasse farger og velge innstillinger for designet. Senere kan du endelig laste ned det tilpassede designet gratis.

  Hvordan laste ned og installere Lunar Client for Minecraft?

En bruker kan lage vakkert genererte mønstre eller kunstverk for å bruke til nettsteder, veggkunst og mer. Den beste delen av nettstedet er eksemplet å bruke, der de gir noen designeksempler som enhver skaper kan hente inspirasjon og lage sitt eget design fra.

Doodad

Doodad er et verktøy for å gjøre nettsider raske, tilgjengelige og uttrykksfulle. Den tilbyr et gratis mønstergeneratorverktøy som hjelper en bruker å lage unike, sømløse og royaltyfrie mønstre. Man kan velge en basisstil og tilpasse den med filtre, farger og transformasjoner.

Du kan eksportere designene dine som SVG, PNG og CSS. Du kan også bruke det tilpassede mønsteret i ethvert kommersielt prosjekt. Videre, ved å bruke shuffle-knappen, kan du velge hvilket som helst tilfeldig design og begynne å jobbe med den malen.

Visiwig

Visiwig tilbyr gratis og premium mønstre. Vector pattern generator tilbyr mange gratis mønstre å velge mellom som kan tilpasses for å lage sømløse mønstre for et nettsted eller annen vektorprogramvare.

Den gir også 100 essensielle geometriske og minimalistiske mønstre til $30. Disse mønstrene er designet i en enkelt farge og er klare til å plasseres over solide farger, teksturer, gradienter eller andre mønstre. Ressursene deres med ikoner, mønstre og teksturer er også veldig nyttige i ethvert prosjekt.

Picsart

Picsart er den største alt-i-ett kreative plattformen for video, bilderedigering og designverktøy. Revitaliser enhver bakgrunn med mønstergeneratorverktøyet. Picsart mønstergenerator lar deg laste opp bildet og velge et helt nytt bakteppe for det.

Etter det kan du tilpasse den ved å legge til tekst i forskjellige fonter, legge til klistremerker, endre størrelse på eller endre bakgrunnsfargen, eller til og med fjerne bakgrunnen ved å bruke verktøyet for fjerning av bakgrunn. Mulighetene er uendelige med denne. På grunn av Android-versjonen av Picsartstår den mye mer over sine konkurrenter når det gjelder tilgjengelighet.

Sammendrag

Avslutningsvis har mønstre alltid vært til stede i markedet, enten det er på stoff, overflate, tilbehør, pakker og produkter. For tiden er disse mønstrene en bølge på de digitale plattformene, slik man kan se dem på alle nettsider. De ovennevnte verktøyene og tjenestene vil hjelpe deg med å lage de perfekte mønstrene i henhold til dine krav. Så du kan prøve noen av dem for å lage utmerkede mønstre og design.

Du kan nå se på noen grafiske designerjobber.

x