Lag virtuelle arrangementer med disse 9 fantastiske markedsføringsverktøyene

Virtuelle arrangementer er veldig enkle å gjennomføre i denne raskt utviklende verden i den digitale tidsalder.

Mange bedrifter står overfor flere problemer på grunn av den globale COVID-19-pandemien. Pandemien har pågått i lang tid, og ting er fortsatt ikke helt under kontroll. Det er derfor bedrifter ser etter nye måter å jobbe og kommunisere på.

Flere bedrifter ber sine ansatte fortsette å jobbe hjemmefra. Tidligere pleide medarbeidere å ha personlige møter, men nå må de gå over til nettplattformen. Bedrifter bruker forskjellige nettplattformer som Zoom, Hangouts, Meet og Skype for videosamtaler og møter. På den annen side blir Slack og Microsoft Teams brukt til å utveksle dokumenter og meldinger.

Ikke bare møter, men bedrifter ser også frem til å organisere arrangementer virtuelt. Bedrifter får kontakt med publikum gjennom nettbaserte arrangementer. Da verden var låst, bestemte flere selskaper seg for å fortsette med virtuelle produktlanseringer, messer og mye mer.

Det berømte Apple Inc. arrangerte en virtuell produktlansering i september 2020. De annonserte ulike Apple-produkter, inkludert to helt nye modeller av iPad og en Apple Watch. Publikum var opptatt av å vite om alt i detalj. Arrangørene kunne enkelt beskrive alt for publikum, selv på nettplattformen. Folk var oppmerksomme med samme entusiasme selv i virtuelle arrangementer.

Hvis du tenker på å arrangere et arrangement, la meg fortelle deg at det er mulig. Mange gjør det, og du kan også ved hjelp av riktig programvare. Og før jeg snakker om noen av de beste løsningene for virtuelle arrangementer, la meg dele noen tips for å gjøre arrangementene vellykkede.

Velge riktig plattform

Det er nødvendig å velge en plattform som passer ditt arrangements budsjett, kriterier og type. Å velge riktig plattform vil bli ganske enkelt for å gjøre arrangementet vellykket.

Nybegynnerplattformer

Hvis du er ute etter en rask løsning som ikke krever mange ressurser, bør du bruke sosiale medieplattformer. De vil hjelpe deg live å streame hele arrangementet på sosiale medier.

Noen av plattformene er Facebook, YouTube og Instagram. Den viktigste fordelen her er at du ikke trenger å bruke noe for å arrangere et nettbasert arrangement på disse plattformene. Du kan dele lenken til arrangementet ditt direkte med målgruppen. Publikum er kjent med disse plattformene da de er ganske enkle å bruke. Du kan dra nytte av verktøy for direktesending.

Ulempen med sosiale medieplattformer er at arrangementet ikke vil være så interaktivt. Folk kan bare samhandle gjennom kommentarer, men ingen annen type interaksjon er mulig. Noen plattformer setter også visse begrensninger på å være vert for en live-økt. Du trenger for eksempel 10 000 abonnenter på kanalen din for å være vertskap for et virtuelt arrangement på YouTube.

Mellomliggende plattformer

Du kan bruke Zoom eller Google Meet for å øke nivået av interaksjon med deltakerne. Den lar deg lage teammøter og konferanserom for webinarer og nettbaserte arrangementer.

Du kan samhandle med publikum og dele skjermen eller webkameraet ditt for å gjøre det som et personlig arrangement. Det er bra for en liten sammenkomst.

Avanserte plattformer

Hvis du er bekymret for publikumsinteraksjon og trenger alt for å gjøre virtuelle arrangementer vellykkede, trenger du avanserte verktøy som nevnt nedenfor, som tar seg av undersøkelser, sammenslåing, spørrekonkurranser, rapporter etter hendelsen, dybdeanalyse og mye mer.

Kampanje for virtuelle arrangementer

Hvis du planlegger å arrangere et virtuelt arrangement, må du utvikle en solid markedsføringsstrategi som stemmer overens med dine mål og arbeid i den elektroniske verden. Det er mange måter å markedsføre virksomheten eller arrangementet på. Av alle digitale markedsføringsstrategier er to av de viktigste å fokusere på:

  Slik slår du på tofaktorautentisering for LinkedIn

E-post og sosiale medier er den beste måten å få arrangementet ditt foran folk. Du bør bruke tid på å lage markedsførings-e-poster for å tiltrekke folk til det virtuelle arrangementet ditt. Eventspesifikke hashtags vil gi et enormt løft til arrangementet gjennom sosiale medier. Du kan til og med henvende deg til innflytelsesrike følgere på sosiale medier for å promotere din virtuelle begivenhet.

Gjenbruk videoinnholdet ditt

Selv om den virtuelle begivenheten din er over, betyr det ikke at innholdet ditt blir mindre verdifullt. Du kan redigere innholdet og legge det opp i forskjellige formater på sosiale medier og andre plattformer for å promotere det.

  • Lag en podcast ved å konvertere videoinnholdet ditt
  • Skriv en blogg ved å transkribere videoen din
  • Del dem på sosiale medier ved å lage korte klipp og bilder ved hjelp av verktøy som Canva.

Innhold blir aldri gammelt; du kan bruke den igjen for å promotere ditt forrige arrangement. Det vil også hjelpe deg å få publikums oppmerksomhet for ditt neste arrangement.

La oss se på noen av de fantastiske markedsføringsverktøyene for å lage en virtuell begivenhet.

Adobe Connect

Organiser et virtuelt arrangement med Adobe Connect å bruke den virkelige kraften til den virtuelle plattformen. Du kan bruke denne allsidige plattformen til å levere en fantastisk opplevelse for ditt mangfoldige publikum. Du kan fullstendig transformere måten å engasjere publikum på for å skape en oppslukende opplevelse for dem. Det er en utmerket plattform for webinarer, møter og konferanser på en sikker måte.

Tilpass scenen etter publikum og ta full kontroll over plattformen for å drive engasjement og interaksjoner mens du fortsetter med arrangementet. Publikummet ditt kan aldri gå glipp av økten din med interaktive opptak som føles som faktiske økter.

Adobe Connect er en one-stop planleggingsløsning som leverer og sporer hele den virtuelle begivenheten din. Plattformen registrerer alle arbeidsflytene dine før og etter hendelsen. Du kan få en dybdeanalyse av din virtuelle begivenhet med denne plattformen. Det er ingen grunn til å bekymre deg for sikkerheten eller dataene til bedriften din og deltakerne fordi Adobe holder deg dekket når det kommer til sikkerhet.

Arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen starter med å gjøre dine virtuelle hendelser skjema-optimalisert for bedre Google-søk.

Denne programvaren for virtuelle arrangementer har også kraftig integrasjon med konferanseverktøy som Zoom og Webex. Den genererer automatisk møtelenker og viser dem på WordPress-dashbordet.

Dessuten kan du velge å vise direktestrømlenkene til deltakerne som kjøper en billett eller svarer. Eventkalenderen støtter også hybride arrangementer ved å inkludere lokasjoner for alle slike oppføringer.

Dette gjør det mulig å kontrollere alt rett fra WordPress-administrasjonspanelet ditt, inkludert direktestrømmen som er innebygd for å holde trafikken på nettstedet ditt.

Det er mange flere fordeler ved å bruke The Event Calendar for virtuelle og hybride arrangementer. Abonnementene starter fra et enkelt nettsted til et ubegrenset antall nettsteder, som passer til alle brukstilfeller.

Til slutt er hvert kjøp støttet av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti uten spørsmål.

Hubilo

Hubilo har gjort sin plattform ideell ved å ha flere virksomheter og deres arrangementer i tankene. Den støtter dype registreringsarbeidsflyter ved å bygge en landingsside. Hele prosessen med billettering, fakturering og Hubilo administrerer integrasjon med forskjellige betalingsbehandlere.

Plattformen lar brukere engasjere seg med en fantastisk hendelsesfeed. Engasjementsgrafen vil øke eksponentielt på grunn av hendelsesfeeden. Den har muligheten til å administrere hele den virtuelle hendelsen jevnt. Alt fra kringkastingsstudio til engasjement tar Hubilo seg av.

  9 gratis sertifiseringskurs for å bli en digital markedsfører [2022]

Det er ikke bare en plattform for virtuelle arrangementer, men du vil også legge merke til analyse- og merkevarefunksjonene. Du kan integrere flere forretningsverktøy som Salesforce, HubSpot, Mailchimp, Intercom, Marketo og mange flere for å administrere arrangementsarbeidsflytene gjennom Hubilo.

Goldcast

Goldcast er en spesialisert plattform for eventmarkedsførere for å lage et arrangement som føles som et Netflix-show. Du kan tilpasse denne plattformen helt i henhold til merkevaren din for å sikre at den ligner bedriftens arrangement. Det er uendelige tilpasningsalternativer tilgjengelig for deg på Goldcast.

Goldcast lar deg mikse live så vel som forhåndsinnspilte videoer sammen. Det innebygde studioet skaper en jevn og sømløs overgang mellom live og forhåndsinnspilte videoer. Nå ville det ikke være noen stillheter eller pauser på grunn av videooverganger. Goldcast er en ideell plattform for å arrangere ulike virtuelle arrangementer som produktlanseringer, kundetoppmøter, fellesskapsarrangementer, årlige konferanser, workshops og mange flere.

Vanligvis blir virtuelle hendelser ensidige presentasjoner uten mulighet for peer-to-peer-interaksjoner. Denne engasjerende plattformen lar deg diskutere favorittemnet ditt i et rundbordsrom. Når du er ferdig med den virtuelle begivenheten, vil Goldcast presentere deg de innsamlede dataene fra kunder og prospekter sammen med praktisk innsikt.

Airmeet

Airmeet har blitt designet for å levere minneverdige begivenheter som publikum vil elske. Deltakerne dine kan gå fra den ene virtuelle økten til den andre, besøke noen utstillingsstander og besøke nettverkssalonger for å samhandle med andre deltakere. Du kan bygge en tilpasset resepsjon for å vedlikeholde scenen, salongen og messen.

Du kan raskt skalere opp arrangementet ditt selv om det er 100 000 deltakere i det virtuelle arrangementet ditt. Start en direktesending raskt fra YouTube og Facebook direkte gjennom Airmeet. Hendelsesdataene kan samles inn og analyseres ved å integrere CRM via Zapier. Du kan streame økten fra hvilket som helst livestudio som OBS, WebEx, Zoom, etc.

Det er en svært pålitelig og robust plattform for å arrangere virtuelle arrangementer og har utmerkede integreringsmuligheter for bedre opplevelser. Enten du planlegger et sosialt webinar eller en prisutdeling, et live show eller en messe, er det ingen grunn til bekymring fordi Airmeet kan håndtere alt.

Hopp inn

Hvis du planlegger å arrangere et virtuelt arrangement med deltakere fra hele verden, bør du se på Hopp inn. Det vil være gunstig for å lage en engasjerende virtuell begivenhet. Flere interaksjonsområder er optimalisert for at deltakerne dine kan engasjere seg og koble seg sammen.

Du vil ikke se noen forskjell mellom offline og online arrangementer på grunn av denne plattformen. Det er flere tilpasninger tilgjengelig for å gjøre det til en ideell virtuell begivenhet. Enten du planlegger et rekrutteringsarrangement med 50 personer, et praktisk møte med 500 personer eller en årlig messe med 50 000 personer, kan du gå videre med Hopin.

Hopin lar deg administrere arrangementet fra planleggings- til analysefasen. Du kan selge billetter online eller til og med rekruttere sponsorer. Du kan til og med få fullstendige analyser av arrangementet og laste ned dataene til alle deltakerne. Hver deltaker kunne engasjere seg raskt, og det er muligheter for å arrangere 1-1 møter for bedre engasjement mellom deltakerne.

Ballong

Ballong er en nettplattform hvor du kan utforske og virtuelle arrangere arrangementer uten problemer. Du kan planlegge en utstilling, live scenebegivenhet, nettverksarrangement og mye mer ved hjelp av dens skalerbare og sikre teknologiene. Det er en tilgjengelighet av ubegrensede stadier på denne plattformen.

Ballong hjelper deg med å lage et morsomt og engasjerende arrangement i stedet for et kjedelig arrangement hvor deltakerne sitter og lytter. Her får folk en sjanse til å komme i kontakt med likesinnede. Du kan enten høre ekspertene snakke eller bli med i en samtale og starte nettverk med folk.

  Endre Google Nå-bevegelsen for å starte apper eller utføre andre handlinger

Du kan håndtere alt fra å lage en hendelse til å analysere hendelsesrapportene fra en enkelt plattform. Du kan arrangere små møter for dine ansatte eller til og med ha en en-til-en konsultasjonssamtale med en potensiell kunde. Det er ingen ende på antall måter du kan bruke denne plattformen for å arrangere et vellykket virtuelt arrangement.

Lure på

Lure på er et virtuelt rom for folk å snakke og møte og også arrangere nettsamlinger for moro skyld. Plattformen har utviklet en innovativ måte å vite hvem som snakker til hvem. For å bli med i en samtale tar folk avataren sin nærmere de andre. For å forlate en samtale må de ganske enkelt flytte avataren sin vekk.

Du kan enkelt kringkaste innholdet gjennom video, skjermdeling eller på annen måte. Det er mulig å kringkaste innholdet til et bestemt område av personer eller alle gjestene. Det ville føles som å forberede et komplett fysisk sted. Du kan sette opp forskjellige områder på plattformen og gi emner for hvert område. Gjestene kan samhandle med hverandre basert på hvordan du har definert mens du bygger det aktuelle området.

Det beste med Wonder er at det fungerer på alle enheter. Det er ikke nødvendig å laste ned eller installere programvare da plattformen er kompatibel med nettlesere. Du kan arrangere et virtuelt arrangement for opptil 1500 gjester på Wonder. Wonder er veldig beskyttende når det gjelder sikkerheten til deltakerne, arrangørene og hele arrangementet. Verter og arrangører bruker Wonder til virtuelle arrangementer som møter, messer, konferanser, møter, nettverksbygging og mye mer.

Bevy

Hvis du leter etter programvare på bedriftsnivå for å arrangere virtuelle konferanser og andre arrangementer, da Bevy er den perfekte for deg.

Enten du planlegger en liten konferanse, møte for bedriftens ansatte eller en storstilt global begivenhet, vil du finne alle ressursene for å gjennomføre det med Bevy. Den kan integreres med markedsførings- og CRM-automatiseringsprogramvaren for bedre håndtering.

Du kan forstå publikumsdataene dine fullstendig og bruke dem til å oppnå bedre resultater. Å integrere all data tilbake med kjernesystemene dine er ganske enkelt. Det er ingen mellommann her når arrangementene arrangeres på Bevy. Deltakerdataene er bare dine, og det vil ikke være noen forstyrrelse på grunn av plattformen.

Bevy kan håndtere virtuelle og fellesskapsarrangementer i alle skalaer med maksimal effektivitet. Teamet av rådgivere er alltid der for å gi deg støtte i tilfelle spørsmål eller problemer med plattformen. Du kan trives med din virtuelle begivenhet ved å planlegge den på Bevy.

Siste tanker

På grunn av pandemien sitter folk fast i hjemmene sine og kjeder seg. Dette er det rette tidspunktet for å lage ekstraordinære virtuelle arrangementer for å hjelpe deg med å utvide merkevarebyggingen og virksomheten din. Ved hjelp av løsningene nevnt ovenfor vil du finne det ganske enkelt å organisere og administrere din virtuelle begivenhet samtidig som du gjør den til en stor suksess.

Utforsk deretter den beste webinarprogramvaren for forretningsvekst.

x