Last ned Google Now Launcher APK for enhver Android-enhet

Det er bare så mange ganger vi kan introdusere Android med en eller annen variant av uttrykket «kan tilpasses uendelig». Vi har diskutert bæreraketter som Dodol, Buzz, Smart Launcher og så mange andre ihjel allerede. Imidlertid har disse tredjepartstilpasningene aldri vært i stand til å lindre den følelsen av fremmedgjøring. De kan være utmerket, men de føles ikke riktige; selv den nylig anmeldte Aviate er intet unntak – den er strålende, men fremmed. Inntil nå, altså. Google bestemte at dens lager Android-starter skulle være tilgjengelig for nedlasting og lanserte den til Play Store under etiketten Google Now Launcher.

Lanseringsprogrammet er offisielt eksklusivt for Nexus- og Google Play Edition-enheter for øyeblikket, men du kan selvfølgelig laste ned APK (en lenke som er gitt på slutten) for å installere den på andre enheter.

Google Now Launcher er parallell med standard KitKat Launcher som følger med Nexus 5. Hvis du har brukt standard KitKat Launcher på en eldre enhet, vil du umiddelbart legge merke til at Google Now nå er et sveip unna, til venstre på startskjermen . Du vil også legge merke til at «Apper» og «Widgets»-fanene øverst i appskuffen er fjernet, noe som gir plass til større ikoner i appskuffen. Widgets legges til som før ICS-æraen, ved å holde nede over en tom plass på startskjermen. Nedenfor er en sammenligning av de gamle og nye appskuffene.

I tillegg til å legge til widgets, kan du ved å trykke lenge på et tomt område på startskjermen endre bakgrunnen, justere startprogrammets innstillinger og omorganisere flere skjermer. Først har du en enkelt startskjerm; Hvis du drar appikoner eller widgets til høyre, opprettes flere skjermer.

Redaktørens merknad: Et skritt i riktig retning for Google. Hvis du eier en Nexus 5-enhet, skal appen vises som «Installert» på Google Play, noe vi tipper betyr at eventuelle mindre brukergrensesnittendringer i startprogrammet fra Google ikke vil kreve en systemoppdatering fra nå av. Som med andre Google-apper, er alt du trenger å gjøre å oppdatere fra Play-butikken. Dessverre er appen bare tilgjengelig for Nexus- og Google Play Edition-enheter foreløpig. Vi har inkludert et APK-speil (med tillatelse fra XDA-utviklere) for de av dere som vil prøve det ut på andre enheter, men husk at du ikke får direkte oppdateringer. Hvis du aldri har sidelastet en APK før, slår du på «Ukjente kilder»-alternativet fra Innstillinger > Sikkerhet, overfører deretter APK-en til enhetens lagring og åpner den ved å bruke hvilken som helst filbehandling (som ES File Explorer).

Installer Google Now Laucher fra Play Store

Last ned Google Now Launcher APK fra Dev-Host